ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

image_pdfimage_print

ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ! ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ
ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΛΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΑΡΚΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΟΣΜΟΗΛΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΟΙ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ. Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ!
ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ
… ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ.
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ! ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΖΙ, ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΔΟΛΙΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ?? ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΑΠΙΑ ΒΔΕΛΥΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ??? ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ, ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ???

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ. ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ! ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΝΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΣΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ! ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΣΕΛΙΔΑ 782ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com ΠΗΓΗ : e-synews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/05/18/kosmoasynideito/


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: