ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ! ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ
ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΛΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΑΡΚΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΟΣΜΟΗΛΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΟΙ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ. Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ!

ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ

… ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ,

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ! ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΖΙ, ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΔΟΛΙΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ?? ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΑΠΙΑ ΒΔΕΛΥΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ??? ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ, ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ???

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ. ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ! ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΝΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΣΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ! ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΣΕΛΙΔΑ 782ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com ΠΗΓΗ : e-synews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/05/18/kosmoasynideito/
Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΡΚΑΣ 19/05/2020

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1931065880362898/?type=3&theater
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΚΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΑΙΟ 19/05/2020

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΚΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΑΙΟ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1930334113769408/?type=3&theater
Δυσκολία να φάτε ή να καταπιείτε; Τι προκαλεί δυσκαταποσία, δυσφαγία και γιατί πρέπει να διερευνάται αμέσως;

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, Μ.D., medlabnews.gr

Η δυσκολία στην κατάποση ονομάζεται δυσφαγία. Μπορεί να επηρεάσει τη λήψη στερεάς, υγρής τροφής η ακόμη και τη λήψη φαρμάκων. Τέλος μπορεί να οδηγήσει σε κακή σίτιση.

Η δυσφαγία είναι σοβαρό σύμπτωμα και θα πρέπει, εκτός και αν είναι μικρής διάρκειας, να διερευνάται επειγόντως, ώστε να αποκλεισθεί κακοήθεια.Αποτελεί μία αρκετά σοβαρή κατάσταση, η οποία, αν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα μπορεί να οδηγήσει από υποθρεψία, λόγω μειωμένης πρόσληψης τροφής μέχρι και στον θάνατο λόγω απόφραξης των αεραγωγών. Αν δεν μπορεί να θεραπευτεί το πρόβλημα που οδηγεί στην δυσφαγία, ο τρόπος αντιμετώπισής της είναι μέσω της παρασκευής ειδικά σχεδιασμένων τροφίμων, ούτως ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος αναρρόφησης για το άτομο, αλλά παράλληλα να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του με εύγεστα και ευχάριστα φαγητά.

Η δυσκολία στην κατάποση (δυσφαγία) σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος και προσπάθεια για να μετακινηθούν τα τρόφιμα ή τα υγρά από το στόμα στο στομάχι. Η δυσκολία στην κατάποση μπορεί επίσης να συνδέεται με  πόνο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην είναι δυνατό καθόλου η κατάποση.

Η περιστασιακή δυσκολία στην κατάποση  συνήθως δεν προκαλεί ανησυχία, και μπορεί να συμβεί μόνο όταν τρώτε πολύ γρήγορα ή δεν μασάτε  αρκετά καλά την τροφή σας. Μια  επίμονη δυσκολία στην κατάποση μπορεί να σημαίνει μια σοβαρή κατάσταση και να  απαιτεί ιατρική θεραπεία.
Η δυσκολία στην κατάποση και η δυσφαγία μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά είναι πιο συχνή σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Οι αιτίες των δυσκολιών στην κατάποση και της δυσφαγίας ποικίλλουν, και έτσι η θεραπεία εξαρτάται από την αιτία.

Τα ηλικιωμένα άτομα συχνά αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην κατάποση και στην μάσηση της τροφής τους. Συχνά όμως η δυσφαγία μπορεί να σχετίζεται και με ψυχολογικούς παράγοντες. Η μειωμένη διάθεση που παρατηρείται σε ηλικιωμένους ανθρώπους, πολλές φορές οδηγεί σε μειωμένη όρεξη και άρνηση κατανάλωσης επαρκούς τροφής. Επίσης τα φάρμακα που λαμβάνουν μπορεί να αλλοιώσουν αισθήσεις όπως η γεύση και η όσφρηση, επηρεάζοντας κατά συνέπεια και τη λήψη φαγητού.

Όταν καταπίνετε, τη γλώσσα σας σπρώχνει την τροφή στο πίσω μέρος του φάρυγγα σας. Οι  μύς συσπώνται γρήγορα για να την  μετακινήσουν μέσω του φάρυγγα σας, την τροφή  στην κορυφή του οισοφάγου σας. Στη συνέχεια, η τροφή μετακινείται πίσω από την τραχεία  στον οισοφάγο σας, το σωλήνα που συνδέει το λαιμό με το στομάχι σας.

Κυκλικές ζώνες  μυών (σφιγκτήρες) στο επάνω και στο κάτω μέρος του οισοφάγου σας ανοίγουν και   κλείνουν για να μεταφέρουν την τροφή, και παράλληλα να εμποδίσουν την παλινδρόμηση του γαστρικού οξέος. Οι μύες του τοιχώματος του οισοφάγου συσπώνται για να προωθήσουν την τροφή προς το στομάχι σας. 

