Σόγια πολιτικών εμπλέκονται σε εταιρεία για τα κλειστά κέντρα μεταναστών και στους πλειστηριασμούς

Τη στιγμή που επικρατεί εμφυλιακό κλίμα με τους κατοίκους των νησιών του Βορείου Αιγαίου να συγκρούονται σφοδρά με τους άνδρες των ΜΑΤ για τα κλειστά κέντρα κράτησης, η κυβέρνηση επιμένει στα κλειστά κέντρα, εφαρμόζοντας κατά γράμμα την Ατζέντα 21

Όμως η Ατζέντα 21 δεν προβλέπει μόνο εγκατάσταση μεταναστών και αφομοίωση τους από τις τοπικές κοινωνίες, προβλέπει και κάτι άλλο: Σύμπραξη ιδιωτικού τομέα με δημοσίου, με τον πρώτο… να έχει το πεπόνι, το μαχαίρι και όλη την τούρτα δική του!

Και τι ποιο βολικό, ο ιδιωτικός αυτός τομέας να είναι φιλαράκι ή ακόμα και συγγενής των πολιτικών που αποφασίζουν να επιβάλλουν την Ατζέντα 21 στους πολίτες της; Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Όπως λοιπόν φέρνει στο φως σήμερα η ιστοσελίδα tvxs.grο πεθερός του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, είναι ο πρόεδρος μίας από τις εταιρείες που είναι ανάδοχες του έργου κατασκευής του κλειστού κέντρου κράτησης στη Χίο.

Συγκεκριμένα, o Μιχαήλ Γουρζής, που είναι ο πρόεδρος της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΑΕ, η οποία είναι ανάδοχος του έργου κατασκευής του κλειστού κέντρου κράτησης προσφύγων στην Χίο έναντι του συνολικού ποσού των 1.031.398 ευρώ, είναι ο πατέρας της δικηγόρου Αλεξάνδρας Γουρζή, συζύγου του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Αλλά μια στιγμή, τα σκάνδαλα για σήμερα δεν μας τέλειωσαν, έχουμε κι άλλα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Αυτό διαβάζουμε στο bankstersae.blogspot.com. Συγκεκριμένα, η άλλη πτυχή της Ατζέντας 21 που είναι πως οι ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να χάσουν τα σπίτια τους (έχει και κεφάλαιο και για τα ΙΧ), καλύπτεται επίσης από πολιτικό σόι και… το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Και αποκαλύπτει το άρθρο:

Όταν μιλάμε για ανάπτυξη σε αυτήν την χώρα μάλλον κάτι τέτοιο εννοούμε..Οταν οι πολιτικοί μας δεξιοί και αριστεροί μιλάνε για διαχείριση κόκκινων δανείων και τα ακούμε από τα επίσημα χείλη των υπουργών πως είναι καλό για την χώρα και την οικονομία να βγαίνουν τα σπίτια του λαού σε πλειστηριασμούς τώρα αντιλαμβανόμαστε οι πάντες τι εννοούν..
Το 2018 συστάθηκε η εταιρεία με την επωνυμία ORILINA PROPERTIES ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.Οπως θα δείτε στο παρακάτω έγγραφο μέλη του ΔΣ της εν λόγω εταιρείας είναι ο κύριος Στυλιανός Ζαββός ο οποίος τυγχάνει να έχει το ίδιο όνομα με τον νυν υπουργό Οικονομικών της Κυβέρνησης της ΝΔ και υπεύθυνο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα δηλαδή της τράπεζες Γεώργιο Ζαββό και πως να μην συμβεί αυτό μια πρόκειται για τον αδερφό του. Το δημοσίευμα από την εφημερίδα Παραπολιτικά μας αναλύει το ποιος είναι και ποια η σχέση του με τον George Soros και εδώ από το δημοσίευμα της εφημερίδας του Γιώργου Τράγκα.

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό εάν δείτε παρακάτω ως μέλος του ΔΣ της εν λόγω εταιρείας είναι και η πρώην εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ κυρία Μιράντα Ξαφά, η οποία είναι γνωστή για τις τοποθετήσεις της περί των μνημονίων και των επικείμενων πλειστηριασμών.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 105.000.000 €. – ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.. ΒΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ;;;;

Και να στο πω, φίλε αναγνώστη, για μια ακόμα φορά: Η Ατζέντα 21, “Βιώσιμη -με χε…- Ανάπτυξη”, του ΟΗΕ θέλει:

 1. Κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας
 2. Κατάργηση ΙΧ
 3. ΑΠΕ για πανάκριβη ενέργεια
 4. Μετανάστες να εγκαθίστανται στη χώρα σου
 5. Τεχνολογία και ρομπότ για ακόμα πιο φτηνή παραγωγή
 6. Σύμπραξη ιδιωτικού τομέα με δημόσιο, με τα κέρδη να πηγαίνουν στους πρώτους, η χασούρα στον δεύτερο
 7. Πουλημένες ΜΚΟ να παριστάνουν τη φωνή του λαού και να επιβάλλουν την Ατζέντα 21 με δικά σου κονδύλια

Κι εσένα, να νομίζεις ότι η Α21 είναι θεωρίες συνωμοσίας κι απλά φταίνε οι κακοί πολιτικοί. Όχι, αυτοί εκτελούν εντολές, αυτές που έχουν πάρει στις λέσχες Μπίλντερμπεργκ και στα Παγκόσμια Οικονομικά Φόρουμ κι απλώς τις εφαρμόζουν. Με… το αζημίωτο, βεβαίως βεβαίως!

ΠΗΓΗ:https://igata.gr/2020/02/27/%CF%83%CF%8C%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1/?fbclid=IwAR0T_njrFUKkPuQvCyyx6sLLj_DfSyEjso-BYehZyALXuuIh0WR5QGTPlts
Μεταναστευτικό: Μόνη λύση το «σφράγισμα» των συνόρων – Στηρίζουν οι πολίτες τα μέτρα ασφαλείας

Μόνη λύση το «σφράγισμα» των συνόρων

Μονόδρομος ο αποκλεισμός κάθε διόδου προς την Ελλάδα μετά τον έμπρακτο εκβιασμό από τον Ερντογάν – Προσωπική εμπλοκή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη διαχείριση του μεγαλύτερου προβλήματος με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη η χώρα – Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η «παθητικού τύπου» πολιτική που χάραξε η προηγούμενη κυβέρνηση έχει λάβει οριστικά τέλος 

Με συντεταγμένο και συγκροτημένο τρόπο η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός επιχειρούν να αναχαιτίσουν την ασύμμετρη απειλή που συνιστούν οι σχεδιασμοί της «εργαλειοποίησης» των μεταναστευτικών ροών που έχει θέσει σε εφαρμογή το καθεστώς Ερντογάν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το «Βατερλώ» στο οποίο οδηγούνται τα υπερφίαλα επεκτατικά όνειρα της Άγκυρας.

Με κινήσεις τόσο στο επιχειρησιακό, όσο και στο διακηρυκτικό επίπεδο, αλλά και στο διπλωματικό πεδίο, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ενεπλάκη ο ίδιος προσωπικά στη διαχείριση του μεγαλύτερου προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα τους τελευταίους μήνες, έστειλαν παντού μήνυμα για τη αλλαγή της -παθητικού τύπου- πολιτικής για το Μεταναστευτικό που χάραξε η προηγούμενη κυβέρνηση, καλωσορίζοντας τους πάντες, ανεξαρτήτως αν ήταν πρόσφυγες που δικαιούνταν διεθνούς προστασίας, οικονομικοί μετανάστες που απλώς αναζητούσαν καλύτερη τύχη ή πρόσωπα με ανομολόγητους σκοπούς που είχαν παρεισφρήσει στις δύο άλλες ομάδες.

22354243
Μόνη λύση το «σφράγισμα» των συνόρων

Η σθεναρή στάση της κυβέρνησης, η οποία, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, αντέδρασε αποτελεσματικά απέναντι στην «οργανωμένη, μαζική, παράνομη απόπειρα παραβίασης των συνόρων μας», μοιάζει μονόδρομος, καθώς, από τη μια, ανέδειξε τη σοβαρότητα του πολύπτυχου προβλήματος με το οποίο είμαστε αντιμέτωποι, και, από την άλλη, εξέπεμψε διεθνώς σήμα για την αποφασιστικότητα της ελληνικής Πολιτείας να μην επιτρέψει να γίνει το ελληνικό έδαφος πεδίο για να εκτυλιχθούν τα «παιχνίδια ισχύος» που θέλει να παίξει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το Μέγαρο Μαξίμου έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα αντιδράσει παθητικά στις προκλητικές κινήσεις της γείτονος και έστειλε προς κάθε κατεύθυνση σαφή μηνύματα τα οποία συνοδεύτηκαν από κινήσεις, οι οποίες βρίσκουν σύμφωνη την ελληνική κοινή γνώμη τόσο στη μεθόριο όσο και στην υπόλοιπη Επικράτεια, καθώς οι πολίτες απαιτούν να πάψει η χώρα μας να είναι «ξέφραγο αμπέλι» και να παρακολουθεί άπραγη τη σοβαρή απειλή για «εισβολή» στο έδαφός της που δέχεται στην πραγματικότητα.

Η μεγάλη κινητοποίηση του Στρατού και της Αστυνομίας για το σφράγισμα των χερσαίων ελληνοτουρκικών συνόρων στην περιοχή του Έβρου, η ενίσχυση της φύλαξης στα θαλάσσια σύνορα με την αποστολή πολεμικών πλοίων και σκαφών του Λιμενικού για τη μεγαλύτερη δυνατή αποτροπή της αποβίβασης πλοιαρίων στις ακτές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, συνιστούν πρωτοβουλίες με τις οποίες είναι σύμφωνη η πλειονότητα των Ελλήνων, όπως έχει καταγραφεί σε μετρήσεις των διαθέσεων των πολιτών.

22354231
Μόνη λύση το «σφράγισμα» των συνόρων

Η κυβέρνηση κατέστησε σαφές ότι είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να φυλάξει τα σύνορά μας. Και αυτό είναι ένα μήνυμα που απευθύνεται τόσο στην Άγκυρα, όσο και στην ευρωπαϊκή ηγεσία, η οποία αμήχανα για μια ακόμη φορά παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις. Είναι επίσης ένα μήνυμα που απευθύνεται προς τους ίδιους τους μετανάστες προκειμένου να αντιληφθούν ότι το πέρασμα τους προς την Ελλάδα είναι πλέον αδύνατο να συμβεί και άρα κακώς συνωστίζονται στα σύνορα και πληρώνουν τους διακινητές που τους προωθούν εκεί.

Η σύλληψη και η κράτηση των 66 προσώπων τα οποία κατάφεραν τις τελευταίες ώρες να περάσουν στην Ελλάδα είναι μια ξεκάθαρη προειδοποίηση και προς τις χιλιάδες άλλους που βρίσκονται στη μεθόριο του Έβρου ή κατευθύνονται προς τα εκεί.

Μόνη λύση το «σφράγισμα» των συνόρων
Μόνη λύση το «σφράγισμα» των συνόρων

Μόνη λύση το «σφράγισμα» των συνόρων
Μόνη λύση το «σφράγισμα» των συνόρων

Μόνη λύση το «σφράγισμα» των συνόρων
Μόνη λύση το «σφράγισμα» των συνόρων

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το «Θέμα», η κοινή γνώμη, όπως προκύπτει από κυλιόμενες έρευνες που γίνονται τις τελευταίες μέρες, εκτός από το Μεταναστευτικό, επικροτεί και τις ενέργειες της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η επιστράτευση των ειδικών και η εν γένει καλή οργάνωση και λειτουργία της κρατικής μηχανής, που επέτρεψε τη γρήγορη απομόνωση των κρουσμάτων που μοιραία εμφανίστηκαν και στη χώρα μας, εκτιμάται ότι συνέβαλαν στην ψυχραιμία με την οποία αντιδρούν οι Έλληνες πολίτες.

ΠΗΓΗ:https://www.protothema.gr/politics/article/979998/metanasteutiko-i-sthenari-adidrasi-tis-kuvernisis-stelnei-ta-sosta-minumata-kai-ikanopoiei-tin-koini-gnomi/
Κοροναϊός COVID19: Διαφορές και ομοιότητες από την γρίπη

της Αναστασίας Μοσχοβάκη, ειδικής παθολόγου, medlabnews.gr

Ο κοροναϊός μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα του τύπου, υπάρχει ωστόσο σε εξέλιξη και μία άλλη νόσος, η εποχική γρίπη, η οποία σε απόλυτους αριθμούς έχει προκαλέσει περισσότερους θανάτους στην Ευρώπη συγκριτικά με τον COVID19.
Παρά το γεγονός ότι η συμπεριφορά του COVID 19 δεν έχει χαρτογραφηθεί πλήρως, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, οι δύο ιοί που συνυπάρχουν αυτή την περίοδο στην γηραιά Ήπειρο, μοιράζονται σημαντικές ομοιότητες και διαφορές:

1.     Ομοιότητες και διαφορές αναφορικά με τη συμπτωματολογία

Τα τυπικά συμπτώματα της γρίπης περιλαμβάνουν πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, μυϊκούς πόνους, αρθραλγία, πονοκεφάλους, ρινική ή βουλωμένη μύτη, κόπωση και, μερικές φορές, έμετο και διάρροια και εισβάλλουν οξέως. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανακάμπτουν σε πέντε ημέρες και σπανιότερα σε δύο εβδομάδες, εφόσον δεν υπάρξουν σοβαρές επιπλοκές όπως πνευμονία, καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια. Η φετινή γρίπη δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τον κύκλο της για να γίνει η στατιστική αποτίμηση των επιπλοκών. Παρά ταύτα αναμένεται να έχει ένα τυπικό ποσοστό επικινδυνότητας της τάξεως του 2%. Σε μια τυπική εποχική γρίπη το ποσοστό των ασθενών που καταλήγουν (συνηθέστερα ομάδες υψηλού κινδύνου με χρόνια νοήματα που προκαλούν μείωση της ανοσολογικής ικανότητας, ηλικιωμένοι κα μικρά παιδιά) είναι κάτω από 0.1%.  Η γρίπη των χοίρων που κινητοποίησε την παγκόσμια κοινότητα είχε ποσοστά θανάτων 0.03%.Ο  COVID-19, προκαλεί κυρίως πυρετό, βήχα και δύσπνοια. Σπανιότερα υπάρχει πονόλαιμος και ρινική καταρροή και ακόμη σπανιότερα διάρροια , ναυτία και έμετος. Σε μια πιο πρόσφατη μελέτη που θεωρείται η μεγαλύτερη σε περιπτώσεις COVID-19 έως σήμερα,δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό JAMA στις 24/02/2020 και περιέλαβε 72 314 περιπτώσεις ασθενών(Κινεζικό κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων, Zunyou Wu και συν.)  σοβαρές επιπλοκές παρουσίασε το 14% ενώ το 2,3% κατέληξε.  Οι θανατηφόρες επιπλοκές ήταν συχνότερες στους άντρες 2.8% έναντι 1.7% στις γυναίκες. Κανείς θάνατος δεν σημειώθηκε σε παιδιά κάτω από 9 ετών, γεγονός που υποδηλώνει μια φυσική ανθεκτικότητα των παιδιών έναντι του ιού. Ιδιαίτερα επιρρεπείς σε ανάπτυξη σοβαρών επιπλοκών ήταν οι ασθενείς με καρδιαγγειακά νοσήματα, με διαβήτη, οι πάσχοντες από χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, οι πάσχοντες από υπέρταση, οι καρκινοπαθείς και οι ηλικιωμένοι.Στην Ν. Κορέα το ποσοστό των ασθενών που κατέληξε σε επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν με βάση τις επίσημες αναφορές 0.75%. Στην Ιταλία το ποσοστό των ασθενών που απεβίωσε ήταν 2,6%.

2.     Ομοιότητες και διαφορές αναφορικά με τον τρόπο μετάδοσης

Ο κοροναϊός και η γρίπη μεταδίδονται μέσω σταγονιδίων από το φτέρνισμα, τη στενή επαφή ή το βήχα. Αυτό συνεπάγεται κοινά μέτρα προφύλαξης.·          Αποφύγετε τη στενή επαφή με άρρωστα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των πουλερικών, των πτηνών  και των αδέσποτων ζώων.·          Αποφύγετε την επαφή με αρρώστους από εμπύρετα σύνδρομα και χώρους με συνωστισμό.·          Πλένετε συχνά και με επιμέλεια τα χέρια σας. Κατά την διάρκεια της πλύσης χρησιμοποιήστε καλό αντισηπτικό σαπούνι σε όλη την επιφάνεια των παλαμών και των καρπών, χωρίς να παραμελήσετε την ραχιαία επιφάνεια των δακτύλων, πλύνετε καλά τα χέρια παλάμη – παλάμη πάνω – κάτω, δάκτυλο – δάκτυλο, χωρίς να αμελήσετε τις πτυχές ανάμεσα στα δάκτυλα και την περιοχή κάτω από τα νύχια, τουλάχιστον επί τριάντα δευτερόλεπτα, ξεπλύνετε με άφθονο νερό, στεγνώστε με καθαρή πετσέτα ή ξηρό αέρα air dry.·          Συνιστάται αποφυγή αγγίγματος της μύτης, του στόματος και των ματιών.·          Φροντίστε το αμυντικό σας σύστημα να ευρίσκεται σε άριστη κατάσταση με καλή διατροφή αποχή από το κάπνισμα σωστή ρύθμιση χρόνιων νοσημάτων αποφυγή καθιστικής ζωής.Ιδιαίτερα για τον κοροναϊό συνιστάται αποφυγή ταξιδιών σε περιοχές με συνεχιζόμενη μετάδοση του ιού. Οι περιοχές αυτές εκτίθενται καθημερινώς στο https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/index.html

3.     Oμοιότητες και διαφορές αναφορικά με τον χρόνο επώασης

Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες ο κοροναϊός COVID μεταδίδεται πιο εύκολα από τον ιό της εποχικής γρίπης και απαιτούνται έως 1-14 ημέρες για την εκδήλωση συμπτωμάτων. O τυπικός ιός της εποχικής γρίπης χρειάζεται 1-4 ημέρες για να εκδηλώσει συμπτώματα.

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2020/02/koronaios-covid19-diafores-kai-omoiotites-apo-tin-gripi.html#ixzz6FMI59kiJ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΑΣ 29/02/2020

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1851892568280230/?type=3&theater
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑ 29/02/2020

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1852094551593365/?type=3&theater
Κλείστε τα σύνορα… χθες!

Για τους συριζαίους και τους οπαδούς των ανοιχτών συνόρων, η επιδημία του κοροναϊού είναι ότι το χειρότερο.
Κι’ αυτό διότι καθώς τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται και αυξάνονται σε πολλές χώρες της ΕΕ, το ίδιο αυξάνονται και οι φωνές όλων εκείνων που ζητούν άμεσο κλείσιμο των συνόρων, προβάλλοντας σαν αφορμή τον ιό.

Και αυτές οι φωνές δεν ανήκουν πλέον μόνο σε λαϊκιστές ή φανατικούς εθνικιστές, ή σε τίποτα οπισθοδρομικούς συντηρητικούς που αναπολούν την παλιά Ευρώπη, αλλά σε κανονικούς πολίτες, που τρέμουν στο ενδεχόμενο η επιδημία να μετατραπεί σε πανδημία λόγω της ανεξέλεγκτης μετακίνησης των ανθρώπων.

Πόσο δε μάλλον στην «θωρακισμένη» χώρα μας, με το άρτιο(!) σύστημα δημόσιας υγείας, με τα διάτρητα θαλάσσια «σύνορα», και την καθημερινή είσοδο εκατοντάδων «μεταναστών» που κανείς δεν γνωρίζει από πού κρατάει η σκούφια τους…

Βλέπουμε δηλαδή το παράδοξο να γίνονται έλεγχοι (λέμε τώρα) για τον ιό στις πύλες εισόδου (αεροδρόμια και λιμάνια), την ίδια ώρα που μόνο χθες κατέφτασαν άλλοι 250 ανεξέλεγκτοι «πρόσφυγες» στα νησιά μας.
Να απαγορεύονται τα καρναβάλια, να κλείνουν σχολεία, αλλά παράλληλα να κυκλοφορούν χύμα στο κύμα δεκάδες χιλιάδες «ικέτες» στα νησιά και στις πόλεις μας.

Μπορεί μέχρι στιγμής το κλείσιμο των συνόρων στην ΕΕ να μην συζητιέται σε επίσημο επίπεδο, αλλά πίσω από τις κουρτίνες όλο και περισσότεροι το σκέφτονται και το ψιθυρίζουν.

Βέβαια, οι εν λόγω σκέψεις έρχονται σε αντίθεση με μια από τις βασικές αρχές της ΕΕ, την περίφημη συνθήκη Σέγκεν, που εδώ και χρόνια θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
Μόνο που σήμερα όλα είναι εντελώς διαφορετικά από τις πιο ανέμελες εποχές, τότε που οι Ευρωπαίοι χαιρέτιζαν τις ελεύθερες μετακινήσεις και τις ανοιχτές αγορές.

Για παράδειγμα, το 2015, τότε που ο Σύριζα ανέλαβε τις τύχες της χώρας μας, και όχι μόνο έκλεισε τις Αμυγδαλέζες, όχι μόνο κατάργησε τα «θαλάσσια σύνορα», αλλά προσκάλεσε επίσημα και όσους τριτοκοσμικούς ήθελαν να ζήσουν το σοσιαλιστικό όνειρο στη μπανανία μας, μια σειρά από ευρωπαϊκά κράτη ανέστειλαν τη συνθήκη και σφράγισαν τα σύνορά τους αφήνοντας την «περήφανη» αριστερή Ελλάδα να φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες αποκλεισμένους «πρόσφυγες πολέμου» (από χώρες που δεν έχουν πόλεμο» και να υπερασπίζεται τα ανοιχτά σύνορα.

Κανείς δεν αντέδρασε τότε, αφού η συνθήκη επιτρέπει την προσωρινή αναστολή της για συγκεκριμένους λόγους όπως π.χ. τρομοκρατία, ανεξέλεγκτη μετανάστευση, και… έκτακτη ανάγκη για λόγους δημόσιας υγείας!

Δηλαδή για να το πούμε απλά, ένα κράτος μέλος μπορεί να κλείσει τα σύνορά του προσωρινά (για δυο χρόνια) αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος.
Αυτά δεν μας τα είπαν τότε ούτε οι συριζαίοι, και δεν μας τα λένε σήμερα ούτε οι καινούργιοι κυβερνώντες, που στο μεταναστευτικό ακολουθούν πάνω κάτω την ίδια πολιτική με την κυρά Τασία και τον Μουζάλα, προβάλλοντας συνεχώς τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην ΕΕ.

Εν τω μεταξύ, κράτη όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, η Αυστρία, η Ουγγαρία, κ.ά. συνεχίζουν εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια την «προσωρινή» αναστολή της Σέγκεν ελέγχοντας διαβατήρια, και αποκλείοντας την είσοδο σε όσους κρίνουν ανεπιθύμητους.

Για να μη μιλήσουμε για τη γειτονική Βουλγαρία η οποία δεν δέχεται ούτε κουνούπι από το … Μάγκρεμπ.

Και όλα αυτά την ώρα που εμείς υποδεχόμασταν τους «κατατρεγμένους» στα νησιά μας με κεράσματα, χορούς και νταούλια, με τις ΜΚΟ να κάνουν πάρτι, τους συριζαίους και τους υπόλοιπους επαγγελματίες αλληλέγγυους να πανηγυρίζουν, και διάφορους μαϊντανούς στυλ Αντζελίνα Τζολί και Σούζαν Σάραντον να έρχονται (πάντα καλοκαίρι) για να βγουν σέλφις με τους … ικέτες.

Σήμερα λοιπόν, που οι μαϊντανοί μας ξέχασαν, που το Νόμπελ χάθηκε, και που δεν είναι ο Κουράκης και ο Πάντζας στα πράγματα, και που ο κοροναϊός έχει χτυπήσει την πόρτα μας για τα καλά, οι φωνές που λέγαμε που θέλουν ελέγχους και κλείσιμο των συνόρων απέκτησαν νέα δυναμική.

