ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σωτήρη Καψώχα : Το FBI ερευνά την Θεολογική σχολή της Βοστώνης κι ο Μητσοτάκης της έδωσε 4εκ για προσωπική προβολή! [ΒΙΝΤΕΟ]

Με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη θα δοθούν αναδρομικά 4.000.000 στην ιδιωτική Θεολογική Σχολή της Βοστώνης που έχει 100 μαθητές, με ετήσια δίδακτρα 22.000 δολάρια και από 2.000.000 ευρώ κάθε χρόνο, ενώ στην Ελλάδα κλείνει πανεπιστημιακά τμήματα για μερικές χιλιάδες ευρώ και αφήνει χιλιάδες μαθητές και φοιτητές στον δρόμο.

Αλλά!

Οπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Καψώχας στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, η Θεολογική Σχολή ελέγχεται από το FBI για κακοδιαχείριση και κατασπατάληση προηγούμενων διαχειρίσεων! Ενας άριστος δεν υπάρχει που να μην έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη, το έχω παράπονο.

Τα λεφτά των φορογουμένων πάντως έπιασαν τόπο στην προσωπική προβολή της Μητσοτάκη Α.Ε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΠΗΓΗ : netakias.com

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/01/11/apokalypsi-sotiri-kapsocha-to-fbi-ereyna-tin/
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 600 ΠΥΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΔΑ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

Αγγελικη Μαροπουλου

ΣΤΙΣ 13-12-2018 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΩΔΙΚΟ 600 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 600 ΠΥΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ 600. ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 12 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΟΑΝΑΛΥΣΗ

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΜΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΣΟ ΑΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ..,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΥΔΩΡ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΜΠΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ.ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΣ- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ « ΑΝΑΓΡΑΦΟΣ»- ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ: «ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΡΚΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ;ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΟΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΛΕΞΗΣ ΚΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ, ΑΔΙΚΩ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΣΤΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΙ….ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 600 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ».ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΕΚΠΤΩΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗ,ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑΙ! ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΝΑΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΕΛΙΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ Ή ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ α ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ α, ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΆΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ ΤΟΥ. ΑΚΟΥΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΥ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΙΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΡΩΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΕΙΤΕ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 600 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΡΩΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΥΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ «ΜΕΛΛΟΝ» ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.

ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΆΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΩΝΙΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΗΣ, ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΕΝΑΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΆΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΆΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΥ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΔΙΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΆΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙ- ΠΕΔΙΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΆΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ, ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ.ΚΙ ΈΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ. ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ,ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.

ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΙΓΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ, ΟΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.ΈΤΣΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

ΆΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΚΙ ΈΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.ΆΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΟΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΆΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΤΟΜΑ. ΟΧΙ!

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΆΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

ΆΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ «ΑΤΟΜΟ» ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΆΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ.. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ; ΆΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΆΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΛΟΙΕΣ ΦΤΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΤΕ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ, ΘΑ ΠΩ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΔΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΚΟΣΜΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ Ή ΣΕ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΖΥΜΩΣΗΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.ΆΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΆΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Ή ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΓΕΝΕΕΣ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΚΛΟ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΡΩΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΈΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΙ ΈΤΣΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΟΜΩΣ ………..ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

https://kosmotheasi.com

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 2168009810

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/01/11/o-ellanios-kosmos-600/
Συγκλονιστικός Μ.Κατράκης: «Είναι Δυνατόν Να Παλιώνει Η Εθνικότητα, Η Ρίζα, Η Καταγωγή Ενός Λαού»;

H ανατριχιαστική συνέντευξη του μεγάλου μας ηθοποιού Μάνου Κατράκη στην ΕΡΤ το 1982.

Συγκλονιστικός Μ.Κατράκης: «Είναι Δυνατόν Να Παλιώνει Η Εθνικότητα, Η Ρίζα, Η Καταγωγή Ενός Λαού»;
Συγκλονιστικός Μ.Κατράκης: «Είναι Δυνατόν Να Παλιώνει Η Εθνικότητα, Η Ρίζα, Η Καταγωγή Ενός Λαού»;

ΠΗΓΗ:http://www.ksipnistere.com/2019/03/blog-post_720.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+ksipnistere/BqBr+(%CE%9E%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5+%CF%81%CE%B5)&m=1
Ειλικρινά πιστεύεις ότι μια οικογένεια που ζει διαρκώς από το κράτος, θα σε σώσει;

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τον τόπο συμβαίνει να βρίσκεται στην κυβέρνηση μια από τις τρεις οικογένειες που κυριαρχούν στην πολιτική ζωή της χώρας από το Β’ ΠΠ ως σήμερα. Η οικογένεια Μητσοτάκη δε φημίζεται ιδιαίτερα για τον πατριωτισμό της από τα χρόνια του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού.

