ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΓΑΛΗΝΗ .Η ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΑΕΡΑΣ Η ΓΗ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΓΑΛΗΝΗ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟΤΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΥΦΩΝΕΣ Η ΓΗ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΗΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΗ ΑΠΟ ΕΧΩΤΕΡΗΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ 5G, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΝ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ( ΑΜΑΞΙ)ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ SubWoofer ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ.

Έχουμε απολαύσει πολλά συγκροτήματα, καλλιτέχνες και είδη μουσικής, ακόμη κι αν ήταν στα Α = 440 Hz, όμως, μετά τη σύγκριση μερικών τραγουδιών τόσο στην A = 432 Hz και Α = 440 Hz, μπορούμε ίσως να πούμε ότι αισθανόμαστε και ακούμε την διαφορά. Δεν θα λέγαμε ότι η εμπειρία με 440Hz μουσική, μας έχει μετατρέψει σε επιθετικά πρόσωπα αλλά μπορούμε να καταλάβουμε πώς ένας ολόκληρος πληθυσμός που εκτίθεται σε μουσική που κατευθύνεται περισσότερο στο μυαλό παρά στην καρδιά – για να μην αναφέρουμε τους υλιστικούς στίχους στα περισσότερα δημοφιλή τραγούδια, είναι ένας τέλειος συνδυασμός για να διατηρήσεις μια πιο παράφωνη συχνότητα και κατάσταση συνείδησης μέσα στην ανθρωπότητα. Αυτό είναι φυσικά απλά μια σκέψη.

‘Η μουσική βασισμένη σε C = 128hz (Η νότα C είναι σε αρμονία με Α = 432hz) θα στηρίξει την ανθρωπότητα στο δρόμο της προς την πνευματική ελευθερία. Το εσωτερικό αυτί του ανθρώπου είναι φτιαγμένο για C = 128 Hz’. – Ρούντολφ Στάινερ

taigetosblog

ΠΗΓΗ:https://katohika.gr/diethni/ta-panta-echoun-mia-sychnotita/

Σχετικές δημοσιεύσεις