Κλείστε τα σύνορα, λένε, πριν είναι πολύ αργά… μπας και προλάβουμε την επιδημία. Μπας και σταματήσουν επιτέλους οι ροές.

Με έναν σμπάρο δηλαδή, δυο τρυγόνια.
Συνεπώς, μιας και οι ροές συνεχίζουν, με τον Ερντογάν να απειλεί να μας στείλει άλλα 2-3 εκατομμύρια, με τον μέσο πολίτη να φοβάται και παράλληλα να έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τη μπίζνα πίσω από το μεταναστευτικό και τις ΜΚΟ, η απειλή του κοροναϊού είναι μια καλή αφορμή για την Ελλάδα να πάρει επιτέλους δραστικά μέτρα για τον περιορισμό των ροών.

Δραστικά μέτρα και όχι λόγια… και ας σκούζουν οι συριζαίοι, οι Ευρωπαίοι, και γενικά όλοι εκείνοι που μας θέλουν ισλαμική επαρχία με τους Έλληνες έρμαια στις εγκληματικές διαθέσεις, αλλά και στα μικρόβια τριτοκοσμικών μαχαιροβγαλτών.

Δραστικά μέτρα χθες κιόλας… αλλιώς οσονούπω προβλέπω Τζαμαχαρία αλά Γιουνανιστάν… μέχρι και δημόσιους αποκεφαλισμούς Χριστιανών στις πλατείες των πόλεων, με τους Ευρωπαίους εταίρους να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, και να συζητάνε (επί χρόνια) για μέτρα και κυρώσεις εναντίον του νεόκοπου Σουλτάνου, που τους παίζει όλους όπως θέλει…

Strange Attractor

ΠΗΓΗ:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/blog-post_4478.html?m=1
ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΑ FUNDS

Oταν οι τράπεζες και τα περίεργα funds που αγοράζουν και διαχειρίζονται τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια δεν κρατούν ούτε να νομικά προσχήματα και παρίστανται στα δικαστήρια δίχως τα νομιμοποιητικά έγγραφα είναι λογικό οι δικαστές να βγάζουν τέτοιες αποφάσεις..

Oταν οι τράπεζες και τα περίεργα funds που αγοράζουν και διαχειρίζονται τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια δεν κρατούν ούτε να νομικά προσχήματα και παρίστανται στα δικαστήρια δίχως τα νομιμοποιητικά έγγραφα είναι λογικό οι δικαστές να βγάζουν τέτοιες αποφάσεις..

Το μονομελές εφετείο Πειραιά ανέβαλε την δίκη μέχρι η τράπεζα και το περίεργο fund που αγόρασε το κόκκινο δάνειο να προσκομίσει τα έγγραφα νομιμοποίησης εάν υπάρχουν βέβαια.
Εμείς το μόνο που θα τονίσουμε είναι ένα Μπράβο στον δικαστή που έβγαλε τέτοια απόφαση

ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός 78/2020
ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

——————

Αποτελούμενο από το Δικαστή Ιωάννη Αποστολόπουλο Εφέτη, τον οποίο όρισε ο Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Δικαστηρίου τούτου, και από τη Γραμματέα Ε.Τ.
ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ
Από τις διατάξεις των άρθρων 68 και 73 του ΚΠολΔ προκύπτουν τα ακόλουθα:

α) για την παροχή έννομης προστασίας απαιτείται η συνδρομή δύο διαδικαστικών προϋποθέσεων, η νομιμοποίηση και το έννομο συμφέρον,
β) η νομιμοποίηση, δηλαδή η ύπαρξη δικαιώματος του προσώπου να υπερασπίζεται την υπόθεση που δικάζεται ως ενάγων ή εναγόμενος ή ως έχων την εξουσία διεξαγωγής της δίκης για συγκεκριμένο δικαίωμα ή έννομη σχέση, συμπίπτει, κατά κανόνα, με την ιδιότητα του υποκειμένου του επιδίκου δικαιώματος ή της επίδικης έννομης σχέσης, αλλά, υπάρχουν και οι περιπτώσεις των μη δικαιούχων ή μη υπόχρεων διαδίκων,
γ) η νομιμοποίηση, ενεργητική και παθητική, πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της δίκης, δηλαδή στην πρώτη συζήτηση στο ακροατήριο, αλλά και καθόλη τη διάρκεια αυτής, ώστε να καθίσταται δυνατή η έκδοση αποφάσεως από το δικαστήριο και να μπορεί να ικανοποιηθεί το σχετικό δικαίωμα,
δ) σε σχέση με τις λοιπές διαδικαστικές προϋποθέσεις, η νομιμοποίηση εξετάζεται μετά τη διαπίστωση των λοιπών, δηλαδή της αρμοδιότητας του δικαστηρίου, της ανυπαρξίας εκκρεμοδικίας ή δεδικασμένου, της ικανότητας να είναι κάποιος διάδικος και να παρίσταται στο δικαστήριο, και πριν από το έννομο συμφέρον, η έρευνα του οποίου γίνεται μετά τις λοιπές γενικές διαδικαστικές προϋποθέσεις, και
ε) η έλλειψη της νομιμοποίησης, η οποία μπορεί να προταθεί, αλλά λαμβάνεται υπόψη και αυτεπαγγέλτως, σε κάθε στάση της δίκης από το δικαστήριο, έχει ως συνέπεια την απόρριψη της αγωγής (ή του σχετικού ένδικου βοηθήματος) ως απαράδεκτης (βλ. ΟλΑΠ 18/2005 ΝοΒ 2006 1075, ΑΠ 1736/2017 ΝΟΜΟΣ, ΑΠ 665/2008 ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ, ΕφΘεσ 424/2010 ΕΠολΔ 2011109, ΕφΘεσ 1857/2003 Αρμ 2005 372).

Εξάλλου, ως μη δικαιούχοι ή μη υπόχρεοι διάδικοι νοούνται τα πρόσωπα, τα οποία από το νόμο ή από σύμβαση έχουν την εξουσία διεξαγωγής της δίκης στο δικό τους όνομα για αλλότριο όμως δικαίωμα ή υποχρέωση.

Επίσης, η νομιμοποίηση των ως άνω μη δικαιούχων διαδίκων μπορεί να είναι συντρέχουσα ή αποκλειστική προς την αντίστοιχη νομιμοποιητική εξουσία του αληθούς δικαιούχου.

Ακόμη, έλλειψη της νομιμοποίησης του μη δικαιούχου διαδίκου υφίσταται όταν ελλείπει στο πρόσωπο του τελευταίου η ιδιότητα αυτή (του μη δικαιούχου διαδίκου) ή όταν η επίδικη έννομη σχέση δεν εντάσσεται σε εκείνες επί των οποίων έχει δικαίωμα να ζητήσει δικαστική προστασία με την ανωτέρω ιδιότητά του (βλ. Μ. Μαργαρίτη – Α. Μαργαρίτη «ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΠολΔ» εκδ. 2η τ. Ι αρθρ. 68 αρ. 3 σελ. 136, Κολοτούρο «Η Απαλλοτρίωσης του επίδικου αντικειμένου» Β΄ σελ. 5 επ.).

Περαιτέρω, στο άρθρο 1 παρ. 1 του ν. 4354/2015 «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων,…» (όπως ίσχυε κατά τον ως άνω κρίσιμο χρόνο συζήτησης της ένδικης εφέσεως, δηλαδή πριν την τροποποίηση του από το άρθρο 12 παρ. 1 του ν. 4643/2019, ΦΕΚ Α 193/3-12-2019) ορίζεται ότι «α. Η διαχείριση των απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις που χορηγούνται ή έχουν χορηγηθεί από πιστωτικά ή χρηματοδοτικά ιδρύματα εκτός των αναφερόμενων στην περίπτωση δ` της παρ. 5 του άρθρου 2 του ν. 4261/2014 (Α΄107) ανατίθεται αποκλειστικά: αα) σε ανώνυμες εταιρίες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις, ειδικού και αποκλειστικού σκοπού, υπό την επιφύλαξη της παρ. 20, που εδρεύουν στην Ελλάδα και ββ)
σε εταιρίες που εδρεύουν σε κράτος – μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) …». Επίσης, στο άρθρο 2 παρ. 1 του ν. 4354/2015 (όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με την παρ.1 άρθρου 70 του ν. 4389/2016) ορίζεται ότι «Στις εταιρίες της περίπτωσης α΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 του παρόντος νόμου δύναται να ανατίθεται η διαχείριση απαιτήσεων από συμβάσεις δανείων ή/και πιστώσεων που έχουν χορηγηθεί ή χορηγούνται από πιστωτικά ή χρηματοδοτικά ιδρύματα, πλην της περίπτωσης δ΄ της παρ. 5 του άρθρου 2 του ν. 4261/2014». Ακόμη, στο άρθρο 2 παρ. 4 του ίδιου ως άνω νόμου ορίζεται ότι «Οι εταιρίες διαχείρισης νομιμοποιούνται, ως μη δικαιούχοι διάδικοι, να ασκήσουν κάθε ένδικο βοήθημα και να προβαίνουν σε κάθε άλλη δικαστική ενέργεια για την είσπραξη των υπό διαχείριση απαιτήσεων, καθώς και να κινούν, παρίστανται ή συμμετέχουν σε προπτωχευτικές διαδικασίες εξυγίανσης, πτωχευτικές διαδικασίες αφερεγγυότητας, διαδικασίες διευθέτησης οφειλών και ειδικής διαχείρισης των άρθρων 61 επ. του ν. 4307/2014 (Α΄ 246).

Εφόσον οι Εταιρίες συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δίκη με την ιδιότητα του μη δικαιούχου διαδίκου το δεδικασμένο της απόφασης καταλαμβάνει και τον δικαιούχο της απαίτησης».

Από τις ανωτέρω διατάξεις συνάγεται ότι οι σχετικές εταιρίες διαχείρισης νομιμοποιούνται, ως μη δικαιούχοι διάδικοι, στις δίκες, οι οποίες αφορούν στις ως άνω απαιτήσεις, των οποίων η διαχείριση τους έχει ανατεθεί κατά τις διατάξεις αυτές (βλ. ΑΠ 763/2019, ΑΠ 368/2019 ΝΟΜΟΣ).

Εξάλλου, κατά τη διάταξη του άρθρου 254 παρ. 1 του ΚΠολΔ (όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο δεύτερο, παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 4335/2015), το Δικαστήριο μπορεί να διατάξει την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο, η οποία έχει κηρυχθεί περατωμένη, όταν κατά τη μελέτη της υπόθεσης ή τη διάσκεψη παρουσιάζονται κενά ή αμφίβολα σημεία, που χρειάζονται συμπλήρωση ή επεξήγηση, με απόφαση, που μνημονεύει απαραιτήτως τα ειδικά θέματα, που αποτελούν αντικείμενο της επαναλαμβανόμενης συζήτησης, η οποία θεωρείται συνέχεια της προηγούμενης.

Κατά την έννοια της προαναφερθείσας διατάξεως, η οποία εφαρμόζεται και στο Εφετείο (βλ. (βλ. ΟλΑΠ 1285/1982 ΝοΒ 31 (1983) 219, ΑΠ 527/1985 ΝοΒ 34 (1986) 196, ΕφΘεσ 925/2000 Αρμ 54 1132, ΕφΑθ 9839/1995 ΕλλΔνη 37 1099), η εξουσία του δικαστηρίου να διατάξει επανάληψη συζήτησης δεν υπόκειται σε περιορισμούς και επομένως έχει την εξουσία να διατάσσει την επανάληψη συζήτησης και προς προσκομιδή των αναγκαίων αποδεικτικών μέσων.

Σημειωτέον ότι οι προαναφερθείσες διατάξεις του άρθρου 254 του ΚΠολΔ εφαρμόζονται και στις ειδικές διαδικασίες (άρθρο 591 παρ. 1 ΚΠολΔ), αφού διαφορετικά, θα ήταν αδύνατη η διάγνωση της ουσιαστικής αλήθειας, που είναι σημαντικότερη από την αρχή της οικονομίας της δίκης (βλ. ΕφΠειρΜον 291/2016 ΝΟΜΟΣ, Α. Κρητικό «Αποζημίωση από τροχαία αυτοκινητικά ατυχήματα» εκδ. 1998 σελ. 885 παρ. 2672).

Στην προκείμενη περίπτωση, εισάγεται προς εκδίκαση, η κρινόμενη έφεση, η οποία στρέφεται κατά της υπ’ αριθ. 1906/2016 οριστικής αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς, που εκδόθηκε κατά την ειδική διαδικασία των πιστωτικών τίτλων (άρθρα 591 παρ. 1, 632 παρ. 2 και 643 του ΚΠολΔ, όπως ίσχυαν πριν την τροποποίησή τους με το ν. 4335/2015, που εφαρμόζονται κατά το άρθρο ένατο παρ. 2 του ν. 4335/2015), αντιμωλία των διαδίκων, επί της από 26-6-2014 (υπ’ αριθ. …………/2014 έκθεσης κατάθεσης) ανακοπής των ανακοπτόντων και ήδη εφεσίβλητων κατά της καθης η ανακοπή και ήδη εκκαλούσας τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «…………». Κατά τη συζήτηση της ένδικης εφέσεως ενώπιον του Δικαστηρίου τούτου, παραστάθηκε η εταιρία με την επωνυμία «……………..», η οποία εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της (……….),
ο οποίος δήλωσε (όπως η σχετική δήλωση καταχωρήθηκε στα πρακτικά και επαναλαμβάνεται στις κατατεθείσες προτάσεις της), ότι αυτή, ως εταιρία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις (νομίμως αδειοδοτηθείσα από την Τράπεζα της Ελλάδος), παρίσταται ως μη δικαιούχος διάδικος, για λογαριασμό της προαναφερθείσας εκκαλούσας («………….»), δυνάμει των διατάξεων του ν. 4354/2015 (άρθρο 2 παρ. 4) και της υπ’ αριθ. 95/2016 πράξεως της εκτελεστικής επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και ενεργούσα δυνάμει του υπ’ αριθ. …./27-06-2018 ειδικού πληρεξουσίου (της συμβολαιογράφου Αθηνών ……..) και του από 30-04-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού.

Ωστόσο, από τα προαναφερθέντα έγγραφα, που προσκομίζει και επικαλείται η ανωτέρω παρασταθείσα εταιρία («………….»), δεν προκύπτει το εάν έχει ανατεθεί σ’ αυτήν από την εκκαλούσα η διαχείριση των απαιτήσεων από την ένδικη σύμβαση δανείου, δηλαδή την υπ’ αριθ. …../08-06-2010 σύμβαση παροχής πιστώσεως με ανοικτό λογαριασμό και την από 30-12-2011 πρόσθετη πράξη της.

Ειδικότερα, στο προσκομισθέν και επικληθέν από 30 Απριλίου 2018 ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο καταρτίσθηκε μεταξύ της εκκαλούσας και της προαναφερθείσας εταιρίας αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «… Η ….. [εκκαλούσα] ορίζει με το παρόν το Διαχειριστή [παρασταθείσα εταιρία] ως εταιρεία διαχείρισης (κατά την έννοια του Νόμου) για τα Δάνεια τα οποία αναφέρονται στο Παράρτημα της παρούσας Σύμβασης περιλαμβάνοντας και τους οφειλέτες αυτών με την ιδιότητα τους ως δανειολήπτες, συνοφειλέτες, εγγυητές …», όμως στο επισυναπτόμενο στο ιδιωτικό συμφωνητικό παράρτημα αναφέρονται διάφοροι αριθμοί, χωρίς να υπάρχουν πρόσθετα στοιχεία, από τους οποίους δεν συνδέεται κάποιος με την ένδικη σύμβαση δανείου.

Επίσης, ούτε, στο ανωτέρω υπ’ αριθ. …../27-06-2018 ειδικό πληρεξούσιο υπάρχει κάποια ειδική αναφορά για την ένδικη σύμβαση δανείου.

Σημειωτέον ότι οι εφεσίβλητοι (ανακόπτοντες), με την προσθήκη των προτάσεων τους, επικαλούνται ότι η εκκαλούσα (καθης η ανακοπή) δεν τους έχει ενημερώσει για τη σχετική μεταβίβαση της διαχείρισης των απαιτήσεων από την εν λόγω σύμβαση δανείου,

Επομένως, δεν προκύπτει από κάποιο στοιχείο, με σαφήνεια, ότι η επίδικη έννομη σχέση, η οποία αφορά στις απαιτήσεις της εκκαλούσας τράπεζας κατά των εφεσίβλητων από την προαναφερθείσα σύμβαση δανείου, εντάσσεται σε εκείνες επί των οποίων έχει δικαίωμα η ανωτέρω παρασταθείσα εταιρία να ζητήσει δικαστική προστασία, με την ιδιότητα του μη δικαιούχου διαδίκου, για λογαριασμό της εκκαλούσας. Ως εκ τούτου, κατά τις προεκτεθείσες σκέψεις, δεν μπορεί να διαπιστωθεί το εάν η προαναφερθείσα παρασταθείσα εταιρία νομιμοποιείται στην παρούσα δίκη.

Κατ’ ακολουθίαν των προεκτεθέντων,

πρέπει κατ’ εφαρμογήν του άρθρου 254 του ΚΠολΔ, πριν από την περαιτέρω έρευνα της ένδικης υποθέσεως, να διαταχθεί η επανάληψη της συζήτησής της για να προσκομιστεί έγγραφο από το οποίο να προκύπτει, με σαφήνεια, ότι η διαχείριση των απαιτήσεων της εκκαλούσας τράπεζας κατά των εφεσίβλητων, οι οποίες αφορούν στην προαναφερθείσα σύμβαση δανείου, έχει μεταβιβασθεί, νομίμως, στην ανωτέρω παρασταθείσα εταιρία, ώστε η τελευταία να μπορεί, με τη σχετική ιδιότητα του μη δικαιούχου διαδίκου, να διεξάγει την προκείμενη δίκη για λογαριασμό της εκκαλούσας, όπως ειδικότερα ορίζεται στο διατακτικό.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων.
Αναβάλλει την έκδοση της οριστικής απόφασής του.
Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης της υπόθεσης προκειμένου να προσκομισθεί, με την επιμέλεια του επιμελέστερου από τους διαδίκους, έγγραφο από το οποίο να προκύπτει, με σαφήνεια, ότι η διαχείριση των απαιτήσεων της εκκαλούσας τράπεζας κατά των εφεσίβλητων, οι οποίες αφορούν στην αναφερθείσα στο σκεπτικό σύμβαση δανείου, έχει μεταβιβασθεί, νομίμως, στην εταιρία με την επωνυμία «…………..», ώστε η τελευταία να μπορεί, με τη σχετική ιδιότητα του μη δικαιούχου διαδίκου, να διεξάγει την προκείμενη δίκη για λογαριασμό της εκκαλούσας.
Κρίθηκε, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε στον Πειραιά, στις 24-1-2020, σε έκτακτη και δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριο του Δικαστηρίου αυτού με απόντες τους διαδίκους και τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους.
Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πηγή

attikaneahttps://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/funds_28.html

ΠΗΓΗ:https://kyklwpas.blogspot.com/2020/02/funds_28.html
Εισβολείς “μετανάστες” πετάνε χημικά στους Έλληνες αστυνομικούς στις Καστανιές

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά έκρυθμη, καθώς ο όγκος των μεταναστών που έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή ξεπερνάει τις 7.000 χιλιάδες και φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να αναχαιτιστεί από τις υπάρχουσες αστυνομικές δυνάμεις.29-02-2020-13:260Κοινοποίηση στο FacebookΚάντε Tweet στο Twitter

Μετανάστες εισβολείς πετάνε χημικά στους Έλληνες αστυνομικούς στις Καστανιές

Επιθέσεις δέχονται πλέον οι Έλληνες αστυνομικοί στις Καστανιές, από εισβολείς και μετανάστες που πλέον είναι περισσότεροι από 7.000 στα σύνορα Τουρκίας Ελλάδας στον Έβρο.

Όπως μεταδίδουν «Τα Νέα της Θράκης», Έλληνες αστυνομικοί δέχονται επιθέσεις με χημικά που πετούν μετανάστες, με το ερώτημα να είναι πού τα προμηθεύονται.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά έκρυθμη, καθώς ο όγκος των μεταναστών που έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή ξεπερνάει τις 7.000 χιλιάδες και φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να αναχαιτιστεί από τις υπάρχουσες αστυνομικές δυνάμεις.

Κάτοικοι των Καστανεών εξέφρασαν μεγάλη αγωνία στο «thraki Νεα» και ζητούν να αυξηθούν κι άλλο οι δυνάμεις του στρατού και της Αστυνομίας και η παρουσία οχημάτων για να αποκλειστεί απ’ άκρη σε άκρη η συγκεκριμένη δίοδος.

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να φυλάξουμε τα σύνορά μας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, εξερχόμενος της έκτακτης σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για την κρίση στο μεταναστευτικό.

«Η Ελλάδα δέχθηκε χθες μία οργανωμένη, μαζική, παράνομη απόπειρα παραβίασης των συνόρων της και άντεξε, προστατεύοντας τα σύνορά μας και της Ευρώπης», είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις τους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Πέτσας και συνέχισε:

«Απετράπησαν περισσότερες από 4.000 παράνομες είσοδοι.

»Οι 66 που πέρασαν, κρατούνται και δεν έχουν καμία σχέση με την Ιντλίμπ.

»Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ευχαριστούν και συγχαίρουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή, δίνοντας πραγματική μάχη.

»Ενισχύουμε τις δυνάμεις μας στην ξηρά και στη θάλασσα.

»Στον Έβρο μεταφέρονται επιπλέον δυνάμεις της Αστυνομίας και του Στρατού.

»Στα νησιά ενισχύονται οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και από σήμερα επιχειρούν συνολικά 52 σκάφη του Λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

Παρουσίαση της Ατζέντας Αντικατάστασης Πληθυσμών του ΟΗΕ (ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ;;;)

Γιατί δρομολογείται η αντικατάσταση των πληθυσμών;

Tο 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες!!!

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/02/29/metanastes-eisvoleis-petane-chimika-stoys-ellines-astynomikoys/
Κοροναϊός: Αναστέλλονται όλες οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό

Κοροναϊός: Αποφασίστηκε η αναστολή όλων των προγραμματισμένων σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό, λόγω του κοροναϊού.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ακυρώνονται όλες οι μαθητικές εκδρομές στο εξωτερικό λέγοντας ότι «είναι πολύ δύσκολο να ιχνηλατήσουμε τις επαφές των μαθητών στο εξωτερικό».

Μάλιστα, μίλησε για την επίπονη και δύσκολη, όπως είπε χαρακτηριστικά, διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών που είχαν τα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα.

Επίσης, ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης μέχρι στιγμής και από τον έλεγχο που έχει πραγματοποιηθεί δεν έχουν επιβεβαιωθεί νέα κρούσματα ανάμεσα σε αυτούς με τους οποίους ήρθαν σε επαφή όσοι έχουν ήδη προσβληθεί από τον ιό.

Όπως εξήγησε, δεν κρίνεται απαραίτητη η αναστολή κοινωνικών εκδηλώσεων και συναθροίσεων, ενώ καθαρά επιδημιολογικοί λόγοι επέβαλαν την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων καθώς, όπως έκρινε η επιτροπή, «η συνάθροιση χιλιάδων ανθρώπων θα ευνοούσε σημαντικά τους παράγοντες μετάδοσης του κοροναϊού με διασπορά σε όλη την επικράτεια».

«Η επιδημία εμφανίζεται όλο και σε περισσότερες χώρες και ο κόσμος ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα», κατέληξε ο κ. Τσιόδρας, σημειώνοντας, μάλιστα, ότι υπάρχουν κρούσματα σε περιοχές όπου δεν υπάρχει σαφής πηγή προέλευσης του ιού.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και αναφέρθηκε -όπως είπε- με ένα μήνυμα καθοριστικής σημασίας στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, που είναι αυτές οι οποίες φαίνεται ότι πλήττονται περισσότερο από τον κοροναϊό. Όπως επισήμανε, ο νέος ιός επηρεάζει τους ασθενείς με χρόνια νοσήματα σε προχωρημένη ηλικία και γι’ αυτό είναι αναγκαία η προστασία όλων μας προς αυτούς τους συμπολίτες μας.