Δυσκολία στην κατάποση η δυσφαγία παρουσιάζεται όταν υπάρχει ένα πρόβλημα σε οποιοδήποτε σημείο  της διαδικασίας κατάποσης. 
Η δυσκολία στην κατάποση μπορεί να οδηγήσει σε:

• υποσιτισμό και αφυδάτωση. Η δυσφαγία μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εσάς ώστε να λάβετε επαρκή τροφή και υγρά και  να έχετε μια επαρκή θρέψη.Τα άτομα με δυσκολία στην κατάποση κινδυνεύουν από υποσιτισμό και την αφυδάτωση. 

• Αναπνευστικά προβλήματα. Αν τροφή ή τα υγρά εισέλθουν στους αεραγωγούς σας (εισρόφηση) και προσπαθήσετε να καταπιείτε, δημιουργούνται αναπνευστικά προβλήματα ή λοιμώξεις  , όπως συχνές εξάρσεις πνευμονίας ή  άλλες λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού.

Σημάδια κακής κατάποσης είναι:

• Ο βήχας, αίσθημα πνιγμονής η γουργουρητό στη φωνή στη διάρκεια λήψης τροφής η υγρών

• Αίσθημα ότι η τροφή σταματά στο θώρακα η στο στόμα

• Εκροή υγρών από το στόμα

• Αδυναμία για βήχα η αδύνατη φωνή

• Δυσκολία η επώδυνη κατάποση

Τα σημεία και τα συμπτώματα που μπορεί να σχετίζονται με δυσφαγία μπορεί να είναι: 

• Πόνος ενώ κατάποση (οδυνοφαγία)

• Αδυναμία κατάποσης

• Το αίσθημα ότι η τροφή κολλάει στο λαιμό , στο στήθος ή πίσω από το στέρνο.

• Εκροή υγρών από το στόμα

• Βραχνάδα • Αναγωγές τροφών

• Καούρα πίσω από το στέρνο

• όξινες ερυγές 

• Απροσδόκητη απώλεια βάρους

• Βήχας ή αίσθημα πνιγμού κατά την κατάποση

Ποια τα αίτια;

Οι δυσκολίες στη κατάποση μπορεί να δημιουργηθούν από:

• Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

• Καρκίνο στην κεφαλή η στον τράχηλο

• Τραύμα στο θώρακα

• Τραύμα στο κεφάλι

• Εγκεφαλικές βλάβες

• Ακτινοβολία

• Μερικά φάρμακα

• Τραχειοστομία

Η δυσφαγία συνήθως προέρχεται από λειτουργικά αίτια ή ανατομικές ανωμαλίες που επηρεάζουν τον οισοφάγο. Μια οισοφαγική στένωση, ή ένα δίχτυ, ή μια μάζα , ή ακόμα και ένα έξτρα οισοφαγικό φλεβικό δαχτυλίδι είναι όλες πιθανές ανατομικές αιτίες δυσφαγίας. Η ακτινοθεραπεία μπορεί να επιφέρει στενώσεις στο γαστροοισοφαγικό κανάλι. Μια λειτουργική διαταραχή του οισοφαγικού περισταλτισμού όπως η αχαλασία πρέπει επίσης να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Η φλεγμονή του βλεννογόνου του οισοφάγου με αίτιο την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ΓΟΠ. Λοιμώξεις όπως οισοφαγική κάντιντα, τροφική αλλεργία που εκδηλώνεται σαν εοιζονοφυλλική οισοφαγίτιδα μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε δυσφαγία. Νευρομυικές παθήσεις που επηρεάζουν τον συντονισμό της κατάποσης, όπως μυασθένεια γκράβις ή κληρονομική δυσαυτονομία, μπορούν επίσης να εμφανιστούν με δυσφαγία. Αλλά δεν είναι τόσο πιθανά αίτια αν δεν συνοδεύονται με άλλα συμπτώματα. Τέλος το παρανεοπλασικό σύνδρομο πρέπει να συμπεριληφθεί στην διαφορική διάγνωση.

Ο δακτύλιος Schatzki, ICD-10 K22.2, Q39.3, είναι ασυνήθης αιτία δυσφαγίας και είναι μια λεπτή, ομοιάζουσα με διάφραγμα περιφερική αναδίπλωση του βλεννογόνου που διεισδύει στον αυλό του κατώτερου οισοφάγου. Συνήθως, βρίσκεται στην συμβολή πλακώδους και κυλινδρικού επιθηλίου και συσχετίζεται, κυρίως, με την παρουσία διαφραγματοκήλης. Αν ο βλωμός (μπουκιά φαγητού μασημένου) παγιδευτεί στον δακτύλιο ο ασθενής προσέρχεται με οξεία δυσφαγία

Στα βρέφη και στα παιδιά, τα σημεία και τα συμπτώματα δυσκολίας στην κατάποση μπορεί να είναι: 