Του Στρατή Μαζίδη

Δε θα τα αναφέρουμε αυτά τώρα. Γνωστές οι αμφιλεγόμενες απόψεις των βασικών μελών για σειρά σοβαρών θεμάτων. Ωστόσο οι άνθρωποι αυτοί πολλές φορές μιλούν με στόμφο κουνώντας το δάκτυλο (Κυριάκος και ιδίως Ντόρα) ή εμφανίζονται ιδιαίτερα άνετοι και κουλ (υιός – ανηψιός).

Για να δούμε λίγο όμως.

Ο Κωνσνταντίνος Μητσοτάκης εκλέγεται βουλευτής το 1946 σε ηλικία μόλις 28 ετών και στα 33 υπουργοποιείται αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Οικονομικών επί κυβερνήσεως Σοφοκλή Βενιζέλου το 1951. Το 2004 σε ηλικία μόλις 86 ετών εγκαταλείπει τα πολιτικά προκειμένω να παραδώσει την σκυτάλη στον Κυριάκο. Έζησε λοιπόν επί 71 [1946-2017] χρόνια από το κράτος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα […] Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων
στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital […] Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών

Η 10ετης απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα χρονικά δε βγαίνει με τίποτε αν κάνει κανείς πρόχειρους υπολογισμούς. Από το 1986 που τέλειωσε το σχολείο έως το 2004 οπότε κατέβηκε βουλευτής μεσολαβούν 18 χρόνια, αν αφαιρέσουμε σπουδές, στρατιωτική θητεία και τα τρία χρόνια στην Εθνική [ευρύτερο δημόσιο δηλαδή], το 10 φαντάζει πολύ δύσκολο. Στα 51 του λοιπόν ο σημερινός πρωθυπουργός έχει ζήσει κι αυτός ουσιαστικά μια ολόκληρη ζωή από το κράτος με εξαίρεση τα όποια λίγα χρόνια ιδιώτευση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 και είναι κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίκας Μητσοτάκη το γένος Γιαννούκου […] To 1977 μετά από διαγωνισμό προσελήφθη στο υπουργείο Συντονισμού και εργάστηκε στη Διεύθυνση σχέσεων και συνεργασίας με την ΕΟΚ. Ζει λοιπόν κι αυτή μια ολόκληρη ζωή από το κράτος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι Δήμαρχος Αθηναίων. Aπό το 2014 έως το 2019 υπηρέτησε ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και από το 2011 σε ηλικία 33 ετών έως και το 2014 ως Δήμαρχος Καρπενησίου.

Έχει εργαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Παγκόσμια Τράπεζα στο Κόσσοβο, έχει διατελέσει σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών και έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρία Επενδυτικών Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας στην Αθήνα. Στα 42 του χρόνια έχει ζήσει κι αυτός το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του από το κράτος και λογικά έτσι θα συνεχίσει.

Η οικογένεια Μητσοτάκη ζει ουσιαστικά από το κράτος. Ούτε βασιλικός οίκος να ήταν. Φυσικά μας μιλά για τους άριστους, για ιδιωτική οικονομία, για μικρό δημόσιο [μόνο στα λόγια όμως] ενώ ενίοτε, ιδίως η Ντόρα, όταν μιλά έχει ιδιαίτερο ύφος. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ξύπνησαν το πρωί να τρέξουν να πάρουν το λεωφορείο. Δεν βρέθηκαν ποτέ να εξαρτώνται από τις 100.000 δραχμές ή τα 800 ευρώ μισθό. Δεν είχαν ποτέ να αντιμετωπίσουν έναν κακό εργοδότη ή ένα άσχημο εργασιακό περιβάλλον. Ως πορφυρογέννητοι τα είχαν όλα έτοιμα. Δεν είπαν ποτέ όχι στα παιδιά τους. Μόνο ο Κυριάκος σε ηλικία 6 μηνών κυνηγήθηκε από τη χούντα.

Κι αναρωτιέμαι, ειλικρινά πίστευει κανείς ότι μια οικογένεια που ζει διαρκώς από το κράτος, θα τον σώσει; Θα κρατήσει γερά το τιμόνι της χώρας στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεώτερης ιστορίας της; Θα ρωτήσει κανείς, υπάρχουν άλλες επιλογές; Πιθανότατα ναι. Όταν μπαίνουμε στο παραβάν μας δίνουν δεκάδες ψηφοδέλτια. Δεν υποχρεωτικό να επιλέξει κανείς τα ίδια. Πάρα ταύτα επιμένουμε να μη δοκιμάζουμε.

http://www.freepen.gr/2020/01/blog-post_661.html?fbclid=IwAR1h0MWd1D3si1Kw_L1W2656MPsJvcR97GKY5US-3twbs_ts6UJPzFm3Sos
Δελφικά έψιλον, Λάμδα και Σταυροί σε ξένο αλφάβητο – Η αλήθεια αποκαλύπτεται σε όλον τον πλανήτη

Εντυπωσιάζουν τα Ελληνικά γράμματα που παρατηρεί ο γλωσσολόγος στο λεξιλόγιο αυτής της φυλής…
Οι Βέρβεροι είναι εξαπλωμένοι σε ολόκληρη την Βόρεια Αφρική.

Σε αντίθεση με τους Άραβες γράφουν όπως εμείς, δηλαδή, από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Σύμφωνα με την συμβατική ιστορία, τα αρχαιότερα ανθρωπολογικά ευρήματα του πολιτισμού τους χρονολογούνται το 5000 π.Χ.

Στην Μεσόγειο των Ελλήνων ήρθαν φυσικά σε επαφή με τους ελληνικούς πληθυσμούς της ευρύτερης περιοχής, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να ήταν ελληνικής καταγωγής.

Η οροσειρά, στους πρόποδες της οποίας εποικούσαν, ονομάστηκε μάλιστα Άτλας.

Όπως διαβάζουμε στην «Μηχανή του Χρόνου», ήταν πεπεισμένοι ότι στο τέλος της τεράστιας οροσειράς βρισκόταν η άκρη του κόσμου, την οποία, σύμφωνα με το μύθο, ο τιτάνας Άτλας κουβαλούσε στις πλάτες του.

Αυτό που εντυπωσιάζει όμως είναι πως τα παραδοσιακά βερβερικά γράμματα παραπέμπουν σε ελληνικά και προελληνικά γράμματα.

Διαθέτουν χαρακτήρες όπως το Λ, το Σ και το Θ, αλλά και «δελφικά έψιλον» και σταυρούς.

Στις μέρες μας, η βερβέρικη διάλεκτος ομιλείται από 32 εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον πλανήτη.

Οι βέρβεροι απαντώνται κυρίως στο Μαρόκο, στην Αλγερία, αλλά και σε ευρωπαϊκά κράτη όπως η Γαλλία. Η πλειοψηφία τους πιστεύει στο Ισλάμ, καθώς από τον 7ο αιώνα μ.Χ., οι περιοχές στις οποίες κατοικούσαν εξισλαμίστηκαν πλήρως διά της βίας και της χατζάρας.

Δείτε εικόνες με το βερβερικό αλφάβητο και ταξιδέψτε στο βάθος της ιστορίας των Ελλήνων:

Δελφικά έψιλον, Λάμδα και Σταυροί σε ξένο αλφάβητο – Η αλήθεια αποκαλύπτεται σε όλον τον πλανήτη
Δελφικά έψιλον, Λάμδα και Σταυροί σε ξένο αλφάβητο – Η αλήθεια αποκαλύπτεται σε όλον τον πλανήτη

Δελφικά έψιλον, Λάμδα και Σταυροί σε ξένο αλφάβητο – Η αλήθεια αποκαλύπτεται σε όλον τον πλανήτη
Δελφικά έψιλον, Λάμδα και Σταυροί σε ξένο αλφάβητο – Η αλήθεια αποκαλύπτεται σε όλον τον πλανήτη

Μαροκινή ταμπέλα στα αραβικά, στα βερβέρικα και στα γαλλικά….