Ο υπουργός Υγείας επανέλαβε όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής για όλη την κοινότητα, κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες:«Σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, αποφυγή επαφής των χεριών με μάτια, στόμα και μύτη, αποφυγή επαφών με άτομα που έχουν έστω και ήπια συμπτώματα κοινού κρυολογήματος και εμπιστοσύνη στους ειδικούς».

«Λουκέτο» σε 11 σχολεία στην Αθήνα

Την ίδια στιγμή, προληπτικά έκλεισαν 8 σχολεία στην Αττική με απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας.

Συγκεκριμένα κλειστά θα παραμείνουν για σήμερα Παρασκευή (28/02) τα εξής σχολεία:

4ο ΓΕΛ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

11ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

1ο ΓΕΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

19ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Την ίδια στιγμή, εξετάζεται το ενδεχόμενο επαφής μελών των σχολικών κοινοτήτων με προσβληθέντες από κοροναϊό.

Παράλληλα, το βράδυ της Πέμπτης ανακοινώθηκε πως σήμερα θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους τρία σχολεία στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο μέλος της σχολικής κοινότητας να έχει έλθει σε επαφή με άτομο που προσβλήθηκε από τον κοροναϊό.

Ειδικότερα πρόκειται για:

 • Το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών
 • Το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Ψυχικού
 • Το νηπιαγωγείο «Ι.Μ Καρράς».

Τέσσερα κρούσματα στην Ελλάδα

Σε τέσσερα ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα μας

Ελληνίδα 36 ετών, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας είναι το τέταρτο κρούσμα κοροναϊού στη χώρα μας και δεύτερο στην Αθήνα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για καθηγήτρια που ζει στα δυτικά προάστια, αλλά δεν εργάζεται σε κάποιο σχολείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 36χρονη κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, με τις Αρχές να έρχονται σε επαφή με όλους, όσοι ήρθαν σε επαφή, ώστε να τεθούν σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Η 36χρονη μετά την επιστροφή της, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία. Είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο Π.Γ.Ν. «Αττικόν».

Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Την ίδια στιγμή, η 38χρονη επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη -το πρώτο κρούσμα του ιού στη χώρα μας- νοσηλεύεται με το παιδί της στο Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» ενώ η 40χρονη στην Αθήνα, υπάλληλος τράπεζας, στο νοσοκομείο «Αττικόν».

ΠΗΓΗ:https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1058434/koronaios-anastellontai-oles-oi-sxolikes-ekdromes-sto-exoteriko
Έκτακτο: Έκλεισε το ελληνικό τελωνείο στους Κήπους – εικόνα από τα σύνορα στον Έβρο

Διεκόπη η λειτουργία του τελωνείου των Καστανέων Έβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κλείσιμο του συγκεκριμένου συνοριακού σημείου διέλευσης πραγματοποιήθηκε λόγω της συγκέντρωσης, από την τουρκική πλευρά, σημαντικού αριθμού ατόμων (μεταναστών- “προσφύγων”) με πρόθεση να εισέλθουν στη χώρα.28-02-2020-14:310Κοινοποίηση στο FacebookΚάντε Tweet στο Twitter

Έκτακτο: Έκλεισε το ελληνικό τελωνείο στους Κήπους – εικόνα από τα σύνορα στον Έβρο

Διεκόπη η λειτουργία του τελωνείου των Καστανέων Έβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κλείσιμο του συγκεκριμένου συνοριακού σημείου διέλευσης πραγματοποιήθηκε λόγω της συγκέντρωσης, από την τουρκική πλευρά, σημαντικού αριθμού ατόμων (μεταναστών- “προσφύγων”) ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ με πρόθεση να εισέλθουν στη χώρα. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ – ΒΙΤΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ.

Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σταδιακά αναμένεται να ενισχυθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτροπή ανεξέλεγκτης εισόδου ατόμων στο ελληνικό έδαφος.

Δείτε εικόνα από το RT (από την τουρκική πλευρά) ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ  ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΣΤΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ…

MORE: https://on.rt.com/absw

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ… ΟΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/02/28/ekleise-to-elliniko-teloneio-stoys-kipoys/
Καθημερινά αντικείμενα που πιάνουμε και μπορεί να κολλήσουμε κοροναϊό;. Μέτρα προστασίας

Καθημερινά αντικείμενα που πιάνουμε και μπορεί να κολλήσουμε κοροναϊό;. Μέτρα προστασίας

Πώς μεταδίδεται ο κοροναϊός από άνθρωπο σε άνθρωπο;

 • Μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονται σε στενή επαφή μεταξύ τους (σε απόσταση 2 μέτρων)
 • Μέσω σταγονιδίων στον αέρα που παράγονται όταν ένα μολυσμένο άτομο βήχει ή φτερνίζεται.
 • Αυτά τα σταγονίδια μπορούν να προσγειωθούν απευθείας σε στόμα, μύτη και μάτια των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά και να εισέλθουν στον οργανισμό.

Κοροναϊός: Μεταδίδεται και από την επαφή με μολυσμένες επιφάνειες ή αντικείμενα

Αυτό που πολλοί δεν φαντάζονται είναι το πόσα πολλά καθημερινά αντικείμενα μπορεί να έχουν επάνω τους σταγονίδια του κοροναϊού και αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή ειδικά τώρα που ο κορωνοϊός ήρθε και στην χώρα μας.Είναι πιθανό κάποιος να νοσήσει με COVID-19 αγγίζοντας μια επιφάνεια ή ένα αντικείμενο που έχει τον ιό πάνω του και έπειτα αγγίζοντας το στόμα, την μύτη ή τα μάτια του, έστω και αν αυτό δεν θεωρείται ο κύριος τρόπος με τον οποίο εξαπλώνεται ο κοροναϊός.

Καθημερινά αντικείμενα που είναι πιο πιθανό να μεταδώσουν ιούς και τον κοροναϊό

 • Κινητό τηλέφωνο
 • Τηλεχειριστήριο TV
 • Πληκτρολόγιο υπολογιστή (ειδικά σε κοινόχρηστα γραφεία εργασίας)
 • Κούπες, καφετιέρες, στυλό και γενικά κάθε αντικείμενο στους χώρους εργασίας
 • Νομίσματα και χαρτονομίσματα
 • Τραπεζικές κάρτες πληρωμής
 • Μηχανήματα αυτόματης τραπεζικής συνδιαλλαγής (ΑΤΜ)
 • Μηχανήματα πληρωμής τύπου POS
 • Λαβές από τα καρότσια στο σουπερμάρκετ
 • Κουμπιά στο ασανσέρ
 • Χειρολαβές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Συμβουλές υγείας:

Για να μεγιστοποιήσετε την άμυνά σας απέναντι στον κοροναϊό, είναι σώφρον να αλλάξετε συνήθειες στον τρόπο που χειρίζεστε όλα τα παραπάνω αντικείμενα. Έτσι, εκτός από το να πλένετε τακτικά τα χέρια σας, που είναι το #1 μέτρο πρόληψης ενάντια στην έμμεση μετάδοση ιών, φροντίστε να:

 • καθαρίζετε τακτικά τα κοινόχρηστα αντικείμενα στον χώρο εργασίας. Μπορείτε να έχετε μαζί σας υγρά αλκοολούχα μαντιλάκια καθαρισμού για να τα καθαρίζετε ακριβώς πριν τα αγγίξετε κάθε φορά.
 • περιορίσετε -ή και να παύσετε πλήρως αν είναι εφικτό- τις χρηματικές συναλλαγές με χαρτονομίσματα και νομίσματα. Προσπαθήστε να πληρώσετε όσο περισσότερα πράγματα μπορείτε μέσω διαδικτυακών συναλλαγών (e-banking).
 • καθαρίζετε τις λαβές από τα καρότσια στο σουπερμάρκετ και τα κουμπιά στα ασανσέρ
 • μην κυκλοφορείτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Γενικά περιορίστε όσο είναι δυνατόν τον συνωστισμό και μην αμελείτε να πλένετε τακτικά τα χέρια σας.

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2020/02/kathimerina-antikeimena-pou-einai-pithano-na-metadosoun-ious-kai-ton-koronaio-metra-prostasias.html#ixzz6FGTJjbW1
Όσοι φορούν μάσκα και είναι υγιείς κινδυνεύουν πιο πολύ να κολλήσουν κοροναϊό

επιμέλεια της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, medlabnews.gr

Η χρήση της μάσκας δεν έχει και μεγάλη χρονική διάρκεια, καθότι μετά από μερικές ώρες αρχίζει και μουσκεύει με την αναπνοή, οπότε και γίνεται εστία μικροβίων.

​Είναι κυρίως χρήσιμη στους ίδιους τους ασθενείς, προκειμένου να μην μεταδώσουν τον ιό. Πιθανώς να προστατεύει και τους υγιείς που τη φοράνε, για να μην κολλήσουν από άλλους. Δεν έχουμε πολύ καλά επιδημιολογικά δεδομένα, που να μας το δείχνουν, αλλά ίσως να προστατεύει λίγο η μάσκα. Το πιο σημαντικό είναι όμως να τη φοράνε σωστά

Επειδή ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει πώς να φορέσει σωστά την μάσκα αναγκάζεται να προβαίνει σε μικροδιορθώσεις στην τοποθέτησή της, πιάνοντάς την αναγκαστικά. Τις πιο πολλές φορές επειδή αυτός που  φοράει την μάσκα, κυκλοφορεί και μιλάει, αναγκάζεται να την κατεβάζει (πιάνοντάς την με τα χέρια) και να την μετακινεί κάτω από την μύτη του και το στόμα (τραβώντας την) και στην συνέχεια ή την αφήνει έτσι ή να την ξαναπιάνει για να την ανεβάσει πάλι στο ύψος της μύτης του. 

Με όλες αυτές τις μετακινήσεις και πιάνοντας την μάσκα με τα χέρια, που δεν έχουν φυσικά πλυθεί, μεταφέρονται μικρόβια κλπ στην μάσκα. Αυτό όμως αυξάνει τον κίνδυνο να μπουν αυτά στην αναπνευστική οδό. Άρα ο κίνδυνος για να κολλήσει κάποιος κοροναϊό ή οποιαδήποτε άλλη ίωση είναι πολύ μεγάλος.

ΕΤΣΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ Ή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2020/02/osoi-foroun-maska-kai-einai-ygieis-kindineuoun-pio-poly-na-kollhsoyn-koronaio.html#ixzz6FGS0Tn00
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ(ΑΡΚΑΣ)28/02/2020

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1850940288375458/?type=3&theater
Υψηλόβαθμο στέλεχος ΕΛ.ΑΣ: «Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί… Είναι “μπράβοι”, είναι “τάγματα εφόδου”!» (video)

Αστυνομικοί σπάνε αυτοκίνητα και να επιτίθενται σε πολιτες που προστατευουν τον τοπο τους και το σπιτι τους χτυπώντας τους βίαια… η κατάσταση τα τελευταία 24ωρα ξέφυγε του ελέγχου με αποτέλεσμα -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- στην Κατεχάκη να υπάρχει προβληματισμός και αναβρασμός αναζητώντας τον ένοχο ή τους ενόχους, σε μία προσπάθεια να «σωθεί» (όσο αυτό είναι δυνατόν) το γόητρο τόσο της Αστυνομίας όσο και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη28-02-2020-15:220Κοινοποίηση στο FacebookΚάντε Tweet στο Twitter

Υψηλόβαθμο στέλεχος ΕΛ.ΑΣ: «Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί… Είναι “μπράβοι”, είναι “τάγματα εφόδου”!» (video)
Υψηλόβαθμο στέλεχος ΕΛ.ΑΣ: «Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί… Είναι “μπράβοι”, είναι “τάγματα εφόδου”!» (video)

Υψηλόβαθμο στέλεχος ΕΛ.ΑΣ: «Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί… Είναι “μπράβοι”, είναι “τάγματα εφόδου”!» (video)

Α.Χ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ??? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  DNA ΤΟΥΣ??? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ??? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ??? ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ” ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ…

ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΦΕΚ=ΝΟΜΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΦΕΚ=ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΤΕ… ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ… ΟΣΟ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ – ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΞΕΡΙΖΩΜΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ 500,000+ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΒΟΗΘΕΙΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΜΑΤ. ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΙΘΑΡΑΚΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΘΥΜΙΣΟΥ !!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΟΣ ΗΡΩΩΝ. ΓΕΝΟΣ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ.