• Η έλλειψη προσοχής κατά τη διάρκεια των γευμάτων

• τέντωμα του σώματος κατά τη διάρκεια της σίτισης

• Η άρνηση να φάνε τρόφιμα από διαφορετική υφή

• Η παρατεταμένος χρόνος διατροφής  (30 λεπτά ή περισσότερο)

• Προβλήματα στο θηλασμό

• Η εκροή τροφής η υγρών από το στόμα

• Βήχας ή αίσθημα πνιγμού κατά τη διάρκεια της σίτισης  

• Ναυτία η εμετός κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

• Η αδυναμία συντονισμού   αναπνοής με το φαγητό και το ποτό

• Η απώλεια βάρους ή βραδεία αύξηση του σωματικού βάρους ή της ανάπτυξης

• Περιοδικά πνευμονία

Διάγνωση

Οι εξετάσεις  που μπορεί να γίνουν είναι:

• Ακτινογραφία με βάριο. Για αυτόν τον έλεγχο, μπορείτε να πιείτε ένα διάλυμα με βαρίο. Ο πολτός με το βάριο  καλύπτει την εσωτερική  επιφάνεια  του οισοφάγου, επιτρέποντας έτσι να  σκιαγραφηθεί καλύτερα στις ακτινογραφίες. Ο γιατρός μπορεί να δει στη συνέχεια τυχόν αλλαγές στο σχήμα του οισοφάγου και μπορεί να αξιολογήσει την μυϊκή δραστηριότητα. Ο γιατρός μπορεί να σας ζητήσει να καταπιείτε  μια  στερεά τροφή ή ένα χάπι επικαλυμμένο με βάριο και να παρακολουθήσει τους μυς στο λαιμό, ενώ καταπίνετε ή να ψάξει για λεπτές μεταβολές στο οισοφάγο ενώ  το υγρό διάλυμα βαρίου, δεν μπορεί να το προσδιορίσει.

• Ενδοσκόπηση. Ένα λεπτό, εύκαμπτο, φωτισμένο στην άκρη μέσο (ενδοσκόπιο) περνάει κάτω από το φάρυγγα σας, έτσι ώστε ο γιατρός σας  να μπορεί να δει τον οισοφάγο σας. Ο γιατρός μπορεί επίσης να κάνει μια εξέταση που ονομάζεται ινοοπτική ενδοσκοπική αξιολόγηση της κατάποση  , η οποία χρησιμοποιεί ένα μικρό αναμμένο σωλήνα (εύκαμπτο λαρυγγοσκόπιο) που τοποθετείται στη μύτη. Αυτό επιτρέπει στον γιατρό σας  να δεί τι συμβαίνει όταν καταπίνετε.

• Μανομετρία οισοφάγου. Σε αυτή τη εξέταση, ένας μικρός λεπτός σωλήνας εισάγεται στον οισοφάγο και  είναι συνδεδεμένος με καταγραφέα πίεσης. Αυτό επιτρέπει τη μέτρηση των μυϊκών συσπάσεων του οισοφάγου ενώ καταπίνετε

Θεραπεία

Η θεραπεία για τη δυσκαταποσία-δυσφαγία είναι  συχνά  προσαρμοσμένη  με το συγκεκριμένο είδος βλάβης η διαταραχής που προκάλεσε τη δυσκολία στη κατάποσης σας: 

Στοματοφαρυγγική δυσφαγία 

Για τη  στοματοφαρυγγική δυσφαγία, ο γιατρός πιθανότατα θα σας παραπέμψει σε ένα ειδικό ωτορινολαρυγγολόγο ή νευρολόγο  για περαιτέρω διαγνωστικές εξετάσεις και σε γαστρεντερολόγο ή λογοθεραπευτή. Η θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει: 

• Ασκήσεις. Ορισμένες ασκήσεις μπορεί να συμβάλουν στο συντονισμό των μυών της κατάποσης ή στον ερεθισμό των νεύρων που είναι υπεύθυνα για το  αντανακλαστικό της κατάποσης.

• Τεχνικές εκμάθησης κατάποσης. Μπορείτε επίσης να μάθετε απλούς τρόπους για να τοποθετείτε τροφή στο στόμα σας ή να βάζετε  το σώμα και το κεφάλι σας  έτσι  ώστε  αυτό  να σας βοηθήσει να καταπιείτε με επιτυχία.

Οισοφαγική δυσφαγία 

Η θεραπευτική προσεγγίση της θεραπείας του οισοφάγου   μπορεί να είναι: • Διαστολές του οισοφάγου. Σε ένα σφιχτό  κάτω οισοφαγικό σφιγκτήρα (αχαλασία) ή στένωση οισοφάγου, ο γιατρός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ενδοσκόπιο με ένα προσαρμοσμένο ειδικό μπαλόνι για να τεντώσει απαλά και να διευρεύνει το εύρος του οισοφάγου σας ή να περάσει ένα εύκαμπτο σωλήνα ή σωλήνες και έτσι να διατείενει τον οισοφάγο .