ΠΗΓΗ: Wikimedia
ΦΩΤΟ VIDEO SCREENSHOT

ΠΗΓΗ:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/blog-post_936.html?m=1
Ο αναπαραγωγικός κύκλος της γυναίκας και ορμονικές διαταραχές.

του Γιώργου Μονεμβασίτη, M.D.*, medlabnews.gr

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ;

Το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διεξάγει ποικίλες λειτουργίες όπως η παραγωγή ωαρίων, η σύλληψη και η παραγωγή ορμονών που ρυθμίζουν τον αναπαραγωγικό κύκλο.

Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης το αναπαραγωγικό σύστημα σταδιακά σταματά να παράγει τις απαραίτητες ορμόνες για τη σωστή διεξαγωγή του αναπαραγωγικού κύκλου.

Οι γυναίκες κατά την αναπαραγωγική ηλικία βιώνουν κύκλους ορμονικής δραστηριότητας που επαναλαμβάνονται σε διάστημα ενός μηνός. Με κάθε κύκλο το γυναικείο σώμα προετοιμάζεται για μία πιθανή εγκυμοσύνη.

Ο συνήθης έμμηνος κύκλος διαρκεί περίπου 28 ημέρες και χωρίζεται σε τρεις φάσεις: την ωοθυλακική φάση, την ωορρηκτική φάση και την ωχρινική φάση.

Ανάμεσα στις βασικές ορμόνες (χημικές ουσίες που διεγείρουν ή ρυθμίζουν τη δραστηριότητα των κυττάρων ή των οργάνων) που εμπλέκονται στον έμμηνο κύκλο είναι: η θυλακιοτρόπος ορμόνη (FSH), η ωχρινοτρόπος ορμόνη (LH) τα οιστρογόνα (όπως η οιστραδιόλη) και η προγεστερόνη.

ΩΟΘΥΛΑΚΙΚΗ ΦΑΣΗ

Η φάση αυτή ξεκινά την πρώτη ημέρα της περιόδου. Κατά την ωοθυλακική φάση συμβαίνουν τα ακόλουθα:

· Οι ορμόνες FSH και LH απελευθερώνονται από την υπόφυση του εγκεφάλου και μέσω του αίματος φτάνουν στις ωοθήκες.

· Φτάνοντας στον προορισμό τους η FSH και η LH διεγείρουν την ανάπτυξη 15 με 20 ωαρίων από τις ωοθήκες, το καθένα στο δικό του «κέλυφος» που ονομάζεται ωοθυλάκιο.

· Η FSH και η LH επίσης πυροδοτούν μία αύξηση της παραγωγής των οιστρογόνων

· Καθώς τα οιστρογόνα αυξάνονται, ακριβώς όπως ένας διακόπτης, διακόπτουν την παραγωγή της FSH. Αυτή η προσεκτική ορμονική ισορροπία επιτρέπει στο σώμα να περιορίζει των αριθμό των ωοθυλακίων που ωριμάζουν.

· Καθώς η ωοθυλακική φάση εξελίσσεται, ένα από τα ωοθυλάκια σε μία από τις ωοθήκες επικρατεί και συνεχίζει να ωριμάζει. Αυτό το κυρίαρχο ωοθυλάκιο καταστέλλει τα υπόλοιπα ωοθυλάκια της ομάδας τα οποία σταματούν να αναπτύσσονται και πεθαίνουν. Το επικρατές ωοθυλάκιο συνεχίζει να παράγει οιστρογόνα.

ΩΟΡΡΗΚΤΙΚΗ ΦΑΣΗ

Η ωορρηκτική φάση, ή αλλιώς ωορρηξία, ξεκινά περίπου 14 ημέρες μετά την έναρξη της ωοθυλακικής φάσης. Η ωορρηκτική φάση βρίσκεται στο μέσο του κύκλου με την επόμενη περίοδο να ξεκινά περίπου δύο εβδομάδες μετά. Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής συμβαίνουν τα ακόλουθα:

· Η αύξηση στα επίπεδα οιστρογόνων που εκκρίνονται από το επικρατές ωοθυλάκιο πυροδοτεί μία αύξηση της παραγωγής LH από τον εγκέφαλο.

· Αυτό προκαλεί την απελευθέρωση του ωαρίου από την ωοθήκη.· Καθώς το ωάριο απελευθερώνεται (μία διαδικασία που ονομάζεται ωορρηξία) παγιδεύεται από προεξοχές που βρίσκονται στην άκρη της σάλπιγγας και μεταφέρεται μέσα στη σάλπιγγα.