Τις τελευταίες ώρες το πανελλήνιο έχει δει ντροπιαστικά βίντεο και εικόνες από την αποχώρηση των ΜΑΤ από τη Λέσβο και την Χίο!

Αστυνομικοί να σπάνε αυτοκίνητα και να επιτίθενται σε διαδηλωτές χτυπώντας τους βίαια, ενέργειες που σίγουρα δεν έχουν το «πράσινο φως» ούτε της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. αλλά ούτε και του πολιτικού προϊστάμενου ο οποίος είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

Διαβάστε ακόμα: ΜΑΤ σε ρόλο χούλιγκανς στο λιμάνι Μεστών Χίου ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ=ΝΟΜΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ Ντροπιαστικές εικόνες! Άνδρες των…

Το newsbreak.gr επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. του οποίου η απάντηση για τα απαράδεκτα φαινόμενα ήταν αποστομωτική:

«Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί… Συμπεριφέρονται σαν χούλιγκαν, σαν μπράβοι, σαν τάγματα εφόδου! Ντροπή»

Όπως είναι εύκολο να κατανοήσει κανείς, η κατάσταση τα τελευταία 24ωρα ξέφυγε του ελέγχου με αποτέλεσμα -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- στην Κατεχάκη να υπάρχει προβληματισμός και αναβρασμός αναζητώντας τον ένοχο ή τους ενόχους, σε μία προσπάθεια να «σωθεί» (όσο αυτό είναι δυνατόν) το γόητρο τόσο της Αστυνομίας όσο και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πάντως, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι «θα διερευνηθούν συμπεριφορές και γεγονότα που σχετίζονται με τα συμβάντα του τελευταίου τριημέρου στα νησιά της Χίου και της Λέσβου».

Τα συμπεράσματα δικά σας

Υψηλόβαθμο στέλεχος ΕΛ.ΑΣ: «Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί… Είναι “μπράβοι”, είναι “τάγματα εφόδου”!» (video)
Υψηλόβαθμο στέλεχος ΕΛ.ΑΣ: «Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί… Είναι “μπράβοι”, είναι “τάγματα εφόδου”!» (video)

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/02/28/astynomikoi-mpravoi-tagmata-efodoy/
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑ 28/02/2020

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1851153138354173/?type=3&theater
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.Κ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στα 32 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στον αθλητισμό και στην κοινωνία της Ραφήνας, με μεγάλη απογοήτευση πληροφορηθήκαμε την υποτιμητική πρώτη απόφαση της Δημοτικής Αρχής για επιχορήγηση του ΑΟ Καλλιτεχνούπολης για το 2020, των 1000Ε, δραστικά μειωμένη κατά -65%! από την επιχορήγηση των προηγούμενων ετών,  δεδομένου, ότι επιπλέον ο ΑΟΚ πληρώνει μηνιαίο ενοίκιο 300Ε για την χρήση 10 μηνών ή 3000Ε ετησίως, του γηπέδου μπάσκετ στο ΠΝΑ.

Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η συνείδηση μας δεν μας επιτρέπουν να κλείνουμε τα μάτια στο κρεσέντο ωμότητας που μας επεφύλαξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι που Υπερψήφισαν την πρόταση αυτή (αναφορά παρακάτω).

Η απόφαση και το σκεπτικό κινείται με δύο μέτρα και δυο σταθμά και συντηρεί με κάθε τρόπο την λογική διαχωρισμού συλλόγων του Δήμου  «σε παιδιά και αποπαίδια». Με την τοποθέτηση μας, δεν αμφισβητούνται οι ανάγκες αθλητικών και φιλικών συλλόγων του Δήμου. Όπως και ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν από τον ΑΟΚ. Αντίθετα πιστεύουμε ότι πρέπει να επεκταθεί και σε πολιτιστικούς συλλόγους που προσφέρουν επίσης μεγάλο πολιτιστικό έργο.

Η απόφαση έχει αποτύχει να ενώσει και να εμπνεύσει ακόμη και τα ίδια τα σωματεία.

Δεν άξιζε στα μέλη και φίλους του ΑΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ αλλά και τους κατοίκους μας, τέτοια απαξιωτική συμπεριφορά όπως η απόφαση της 25ης Φεβρουαρίου 2020, της Δημοτικής Αρχής.

Τα οξυμμένα και άλυτα προβλήματα και οι ανάγκες των πολίτων του Δήμου μας, επιβάλλουν μια διαφορετική αντιμετώπιση και η λύση τους πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει και η απόφαση αυτή είναι μακριά από αυτή την προσέγγιση.

Σήμερα στον ΑΟΚ έχουμε πολλά ενεργά μέλη μας που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πολλά χρόνια, σε πάνω από 200 ενεργά μέλη του τέννις και μπάσκετ. Σε μια τέτοια κοινωνικά υγιή κατάσταση προσφοράς, που δημιουργήσαμε με χαρά αλλά και με κόπο, θα περιμέναμε πολλαπλάσια στήριξη και υποστήριξη από τον Δήμο.

Ενημερώνουμε τα μέλη και φίλους μας ότι η λειτουργία του ΑΟΚ δεν θα επηρεαστεί από αυτήν την απόφαση του Δήμου Ρ-Π και τελικά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ενημερωτικά για πάρα πολλούς φίλους του συλλόγου ΑΟΚ που ρωτούν:

Υπέρ της πρότασης μείωσης ψήφισαν οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Παναγιώτης Καλφαντής

Σπύρος Πάντζας

Βασίλης Πιστικίδης*

Αντώνης Παλπατζής*

Σάββας Αραπκιλής

Δήμητρα Τσεβά

Χρήστος Τσεμπέρης

Γεράσιμος Βουδούρης

Δημήτρης Κατσουλάκης

Κώστας Μώρος

Αριστείδης Μπουράνης

Χρύσα Βλαχάκη

* Με την επιφύλαξη μελλοντικής διόρθωσης όπως εισηγήθηκε και η Δημοτική Αρχή

Κατά της πρότασης ψήφισαν οι  παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι κατέθεσαν και ποιό επικοδομητικές προτάσεις.

Σπύρος Κάρλος

Κατερίνα Παπαδοπούλου

Μαρία Αραπκιλή

Ράνια Δημητριάδη

Δαμιανός Φαφούτης

Μαρία Αποστολάκη

Αγγελική Ξηντάρα

Ροζίνα Βαρουτέλη

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Φίλιππος Τζουμέρκας

Βαλερύ Βασιλικού

Το ΔΣ ΑΟΚ:

Γιώργος Δουβίτσας

Γιώργος Χριστοδουλόπουλος

Κωνσταντίνος Μαύρος

Βασίλης Κληρόπουλος

Φράνκ Βακούλα

Καρεν Μοσχοπούλου

Λένα Σταυροπούλου

Αγγελος Πετρόγιαννης

Πολύμνια Λαζαρίδου

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Δουβίτσας

Πρόεδρος ΑΟΚ

ΑΟΚ Αθλητικός Ομιλος Καλλιτεχνούπολης

@: aok.sports.teams@gmail.com

FB: Α.Ο.Κ Αθλητικός Ομιλος Καλλιτεχνούπολης

ΠΗΓΗ:EASTRUNNER.GR
Δολοφονία Ηλιάκη: Το Super Puma απροστάτευτο με “πολιτική εντολή” και η ΠΑ με… μείον ένα JHMCS

Το μικρό αυτό αφιέρωμα έρχεται ως σχόλιο στο “φοβάστε μην τουρκέψουμε;” που δημοσιεύσαμε πρόσφατα (Ντόρα, ΓΑΠ, Κατρούγκαλος, Χάγη και Τουρκία… “Φοβάστε μην τουρκέψουμε;”). Λοιπόν, η απάντηση είναι απλή και με βάση την αποκτηθείσα εμπειρία των τελευταίων 25-30 ετών, προφανώς δεδομένη… ΑΣΦΑΛΩΣ και φοβόμαστε μην τουρκέψουμε… Πώς θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα; Ο κατευνασμός της Τουρκίας από την πλευρά της Ελλάδας έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του και οπωσδήποτε θα έχει συνέπειες. 


Δεν πρόκειται για μια νέα εξέλιξη, αλλά για έναν εθισμό, μια αυτοκαταστροφική πολιτική (κατά την ταπεινή μας άποψη πάντα…) η οποία έχει οδηγήσει στο σημερινό αδιέξοδο. Το αδιέξοδο του να συζητάμε ΜΟΕ (Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) με μία γειτονική χώρα η οποία καταθέτει συντεταγμένες ζώνης εκμετάλλευσης εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να σχολιαστεί… 

Η ελληνική πολιτική κατευνασμού που τροφοδοτεί τον μύλο της τουρκικής προκλητικότητας και επεκτατικότητας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, είναι μία παλιά ιστορία. Η οποία και ευθύνεται για το ότι οδηγηθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, στη σημερινή κατάσταση. Παρότι δεν μας λείπουν οι συμμαχίες, που όμως η διαμόρφωσή τους είναι περισσότερο το αποτέλεσμα ενός περιβάλλοντος που δεν διαμόρφωσαν οι δικές μας ενέργειες, αλλά οι πρωτοβουλίες άλλων. Στις οποίες εμείς αντιδρούμε.

Οι επιλογές μας είναι οι εξής δύο: Η αντιμετωπίζουμε τον απροσάρμοστο γείτονα Τούρκο με κάθε τρόπο, μέσο και κόστος, ή του παραχωρούμε αυτά που ζητά. Προετοιμαζόμενοι βέβαια και για περισσότερες διεκδικήσεις στο μέλλον… Κι αυτά που ζητά, για οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο, εντάσσονται κατά συντριπτική πλειοψηφία στα πέραν πάσης αμφιβολίας κατοχυρωμένα από το διεθνές δίκαιο δικαιώματα ενός σύγχρονου κράτους.

Στο ερώτημα του τι θα πράξουμε τελικά έτσι όπως αφήσαμε την κατάσταση να διαμορφωθεί τα τελευταία 25 τουλάχιστον χρόνια, δεν θα απαντήσουμε εμείς. Θα αφήσουμε την απάντηση στον κάθε αναγνώστη ξεχωριστά… 

Παραθέτουμε λοιπόν κι εμείς κάποια σε γενικές γραμμές είτε άγνωστα είτε ξεχασμένα “θέματα” που ανέκυψαν αμέσως μετά το επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, τον Μάιο του 2006. Για να σχηματίσει ο καθένας τη δική του εικόνα. Να διαμορφώσει την προσωπική του άποψη.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΓΟ ΗΛΙΑΚΗ

Το ζευγάρι των δύο F-16C Block 52+ της 343 Μοίρας απογειώθηκε από τη Σούδα, έδρα της 115 Πτέρυγας Μάχης, αρκετά πριν ο τουρκικός σχηματισμός (τρία αεροσκάφη) φτάσει πάνω από την Κάρπαθο, καθ’ οδόν προς την Κρήτη. Το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων στη Λάρισα (ΕΚΑΕ) απογείωσε έγκαιρα το ζευγάρι επιφυλακής της 343 Μοίρας. 

Γνώριζε περί τίνος επρόκειτο… Επρόκειτο για μία καθαρά επιχειρησιακή αποστολή της ΤΗΚ (τουρκική Αεροπορία), με χαρακτήρα διενέργειας κατασκοπευτικής δραστηριότητας εναντίον της Ελλάδας, την οποία η ελληνική πλευρά επιχείρησε με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει. 