• Χειρουργική. Για  περιπτώσεις  όγκων του οισοφάγου ή  εκκόλπωμα του φάρυγγα, μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να ανοίξει η οισοφαγική πορεία. Η διαστολή με μονό ευρύ κηρίο (45-60F) θα τεμαχίσει την βλεννογονική αναδίπλωση ή μπορεί αυτή να καταστραφεί με τη λήψη τετραγωνικών βιοψιών με τις καθιερωμένες λαβίδες.Η μακροχρόνια παρακολούθηση μετά τη διαστολή με κηρία δείχνει ότι η πλειοψηφία των ασθενών εκδηλώνει εκ νέου συμπτώματα μετά 4-5 έτη και χρήζει νέας διαστολής.

• Φάρμακα. Η δυσκολία στην κατάποση η δυσφαγία  που σχετίζεται με ΓΟΠΝ μπορεί να αντιμετωπιστεί με χορήγηση φαρμάκων από το στόμα   έτσι ώστε να μειωθεί το γαστρικό οξύ ειδικά μετά μια διαστολή στένωσης. Μπορεί να χρειαστεί να λάβετε αυτά τα φάρμακα για μεγάλο χρονικό διάστημα.Αν έχετε  σπασμό του οισοφάγου αλλά οισοφάγο σας φαίνεται φυσιολογικός και δεν έχετε ΓΟΠΝ, θα χρειαστεί να πάρετε φάρμακα για να χαλαρώσετε τον οισοφάγο σας και να μειώσετε  την ταλαιπωρία.

Σοβαρή δυσφαγία 

Αν  η δυσκολία στην κατάποση σας εμποδίζει να τρώτε και να πίνετε επαρκώς, ο γιατρός μπορεί να σας συστήσει:  • Ειδικά διατροφικά διαλύματα. Αυτά μπορεί να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος και  έτσι να αποφευχθεί η αφυδάτωση. • Σωλήνας σίτσισης. Σε σοβαρές περιπτώσεις δυσφαγίας, μπορεί να χρειαστεί να περάσει ένας σωλήνας σίτισης που θα παρακάμψει το μέρος του μηχανισμού κατάποσης σας που  δεν λειτουργεί κανονικά. 

ΠΡΟΛΗΨΗ

Αν και δυσκολίες στην κατάποση δεν μπορούν  να προληφθούν , όταν η αιτίες είναι νευρολογικές βλάβες ή διαταραχές, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο των περιστασιακών δυσκολιών στην κατάποση, τρώγοντας αργά και μασώντας καλά το φαγητό σας.Η έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία της ΓΟΠΝ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης δυσφαγίας που σχετίζονται με την  του στένωση οισοφάγουΑνάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων ο γιατρός σας θα σας εκπαιδεύσει

• Να τρώτε μιας συγκεκριμένης σύστασης τροφές

• Να κρατάτε το κεφάλι σε μια ορισμένη θέση την ώρα που τρώτε η πίνετε

• Να κάνετε ασκήσεις ενδυνάμωσης ώστε η κατάποση να γίνει ευκολότερη και ασφαλέστερηΜιλήστε ανοιχτά με τον γιατρό σας για οποιαδήποτε απορία η ανησυχία που έχετε.
Η τροποποίηση των φαγητών, έτσι ώστε να γίνουν πιο εύκολα στην μάσηση και στην κατάποση, μπορεί να πραγματοποιηθεί με πολτοποίηση των τροφίμων σε διάφορους βαθμούς ανάλογα με την σοβαρότητα της δυσφαγίας ή με πύκνωση των υγρών, έτσι ώστε να αποφευχθεί πιθανός πνιγμός λόγω αναρρόφησης.

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2015/12/Difficulty-Swallowing-Dysphagia.html#ixzz6MuutuZ79
Δημοτικά σχολεία: Όλα τα σενάρια για την επιστροφή των μαθητών

Δημοτικά σχολεία: Όλα τα σενάρια για την επιστροφή των μαθητών

Σχολεία – Πότε θα ανοίξουν: Η κυβέρνηση εξετάσει όλα τα σενάρια για την επιστροφή των μαθητών του δημοτικού στα σχολεία , συνεκτιμώντας την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού και τα αποτελέσματα των πρώτων φάσεων της άρσης των μέτρων, μεταξύ αυτών και της επιστροφής στα θρανία των μαθητών γυμνασίου και λυκείου.

Τα δύο σενάρια είναι η επιστροφή την 1η Ιουνίου ή η επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές των δημοτικών την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ το υπουργείο Παιδείας δηλώνει έτοιμο για την επαναλειτουργία των δημοτικών, με όποια επιλογή προκριθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικοί είναι έως στιγμής χωρισμένοι στη μέση και αναμένουν περισσότερα στοιχεία για να αποφασίσουν.

Σε ό,τι αφορά στην επιστροφή των μαθητών του δημοτικού, το θέμα αναμένεται να συζητηθεί έως τις 25 του μήνα από τους ειδικούς, μετά την συνεκτίμηση των στοιχείων πορείας της νόσου κατά την δεύτερη εβδομάδα, και με πρόταση για να ξεκινήσουν τα μαθήματα, αν αυτό κριθεί εφικτό την 1η Ιουνίου.

Η Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενη στα Δημοτικά, είπε ότι μετά τις 20 Μαΐου θα είναι η κρίσιμη εβδομάδα για να ληφθούν αποφάσεις για το άνοιγμα και αυτών των σχολείων ή όχι. «Δεν υπάρχει σενάριο για άνοιγμα μόνο για την Ε’ και τη ΣΤ’ Δημοτικού», ξεκαθάρισε.

«Η πορεία του ιού δείχνει θετικά στοιχεία για να γυρίσουμε όλοι σταδιακά στην καθημερινότητα. Μετά λοιπόν και την προσεκτική αποτίμηση των οδηγιών από τους ειδικούς, θα αποφασίσουμε», πρόσθεσε.

Δημοτικά σχολεία: Πότε και πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές -Το επικρατέστερο σενάριο

Σε σημερινές τους δηλώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στην δέσμευση του πρωθυπουργού να ανοίξουν τα Δημοτικά σχολεία, όπως είναι προγραμματισμένο, την 1η Ιουνίου εφόσον είναι καθοδική η πορεία της πανδημίας.

Ερωτηθείς: «Πότε θα ανακοινώσει η Κυβέρνηση τις προθέσεις της για την επαναλειτουργία των Δημοτικών σχολείων; Εξετάζεται να μην επανέλθουν όλες οι τάξεις του Δημοτικού» ο κ. Πέτσας απάντησε: «Αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες. Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα από το άνοιγμα της Γ’ Λυκείου και από σήμερα, των Γυμνασίων και των υπολοίπων τάξεων του Λυκείου. Η Επιτροπή των ειδικών θα εισηγηθεί ανάλογα στην Κυβέρνηση και η Κυβέρνηση θα αποφασίσει. Δεν μπορώ, αυτή τη στιγμή, να σας πω τι θα γίνει. Το μόνο που κρατάμε είναι η δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι θα ανοίξουν τα Δημοτικά σχολεία, όπως είναι προγραμματισμένο, την 1η Ιουνίου, εφόσον είναι καθοδική η πορεία της πανδημίας. Αυτό περιμένουμε να το δούμε».

Για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και μίλησε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής παθολογίας-λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος. «Έχουμε θετικά δείγματα. Αν συνεχίσουν τα δείγματα αυτά, υγειονομικά τουλάχιστον, υπάρχει ασφάλεια για την επάνοδο των παιδιών στα σχολεία.», είπε ο κ. Γώγος.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας κατά του κορονοϊού μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο άνοιγμα των δημοτικών σχολείων. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως «από τη στιγμή που τα παιδιά κυκλοφορούν έξω στις πλατείες δεν είναι καλή εικόνα να κυκλοφορούν έξω και να μην μπορούν να πάνε στο σχολείο»

Δεν υπάρχει απόφαση για τα δημοτικά σχολεία

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων, ο κ. Μαγιορκίνης είπε ότι αυτό που σκέφτηκε η επιτροπή είναι ότι η επιστροφή των μαθητών θα γίνεται με την μισή μαθητική κοινότητα και συμπλήρωσε: “Από τη στιγμή που τα παιδιά κυκλοφορούν έξω στις πλατείες δεν είναι καλή εικόνα να κυκλοφορούν έξω και να μην μπορούν να πάνε στο σχολείο“, σημειώνοντας ότι υπάρχει η δυνατότητα να μην επιστρέψουν στις αίθουσες εάν οι ίδιοι οι μαθητές ή μέλος του οικογενειακού περιβάλλοντός τους ανήκει σε ευπαθή ομάδα: “Με τα πρωτόκολλα που υπάρχουν, η πιθανότητα μετάδοσης έχει πέσει στο μισό, ίσως και περισσότερο” είπε.

Τέλος, ενόψει της απόφασης επανέναρξης ή μη της λειτουργίας των δημοτικών σχολείων –απόφαση που θα ληφθεί μετά τις 20 Μαΐου- ο κ. Μαγορκίνης ανέφερε: “Δεν υπάρχει απόφαση. Ακόμα και η διεθνής κοινότητα είναι διχασμένη για τις μικρότερες ηλικίες. Υπάρχουν αντικρουόμενα στοιχεία. Δεν είναι μια εξίσωση με μια λύση. Τα στοιχεία δεν μας βοηθάνε πολύ να αποφασίσουμε προς τη μία ή προς την άλλη κατεύθυνση. Δεν υπάρχει 100% απάντηση στο θέμα αυτό”.Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κληθείς να απαντήσει στο πότε θα ανοίξουν τα Δημοτικά Σχολεία, παρέπεμψε σε δήλωση του Πρωθυπουργού ότι, «θα ανοίξουν όταν θα έχουμε καθοδική πορεία της πανδημίας», εξηγώντας ότι, θα υπάρχουν στοιχεία στο τέλος αυτής της εβδομάδας κι έπειτα θα ληφθούν αποφάσεις.

Στο μεταξύ συμπληρωματικές οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων της Γλώσσας, των Μαθηματικών και των Φυσικών στις τάξεις των Δημοτικών Σχολείων κατά το σχολικό έτος 2019-2020 , για αξιοποίηση σε πιθανή περιορισμένης διάρκειας διδασκαλία πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2019-2020, απέστειλε το υπουργείο Παιδείας σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας.

ΠΗΓΗ:https://www.ipaidia.gr/paideia/dimotika-sxoleia-ola-ta-senaria-gia-tin-epistrofi-ton-mathiton
Πανό μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Δημαρχείο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Πανό μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Δημαρχείο

Το δημαρχείο Ραφήνας «ντύθηκε» με πανό για τα 101 χρόνια από την γενοκτονία για να τιμήσει την ημέρα μνήμης από την γενοκτονία των Ποντίων.

Στη μία πλευρά της πρόσοψης στο σημείο που βρίσκονται οι σημαίες έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη ελληνική  το πανό με το λογότυπο που δημιουργήθηκε και τη φράση «19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου».

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, μαζί με το παρακάτω μήνυμα:

Tιμούμε συνολικά ως δήμος Ραφηνας-Πικερμιου την ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/evans.born.9?fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARDvLi7chAVYxniaMx-nvT8QuLyyE1pqy-IAurcRsaRvEijcJU50UqUr0NL1bcGNbCd8wvaSE-63YyU5
ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΑ, ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ.

ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ
ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΟΠΩΣ ΩΣ ΚΟΣΜΟΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΧΑΡΑΞΕΙΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ,

ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ,

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΟΣΜΟΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ:

«ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΚΕ Ή ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ», ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ, ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10 ΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ Ή ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΔΙ, ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!

ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΑ, ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ.

ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ.

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΟΥ ΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ!

ΣΕ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ, ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΝΕΙ: ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Η ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ 10 ΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

ΠΗΓΗ : e-synews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/05/16/kosmoepisynideito/
ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…

Τί είδους κόσμο κληρονομούμε στα παιδιά μας;;;

Βρώμικο, μολυσμένο, άρρωστο….

Ένα απλούστατο παράδειγμα της μόλυνσης, που μόνον αυτή έχει να προσφέρει η αποστασία, είναι οι σημερινοί λαχανόκηποι.

Κοπιάζεις, αφιερώνεις χρόνο να φροντίσεις τα φυτά σου και στο τέλος καταλαβαίνεις πως όλα είναι άρρωστα και πως πλέον τίποτα δε σώζεται, ούτε δίνει καρπό, αν δεν το ραντίσεις με τα δηλητήρια φυτοφάρμακα επίσης προϊόντα της αποστασίας.

Ειδικά αυτές τις μέρες, ούτε τον ουρανό δεν μπορείς πια να δεις από τη σκόνη και τους ψεκασμούς. Όλα τα δέντρα υποφέρουν κι αυτό είναι ολοφάνερο από τα φύλλα τους που είναι γεμάτα αρρώστιες και βλαβερά έντομα.

Έντομα απομιμήσεις της πραγματικής Δημιουργίας, όπως το έντομο με το όνομα δορυφόρος, το οποίο μοιάζει στην πασχαλίτσα αλλά αυτό είναι βλαβερό και σκέτη καταστροφή για τα φυτά μιας και τρώει ολόκληρο το φυτό.

Δορυφορος - ΠΑΤΑΤΕΣ - Εντόμα και ζωϊκοί εχθροί αγροτικων ...
Έντομα απομιμήσεις της πραγματικής Δημιουργίας, όπως το έντομο με το όνομα δορυφόρος, το οποίο μοιάζει στην πασχαλίτσα αλλά αυτό είναι βλαβερό και σκέτη καταστροφή για τα φυτά μιας και τρώει ολόκληρο το φυτό.

Τί κι αν κουράστηκες να φυτέψεις;;; Ένα έντομο απομίμηση, αποστατικό υβρίδιο, έρχεται και καταστρέφει με θράσος τα φυτά σου και μόνον αν τα ψεκάσεις με φυτοφάρμακο θα καταστρέψεις το έντομο αλλά ταυτόχρονα θα έχεις δηλητηριάσει την ίδια σου την τροφή αλλά και τη γη σου και τον υδροφόρο ορίζοντα και τις μέλισσες και τα πουλιά…

Καλλιεργείς ντόπιους σπόρους γιατί ξέρεις πως αυτό είναι το ορθό και το λογικό αλλά κάθε χρόνο ο σπόρος που παίρνεις είναι όλο και πιο αδύναμος από τους ψεκασμούς και το μπαστάρδεμα με τα υβρίδια…

Αυτή είναι η αποστασία …Κάνει τα πάντα για να σου κλέψει και να σου καταστρέψει ό, τι προσπαθήσεις να δημιουργήσεις.

Κάνει τα πάντα για να μολύνει ό,τι καθαρό της Δημιουργίας.

Γιατί η Δημιουργία στην αρχική της μορφή έφτιαξε το χώμα να είναι καθαρό, γόνιμο κι εύφορο και να βοηθάει στην ανάπτυξη των φυτών.

Έφτιαξε το νερό καθαρό κι ενεργοποιημένο να ποτίζει τα φυτά και να ενεργοποιεί μέσα τους τη μνήμη ώστε να θυμηθούν ποια είναι η αποστολή κι ο προορισμός τους και να το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ήλιος, ο αέρας ευνοούσαν τις καλλιέργειες και οι σπόροι είχαν όλη την δύναμη και την ευλογία της Δημιουργίας.

Η αποστασία όμως κατάφερε να μολύνει τα πάντα, νερό, αέρα, χώμα και να μεταλλάξει το σπόρο διαπράττοντας ύβρις και φτιάχνοντας υβρίδια….

Τώρα που νομίζει πως έχει το πάνω χέρι και κυριαρχεί, σε κάνει να παλεύεις με τις δικές της  άσχημες και μαύρες δυνάμεις, όπως οι αρρώστιες και τα σιχαμένα της έντομα και σκουλήκια.

Σε αναγκάζει να πας σε γεωπόνο, ο οποίος λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που στηρίζει και βοηθάει την αποστασία.

Θα σου προτείνει φυτοφάρμακα και δηλητήρια γιατί δυστυχώς οι βλάβες δεν αντιμετωπίζονται με κάτι άλλο.

Όμως όλοι μας ζούμε μέσα σε αυτήν την αποστασία και όλοι μας θα πρέπει να αντιδράσουμε γιατί τα φυτοφάρμακα μόνον βλάβες στην υγεία μας θα φέρουν. Και οι ντόπιοι σπόροι χάνονται με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να μην έχουμε καν σπόρους και οι σπόροι είναι η τροφή μας…

Μας έχουν περικυκλώσει με μόλυνση κι απλώς μας δίνουν μια μικρή παράταση ζωής για να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα τους.

Πώς να αντιδράσεις και τί μπορείς να κάνεις;;; Θα ρωτήσει ο καθένας…

Ναι, μπορείς να κάνεις τα ακατόρθωτα…

Όλοι μπορούμε να το κάνουμε …

Δεν καταλαβαίνω, γιατί ακόμα οι γεωπόνοι, οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι, όσοι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα , δεν έχουν διαβάσει τις προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις και δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον της αποστασίας;;;

Μόνον όταν ψηφιστούν νόμοι που θα απαγορέψουν ό,τι υβριδιακό να πωλείται και να φυτεύεται,

μόνον όταν θα αντιμετωπίζεται η κάθε ασθένεια με τρόπο όσο πιο φυσικό γίνεται ώσπου να εξαλειφθεί τελείως,

μόνον όταν σταματήσουν να πετάνε στον ουρανό μας αεροπλάνα που δεν μεταφέρουν επιβάτες αλλά χημικά για ψέκασμα,

μόνον όταν το νερό θα ξαναγίνει καθαρό,

μόνον τότε θα γλιτώσει το περιβάλλον μας από τη μόλυνση.

Αυτά όμως για να συμβούν πρέπει  πρώτα να αλλάξει όλη η σύσταση της σημερινής μας βουλής που την αποτελούν υπηρέτες πιστοί της αποστασίας, άλογα πλάσματα, απάνθρωπα και συμφερντολόγα …

Εμείς είμαστε που τους έχουμε βάλει εκεί μέσα κι εμείς θα πρέπει να τους βγάλουμε και να τους βάλουμε εκεί που τους αξίζει.

Εμείς θα πρέπει να δούμε επιτέλους, ποιο είναι και πού  βρίσκεται το κοινό, συλλογικό συμφέρον όλης της ανθρωπότητας και να δώσουμε το δικό μας παρών στον πολιτικό φορέα των ανθρώπων, στην Ελλήνων Συνέλευσις.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ….

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ;;;

ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ;;;;

ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…ΕΣΤΩ ΩΣ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ … ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ…ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΙΠΟΝ …ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΩΣ:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ…..

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

ΠΗΓΗ: e-synews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/05/18/apostasia-enantion-dimioyrgias/
Γενοκτονία Ποντίων 101 χρόνια: Με “σφραγίδα” Deutsche Bank

Γενοκτονία Ποντίων 101 χρόνια: Με “σφραγίδα” Deutsche Bank

Ανέκαθεν, η Γερμανία ασκούσε μεγάλη επιρροή στις πράξεις και τις αποφάσεις των λιγότερο δυνατών χωρών ή προσέφερε αρωγή κάθε είδους σε αυτές για τηνεκτέλεση κάποιου σχεδίου που άμεσα ή ακόμα και έμμεσα θα της προσέφερε εξίσου κέρδη.