Σκοπός της ήταν η συλλογή πληροφοριών για την εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος S-300, και όχι μόνο, στην Κρήτη, από τη στιγμή που αξιοποιήθηκε ένα φωτοαναγνωριστικό RF-4E, εξοπλισμένο με ατρακτίδιο φωτοαναγνώρισης μεγάλης ακτίνας, το οποίο συνοδεύονταν από δύο F-16… 

Ο Τούρκος ιπτάμενος που έπεσε πάνω στο F-16 του Ηλιάκη, αποπειράθηκε να τον αποτρέψει από το να πλησιάσει περισσότερο το RF-4E. Προφανώς οι εντολές που είχαν τα συνοδά μαχητικά ήταν να μην αποκαλυφθούν στοιχεία και λεπτομέρειες σχετικά με το ατρακτίδιο που έφερε το φωτοαναγνωριστικό… 

Η τουρκική αποστολή φωτοαναγνώρισης μπορεί να μην ολοκληρώθηκε, η ουσία όμως είναι ότι και τότε η αντίδραση της ελληνικής πλευράς, αποθράσυνε τους Τούρκους. Άλλα δύο ελληνικά μαχητικά του ίδιου τύπου που ανήκαν στην 340 Μοίρα, απογειώθηκαν άμεσα από την 115 Πτέρυγα Μάχης για να σπεύσουν στην περιοχή του συμβάντος…

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ όμως λίγα λεπτά μετά την απογείωσή τους. Επέστρεψαν και προσγειώθηκαν στη Σούδα, αφήνοντας απροστάτευτο το Super Puma που είχε επίσης αποσταλεί για να περισυλλέξει τον Τούρκο ιπτάμενο που είχε διασωθεί… 

Οι Τούρκοι ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ολόκληρη αποστολή CSAR (Combat Search and Rescue) με ελικόπτερα και τέσσερα τουλάχιστον F-16 να εμπλέκονται σε αυτή. Έδιωξαν δε κακήν – κακώς το ελληνικό Super Puma, το οποίο κινδύνευσε να συντριβεί από το ρεύμα των καυσαερίων των τουρκικών F-16 που περνούσαν αστραπιαία δίπλα του… 

Ο κυβερνήτης του εντελώς μόνου και αβοήθητου Super Puma ούρλιαζε κυριολεκτικά στη συχνότητα και έβριζε. Ο θυμός του ήταν τόσο μεγάλος που εξαφάνισε οποιοδήποτε φόβο μπορεί να ένιωσε σαν άνθρωπος εκείνες τις δραματικές στιγμές! 

Ο αρχηγός του ζεύγους των F-16C Block 52+ της 340 Μοίρας με το που έφτασε στην αίθουσα των σωστικών, εκτός εαυτού από τα νεύρα του και βρίζοντας με ακατονόμαστε φράσεις με ουρλιαχτά όντας σε πραγματικό αμόκ, κοπάνησε με όλη του τη δύναμη την κάσκα με το προβολικό σύστημα JHMCS (κόστος 110.000 δολάρια…) σε έναν τοίχο και τη διέλυσε. 

Από τους κορυφαίους ιπταμένους της ΠΑ. Επαγγελματίας και διαβασμένος, είχε γεννηθεί για αυτή τη δουλειά. Ιδιόρρυθμος άνθρωπος, λιγομίλητος και απρόσιτος. Αλλά μεταξύ των άριστων… Ουδείς το αμφισβητούσε αυτό στην Πολεμική Αεροπορία. Από την οποία παραιτήθηκε στο τέλος του 2011, ή στις αρχές του 2012. 

Αν το ζευγάρι της 340 Μοίρας έφτανε να εμπλακεί με τα τουρκικά μαχητικά της αποστολής Combat SAR που προαναφέραμε, ΚΑΝΕΝΑ δεν θα γύριζε πίσω… Το λέμε με απόλυτη βεβαιότητα πρώτα από όλα γιατί γνωρίζουμε και τους δύο Έλληνες ιπταμένους. Έχαιραν άπειρου σεβασμού όχι μόνο από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους, αλλά και από όλους όσους τους είχαν γνωρίσει κατά τη διάρκεια Νατοϊκών ασκήσεων και συνεκπαιδεύσεων. Στα σενάρια των οποίων ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΕΥΑΝ. 

Το λέμε με απόλυτη βεβαιότητα όμως και για ένα άλλο λόγο… Τα ελληνικά μαχητικά πέρα από τους AMRAAM έφεραν πυραύλους IRIS-T που μέσω του JHMCS μπορούσαν να εγκλωβίσουν, να εκτοξευτούν και να χτυπήσουν πρακτικά υπό οποιαδήποτε γωνία (OFF BORESIGHT…). 

Λίγο αργότερα πηγές του ΓΕΑ διέρρευσαν ότι η εντολή για την ανάκληση του δεύτερου ζεύγους των F-16 της 340 Μοίρας που απογειώθηκε για να καλύψει το Super Puma και να ασφαλίσει την περιοχή, δόθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών. 

Ενός υπουργείου του οποίου εκείνη την εποχή ηγείτο εις εκ των βασικών ομιλητών της προχθεσινής εκδήλωσης. Τα συμπεράσματα σχετικά με τις ελληνικές προθέσεις ανήκουν στον καθένα από εμάς. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε. Δεν χρειαζόμαστε καθοδήγηση. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επιχειρήσει να διαψεύσει όσα γράφονται σε αυτό το κείμενο.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Είναι διασκεδαστικό αλλά συνάμμα και γελοίο που όλα αυτά τα σοβαροφανή ειδησεογραφικά σάιτ που παριστάνουν τα πατριωτικά δεν μπορούν να πουν στα ίσια αυτο που λέμε εμείς οι ιστολόγοι….

Πρόκειται για εσχάτη προδοσία…
Ο Υπουργός Εξωτερικών τότε και σήμερα ομιλητής είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ…. τελεία και παύλα.

koukfamily

ΠΗΓΗ:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/super-puma-jhmcs.html?m=1
Τροχαίο Γλυφάδα: Δείτε τη φωτογραφία του οδηγού της Corvette – Ανασφάλιστο ήταν το αυτοκίνητο

Ο οδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή  του – Να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού του ζήτησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πατέρας του 25χρονου θύματος

Ανασφάλιστη ήταν η Corvette που οδηγούσε ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης, που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αβοήθητο, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Το protothema.gr δημοσιεύει φωτογραφία του δράστη: 

drastis_main
Τροχαίο Γλυφάδα: Δείτε φωτογραφία του οδηγού

Ο οδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερος μετά την ανωμοτί κατάθεσή τουστο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Σημειώνεται ότι ο οδηγός δεν έχει καμία σχέση με τον σμήναρχο ε.α. και πρόεδρο της Αθηναϊκής Λέσχης Κυριάκο Ι. Κουκουλομμάτη. 

Με δεδομένο ότι ο οδηγός της μαύρης Corvette εμφανίσθηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, οδηγεί την υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η προανακριτική του απολογία (ανωμοτί κατάθεση) περιλαμβάνεται πλέον στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση και θα αποσταλεί στον εισαγγελέα. Εκείνος θα ασκήσει την ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού, που θα κληθεί να απολογηθεί στο στάδιο της κύριας ανάκρισης. Η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο σε τακτική δικάσιμο.

Φωτογραφία: Ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας

corvete2

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ισχυρίσθηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν σοκαρισμένος και γι’ αυτό εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος και τον 25χρονο να ψυχορραγεί στην άσφαλτο.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο». Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εμφανίστηκε στην Τροχαία μαζί με τη δικηγόρο του.

Σημειώνεται, ότι για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.

corvete1
Η CORVETTE

ΠΗΓΗ:https://www.protothema.gr/greece/article/977842/trohaio-glufada-deite-ti-fotografia-tou-odigou-tis-corvette-anasfalisto-itan-to-autokinito/
Πανελλήνιες: «Ψαλίδι» σε εισακτέους και μετεγγραφές

Μειωμένος αναμένεται να είναι φέτος ο αριθμός των εισακτέων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, με τα πανεπιστήμια να ετοιμάζονται να στείλουν στο υπουργείο Παιδείας τις προτάσεις τους για το ακαδημαϊκό έτος 2020 -2021.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», τα τμήματα επιμένουν σε περιορισμό των εισακτέων. Η διαδικασία των προτάσεων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, καθώς το χρονικό περιθώριο για την αποστολή των σχετικών εγγράφων λήγει στις αρχές Μαρτίου.

Η ίδια εφημερίδα τονίζει πως τα ιδρύματα διεκδικούν και φέτος, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, μικρότερο αριθμό εισακτέων από αυτόν που τελικά αποφασίζει το υπουργείο Παιδείας -όχι, όμως, σημαντικά μικρότερο από πέρσι.

Εφόσον ο τελικός αριθμός των εισακτέων που θα προτείνουν όλα τα ιδρύματα μαζί είναι δραματικά μικρότερος από τον περσινό, τότε το πιθανότερο είναι το υπουργείο να ανακοινώσει τους δικούς του «αριθμός», αφού πρώτα θα έχει «ζυγίσει» το πολιτικό κόστος και τις σφοδρές κοινωνικές αντιδράσεις.

Το υπουργείο, όπως ήδη έχει προαναγγείλει, θα λάβει υπόψη του τις προτάσεις των πανεπιστημίων σχετικά με τον αριθμό εισακτέων, όμως δεν έχει δεσμευθεί ότι θα δεχτεί «κατά γράμμα» τις προτάσεις, ούτε και έχει νομοθετήσει σχετικά.

Συνεπώς θα «ρυθμίσει» το ζήτημα έτσι ώστε η μείωση να είναι σε λογικό πλαίσιο. Δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί ακριβώς τις προτάσεις των ιδρυμάτων, γιατί τότε θα πρέπει να μειώσει τον αριθμό των εισακτέων κατά 50%.

Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο μπορεί να μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων εάν το υπουργείο Παιδείας υιοθετούσε κατά γράμμα τις προτάσεις τους αποτελεί το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Πέρσι το ίδρυμα ζήτησε συνολικά 880 εισακτέους για όλα του τα τμήματα, τελικά όμως ο αριθμός ανέβηκε στους 1.687, δηλαδή τους διπλάσιους.

Και φέτος το συγκεκριμένο ίδρυμα θα κάνει ανάλογη πρόταση.

Για να καταλάβει κάποιος τη δραματική μείωση που θα μπορούσε να έχει ο συνολικός αριθμός των εισακτέων αρκεί να δει τα παρακάτω στοιχεία.

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα

Πέρσι, μόνο τα οκτώ (σε σύνολο 22) μεγαλύτερα πανεπιστήμια, δηλαδή Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάντειο, Οικονομικό, ΕΜΠ, Δυτικής Αττικής, Ιωαννίνων και Πάτρας, ζήτησαν να εισαχθούν συνολικά 22.056 φοιτητές, αλλά τελικά το υπουργείο Παιδείας αύξησε τον αριθμό σε 34.948 (δηλαδή 12.892 περισσότερους φοιτητές). Από αυτό και μόνο είναι απολύτως εμφανές πόσο μπορεί να μειωθούν οι πρωτοετείς εάν γινόταν αποδεκτή η πρόταση και όλων των υπόλοιπων ιδρυμάτων.

Η αλήθεια είναι ότι πέρσι ο αριθμός των εισακτέων έσπασε το ρεκόρ της δεκαετίας, καθώς οι θέσεις στα ΑΕΙ έφτασαν τις 78.335, κάτι που φέτος δεν προβλέπεται να επαναληφθεί. Συνεπώς για το 2020 ο αριθμός θα είναι μειωμένος σημαντικά. Το τοπίο όμως θα ξεκαθαρίσει τον επόμενο μήνα, όταν θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου και να ξέρουν πώς θα κινηθούν στον δρόμο προς τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου.

Η μείωση στον αριθμό των εισακτέων θα ισχύσει κυρίως για τα κεντρικά ιδρύματα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, τα οποία έχουν ήδη υπερφορτωθεί με φοιτητές, στους οποίους δεν μπορούν να προσφέρουν πολλές φορές την κατάλληλη εκπαίδευση, και πολύ λιγότερο για τα πανεπιστήμια της περιφέρειας, τα οποία δεν θέλουν να χάνουν φοιτητές.

Μετεγγραφές

Τα πανεπιστήμια ζητούν, παράλληλα, από το υπουργείο Παιδείας να αλλάξει και το καθεστώς των μετεγγραφών, καθώς δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα από τον τεράστιο αριθμό των φοιτητών που μετακινούνται από το ένα ίδρυμα στο άλλο.

Στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Παιδείας προσανατολίζεται να προχωρήσει σε σημαντικές βελτιώσεις του συστήματος, ώστε να μπορέσει να εφαρμοστεί για τους νέους φοιτητές, οι οποίοι θα εισαχθούν τον Σεπτέμβριο στα πανεπιστήμια.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbomb.gr/ellada/paideia/story/1056948/panellinies-psalidi-se-eisakteoys-kai-meteggrafes
Αυχενογενής πονοκέφαλος, πονοκέφαλος στην βάση του κρανίου. Αιτίες, Συμπτώματα και αντιμετώπιση

Αυχενογενής πονοκέφαλος, πονοκέφαλος στην βάση κρανίου

του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D., medlabnews.gr

Ο πονοκέφαλος αποτελεί μία από τα πιο συχνά ενοχλήματα και από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι ζητούν ιατρική βοήθεια. Μπορεί να αποτελεί σύμπτωμα μιας πολύ σοβαρής κατάστασης και να είναι έκφραση κάποιας πάθησης 

Η κεφαλαλγία – μόνη της – σπάνια αποτελεί εκδήλωση μιας βαριάς οργανικής νόσου και προπαντός όταν αυτή χρονίζει. Ο φόβος των ασθενών για όγκο του εγκεφάλου οδηγεί μερικές φορές σε υπερβολές όπως στην απερίσκεπτη εφαρμογή ορισμένων διαγνωστικών εξετάσεων συμπεριλαμβανομένης της Αξονικής Τομογραφίας.Αντίστροφα η κεφαλαλγία δεν πρέπει να αποδίδεται πάντα σε ψυχογενή αίτια ή ημικρανία χωρίς να γίνεται λεπτομερής κλινική εξέταση.

Η Διεθνής Ένωση Κεφαλαλγίας διαχωρίζει τους πονοκεφάλους σε κατηγορίες με βάση τη συμπτωματολογία τους. Οι 2 κατηγορίες πονοκεφάλων είναι: ο πονοκέφαλος τάσεως και ο αυχενογενης πονοκέφαλος (πονοκεφαλος αυχενικής αιτιολογίας).

Oι πονοκέφαλοι που οφείλονται στον αυχένα ξεκινούν συνήθως από την ινιακή περιοχή, δηλαδή από τη βάση του κεφαλιού, και επεκτείνονται μέχρι την κορυφή του κρανίου και προς τα αυτιά. O πόνος μπορεί ακόμη μερικές φορές να προχωρήσει προς τον ώμο και αυτό είναι ένδειξη πως η κατάσταση είναι πιο σοβαρή. O πονοκέφαλος που οφείλεται σε προβλήματα του αυχένα λέγεται «αυχενογενής κεφαλαλγία» και οφείλεται σε κακώσεις του αυχένα ή της σπονδυλικής στήλης, αλλά και στο έντονο στρες. 

Αυχενογενής πονοκέφαλος, πονοκέφαλος στην βάση του κρανίου
Αυχενογενής πονοκέφαλος, πονοκέφαλος στην βάση του κρανίου

Στον αυχενογενή πονοκέφαλο  ο πόνος ξεκινάει από τον αυχένα ή/και την ινιακή χώρα και μπορεί να εξαπλώνεται προς την κροταφική και τη μετωπιαία χώρα. Ο αυχενογενής πονοκέφαλος είναι μονόπλευρος και η έντασή του επηρεάζεται από κινήσεις και παρατεταμένες θέσεις του αυχένος. Ο αυχενογενής πονοκέφαλος μπορεί να συνοδεύεται από συμπτώματα στον αυχένα και στο σύστοιχο άνω άκρο. Από κλινική έρευνα, η οποία διενεργήθηκε σε μεγάλο πληθυσμό, διαπιστώθηκε ότι ο αυχενογενής πονοκέφαλος (πονοκέφαλος αυχενικής αιτιολογίας) : αποτελεί το 16% των πονοκεφάλων, είναι πιο συχνός στις γυναίκες και προκαλεί κατά μέσο όρο 18 επεισόδια το μήνα. Ο αυχενογενής πονοκέφαλος είναι πόνος, που γίνεται αισθητός στο κεφάλι αν και έχει την πηγή του στον αυχένα (referred pain). Η νευροανατομική βάση του αυχενογενούς πονοκεφάλου, σύμφωνα με το N. Bogduk, είναι η σύγκλιση κεντρομόλων νευρικών ινών από το τρίδυμο νεύρο και τα τρία πρώτα αυχενικά νεύρα στον τρίδυμο-αυχενικό πυρήνα μέσα στο εγκεφαλικό στέλεχος και στον ανώτερο νωτιαίο μυελό. Δηλαδή τα νεύρα, που είναι υπεύθυνα για να ενημερώνουν τον εγκέφαλο για το αίσθημα του πόνου από 2 διαφορετικές περιοχές (τον αυχένα και το κεφάλι), γίνονται ένα καθώς εισέρχονται στον εγκέφαλο. Το αποτέλεσμα είναι: ερεθίσματα πόνου προερχόμενα από τα άνω επίπεδα του αυχένος να παρερμηνεύονται από τον εγκέφαλο ως προερχόμενα από το τρίδυμο νεύρο και να γίνονται αντιληπτά ως πονοκέφαλος. Οπότε κάθε δομή, που νευρώνεται από τα τρία πρώτα αυχενικά νεύρα, αποτελεί εν δυνάμει πηγή του αυχενογενούς πονοκεφάλου (πονοκεφάλου αυχενικής αιτιολογίας). Αυτές οι δομές είναι: οι άνω αυχενικοί μύες, οι άνω αυχενικές αρθρώσεις και οι σύνδεσμοί τους, ο Α2-Α3 μεσοσπονδύλιος δίσκος, η σκληρά μήνιγγα του νωτιαίου μυελού, ο οπίσθιος κρανιακός βόθρος και η σπονδυλική αρτηρία.

Αίτια αυχενογενή πονοκεφάλου

Ο αυχενογενής πονοκέφαλος τις περισσότερες φορές οφείλετε στο υπέρμετρο φορτίο στο οποίο εκτίθενται οι ανώτερες αρθρώσεις του αυχένα . Αυτό μπορεί να συμβεί από την μακροχρόνια λάθος στάση ( λάθος στάση στο διάβασμα ή στον υπολογιστή), την υπέρμετρη κίνηση του αυχένα ή την άρση μεγάλων φορτίων .

Επίσης  άλλη μια αιτία είναι o τραυματισμός σε τροχαίο ατύχημα.Τα αίτια που οδηγούν στις δυσλειτουργίες αυτές είναι τα εξής:

– σφιγμένοι μύες στον αυχένα και το κεφάλι

– μυϊκή ανισορροπία

– λανθασμένη στάση

– μυϊκή αδυναμία

– λάθος στάση στον ύπνο (π.χ. μπρούμυτα)

– άγχος

– έλλειψη άσκησης

Αυχενογενής πονοκέφαλος, πονοκέφαλος στην βάση του κρανίου
Αυχενογενής πονοκέφαλος, πονοκέφαλος στην βάση του κρανίου

Συμπτώματα

Ο αυχενογενής πονοκέφαλος  παρουσιάζετε σαν ένας σταθερός αμβλύς πόνος στην οπίσθια επιφάνεια του αυχένα και μερικές φορές πίσω από τα μάτια ή τους κροτάφους . Πιο σπάνια στην κορυφή του κεφαλιού , στο μέτωπο ή πίσω από το αυτί. Συνήθως ο πόνος υπάρχει στην μια πλευρά αλλά περιστασιακά και στις δυο πλευρές του κεφαλιού και του προσώπου.Συχνό φαινόμενο είναι να υπάρχει πόνος στην περιοχή του αυχένα , δυσκινησία και δυσκολία στο να γυρίσουμε το κεφάλι μας αριστερά δεξιά  (όλα αυτά συσχετιζόμενα με τον πονοκέφαλο).Πονος μουδιάσματα , βελονισμοί μπορεί να υπάρχουν πίσω στην πλάτη , τους βραχίονες και τα χέρια ( λιγότερο συνηθισμένο ) . Περιστασιακά οι ασθενείς με αυχενογενή πονοκέφαλο έχουν και άλλα συμπτώματα όπως : ναυτία ,ζαλάδα , εμβοή , μειωμένη συγκέντρωση , ανικανότητα να λειτουργήσουν και κατάθλιψη .

Τα συμπτώματα αυξάνουν κατά την κίνηση του αυχένα και κατά την πολύωρη στάση (π.χ. εργασία γραφείου ) . Ευαισθησία στην ψηλάφηση των μυών στην βάση της κεφαλής υπάρχει λόγο των σφιχτών μυών της περιοχής.

Διάγνωση αυχενογενή πονοκέφαλου

Η  υποκειμενική (λήψη  ιστορικού) και αντικειμενική (κλινική εξέταση) αξιολόγηση είναι αρκετές για να οδηγήσουν τον φυσικοθεραπευτή στην διάγνωση του αυχενογενή πονοκέφαλου. Μερικές φορές εξετάσεις όπως ακτινογραφίες, μαγνητική τομογραφία ή αξονική τομογραφία μπορούν να βοηθήσουν.

Αυχενογενής πονοκέφαλος, πονοκέφαλος στην βάση του κρανίου

Τι μπορείτε να κάνετε:

•Σε αυτής της μορφής τους πονοκεφάλους μπορεί να βοηθήσει σημαντικά η φυσιοθεραπεία και οι μαλάξεις από ειδικό. •Τα παυσίπονα και τα μυοχαλαρωτικά μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση από την αυχεναλγία. Επίσης, συχνά χορηγούνται αντιφλεγμονώδη φάρμακα και ηρεμιστικά. •Αποφύγετε όσο μπορείτε το στρες, που επιδεινώνει την κατάσταση. •Αν υποφέρετε από αυχενικό σύνδρομο, αποφύγετε τα σπορ που απαιτούν μυϊκή ένταση, όπως το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο. •Για να προλάβετε τον πόνο, είναι σημαντικό να προσέχετε τον τρόπο που κάθεστε. Φροντίστε να κάθεστε έτσι ώστε η πλάτη και ο αυχένας να υποστηρίζονται από την καρέκλα. 

Φορέστε κολάρο αν ο πόνος είναι έντονος. Tο κολάρο κρατάει σταθερό και ζεστό τον αυχένα, με αποτέλεσμα συχνά να προσφέρει σημαντική ανακούφιση από τον πόνο

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2015/01/cervicogenic-headache.html#ixzz6EnDZHCrH
ΜΑΝΕΣΗΣ: Η DEUTSCHE BANK ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

ΜΑΝΕΣΗΣ: Η DEUTSCHE BANK ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ” 22-2-2020 ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ Η DEUTSCHE BANK ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΕΚΕΙ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΟ “ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ” 2-9-2019

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ 22-10-2019

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 29-10-2019

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ 1-11-2019

ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; 7-11-2019

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ;

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 7-11-2019

Γ.Γ. ΣΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 10-11-2019

ΜΚΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΛΙΕΣ

ΔΡΙΤΣΑΣ: ΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 24-9-2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΚΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ: ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΤΣΙΓΚΡΗΣ: ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 16-12-2019)

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ: ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 200€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ: 8 ΣΤΑ 9 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ

4 KAZINO XΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΙΚΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ΑΡΘΡΟ 120: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ;

Η ΤΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΜΟΛΙΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ: ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/02/23/manesis-deutsche-bank-evgaze-polla-lefta-apo-to/
Η ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ…(ΑΡΚΑΣ 23/02/2020)

Η ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ...
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ…

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1846301685505985/?type=3&theater
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑ 23/02/2020

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1846471048822382/?type=3&theater
Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ OPEN TV 18-2-2020

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΟ “ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ” 2-9-2019

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ 22-10-2019

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 29-10-2019

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ 1-11-2019

ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; 7-11-2019

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ;

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 7-11-2019

Γ.Γ. ΣΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 10-11-2019

ΜΚΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΛΙΕΣ

ΔΡΙΤΣΑΣ: ΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 24-9-2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΚΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ: ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΤΣΙΓΚΡΗΣ: ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 16-12-2019)

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ: ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 200€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ: 8 ΣΤΑ 9 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ

4 KAZINO XΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΙΚΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ΑΡΘΡΟ 120: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ;

Η ΤΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΜΟΛΙΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/02/22/o-fotis-koyrmoysis-epivevaionei-tin-exontosi-ton-ellinon/