Έτσι, καθόλου εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός-που δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστό- ότι η Γερμανία βοήθησε με κάποιο τρόπο την γενοκτονία των Ποντίων που εκτελέστηκε απο τους Νεότουρκους. Οι σχέσεις Γερμανίας-Τουρκίας ήταν ανέκαθεν καλές και δεν χαρακτηρίζονται από πραγματικές  εντάσεις.

Η Γερμανία λοιπόν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην γενοκτονία των Ποντίων μέσω της χρηματοδότησης που έκανε η Deutsche Bank.

Ο ρόλος της Deutsche Bank

Όπως προαναφέραμε, η Γερμανία έχει επενδύσει με διάφορους τρόπους στην Τουρκία. Ένας απ’ αυτούς είναι ο έλεγχος του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας. Όμως, οι Γερμανοί δεν σταμάτησαν στην επένδυση αυτή. Η ίδια ήθελε να έχει και την εποπτεία σε οικονομικά και τραπεζοπιστωτικά ζητήματα. Έτσι, προτείνει το 1904 την ίδρυση μιας Τράπεζας Ανατολής, όπως θα ονομαζόταν, στην οποία η πλειοψηφία θα αποτελούνταν απο Έλληνες εκπροσώπους. Το σχέδιο προχώρησε και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα θετικό, ειδικά για την Ελλάδα που εκείνη την περίοδο παρήκμαζε εμπορικά και συνεπώς οικονομικά. Εξαιτίας της θετικής αυτής εξέλιξης που είχε και ως συνέπεια την αύξηση τπυ μετοχικού κεφαλαίου, η Γερμανία αθέτησε την αρχική συμφωνία και απαίτησε την πλειοψηφία του Συμβουλίου. Αποτέλεσμα: ρήξη μεταξύ των δύο χωρών, κάτι όμως που καθόλου δεν δυσαρέστησε τη Γερμανία με δεδομένο ότι ήδη αναπτυσσόταν στην Αίγυπτο και την Τουρκία και ήλεγχαν το τραπεζικό τους σύστημα. Τότε ακριβώς γεννήθηκε η περίφημη τράπεζα Deutsche Bank, με τα αρχικά ελληνικά κεφάλαια, η οποία ανοίγει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα 200 υποκαταστήματα και αρχίζει να προσφέρει άφθονο χρήμα για επενδύσεις στην Τουρκία. Παράλληλα σε όλη την Τουρκία γίνεται μποικατάζ στα ελληνικά προϊόντα και το ελληνικό εμπόριο που γνώριζε άνθιση διώκεται.

Η γενοκτονία των Ποντίων χρηματοδοτήθηκε απο την Deutsche Bank

 Η συνεργασία της Γερμανίας και της Τουρκίας κατέληξε σε μια εθνική για μας τραγωδία: την γενοκτονία των Ποντίων από τους Νεότουρκους και την οικονομική αρωγή της Γερμανίας. Η βοήθεια της Γερμανίας στο μεθοδευμένο σχέδιο της Τουρκίας ήταν σε όλα τα επίπεδα σύμφωνα με πηγές. Για παράδειγμα, οι γερμανικές ακτοπλοϊκές εταιρείες είχαν εκδώσει ανακοίνωση στην οποία δήλωναν ότι τα μέλη των Νεότουρκων μπορούν να ταξιδεύον δωρεάν. Ιστορικές πήγες γράφουν χαρακτηριστικά “η Deutsche Bank παρέχει άφθονα κεφάλαια στο κίνημα των Νεοτούρκων. Ο Γερμανισμός τους παρέχει όλα τα μέσα, αφού η Πανισλαμική πολιτική είναι τέκνο της Πανγερμανικής”. Ο Μιχαήλ Ροδάς, αναφέρει γλαφυρά πως όσα έγιναν και κατέληξαν σε αυτή την τραγωδία του ελληνισμού “γίνονταν χωρίς θόρυβο, με πρόγραμμα, με σύστημα και αφάνταστη υπομονή”, τα διαχρονικά δηλαδή χαρακτηριστικά της πολιτικής των Γερμανών. Τέλος, χαρακτηριστικό είναι ότι και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Γερμανίας είχε παραδεχτεί δημοσίως στις 23 Απριλίου του 2015 την εμπλοκή τους στη γενοκτονία των Ποντίων δηλώνοντας: “έχουμε και εμείς ευθύνη για τα τραγικά γεγονότα της εποχής εκείνης”.

 ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ:http://sinomosiologos.blogspot.com/2020/05/101-deutsche-bank.html?m=1