· Επίσης κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής αυξάνεται η ποσότητα και η πυκνότητα της βλέννας που παράγεται στον τράχηλο. Εάν η γυναίκα έχει σεξουαλική επαφή κατά τη φάση αυτή, η παχιά βλέννα παγιδεύει το σπέρμα, το θρέφει και το βοηθά να κινηθεί προς το ωάριο ώστε να υπάρξει γονιμοποίηση.

ΩΧΡΙΝΙΚΗ ΦΑΣΗ

Η ωχρινική φάση ακολουθεί την ωορρηξία και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 Αφού το ωάριο έχει απελευθερωθεί, το άδειο ωοθυλάκιο αναπτύσσεται σε μία νέα δομή που ονομάζεται ωχρό σωμάτιο.

· Το ωχρό σωμάτιο εκκρίνει μία ορμόνη που ονομάζεται προγεστερόνη. Η προγεστερόνη προετοιμάζει την μήτρα για την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου.

· Εάν έχει υπάρξει σύλληψη το γονιμοποιημένο ωάριο ταξιδεύει μέσω της σάλπιγγας και εμφυτεύεται στην μήτρα.

· Εάν το ωάριο δεν έχει γονιμοποιηθεί περνά διαμέσου της μήτρας. Καθώς δε χρειάζεται να υποστηρίξει μία εγκυμοσύνη, το τοίχωμα της μήτρας διασπάτε και ένας νέος έμμηνος κύκλος ξεκινά.

ΠΟΣΑ ΩΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;

Η συντριπτική πλειοψηφία των ωαρίων στις ωοθήκες πεθαίνουν, μέχρι να εξαντληθούν εντελώς κατά την εμμηνόπαυση. Κατά τη γέννηση υπάρχουν περίπου 1 εκατομμύριο ωάρια και μέχρι την εφηβεία έχουν επιβιώσει μόνο περίπου 300.000. Από αυτά τα 300 με 400 θα μπουν στη φάση της ωορρηξίας κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου της γυναίκας. Τα ωάρια συνεχίζουν να εκφυλίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με τη χρήση αντισυλληπτικών και με την απουσία ή παρουσία κανονικών έμμηνων κύκλων.

ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Οι ορμόνες παίζουν ζωτικό ρόλο στην υγεία και την ευεξία της γυναίκας. Οι ορμονικές διακυμάνσεις επηρεάζουν τη διάθεση, τη σεξουαλική επιθυμία, τη γονιμότητα και την ωορρηξία. Με άλλα λόγια η ορμονική ανισορροπία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σωστή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος.
ΓΕΝΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΡΜΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ

· Διαταραχές του έμμηνου κύκλου

· Ακμή και λιπαρό δέρμα

· Αυξημένη τριχοφυΐα

· Αυξημένη θερμοκρασία του σώματος

· Κούραση

· Ζαλάδες

· Αλλεργικά συμπτώματα

· Άγχος

· Μειωμένη σεξουαλική επιθυμία

· Πονοκέφαλοι

· Πρόσληψη βάρους

· Κατάθλιψη

· Κατακράτηση νερού

· Προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο

· Λοιμώξεις της ουροποιητικής οδού

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Πολλοί παράγοντες μπορούν να διαταράξουν τη σωστή ορμονική ισορροπία και τη σωστή διεξαγωγή του έμμηνου κύκλου. Τα αντισυλληπτικά, το στρες, η χορήγηση διάφορων φαρμάκων, η εξάρτηση από καφεΐνη ή αλκοόλ, ακόμα και η φτωχή διατροφή ενοχοποιούνται για ορμονικές διαταραχές.

Οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ορμονική ανισορροπία περιλαμβάνουν:

· Διατροφικές διαταραχές: ορμονική ανισορροπία μπορεί να προκύψει σε αρκετές διατροφικές διαταραχές όπως η ανορεξία και η βουλιμία. Όταν μία διατροφική διαταραχή εξελίσσεται, οι αναπαραγωγικές ορμόνες όπως τα οιστρογόνα μειώνονται ενώ οι ορμόνες του στρες όπως η κορτιζόλη αυξάνονται. Επιπροσθέτως επηρεάζονται οι ορμόνες του θυρεοειδούς. Οι διατροφικές διαταραχές μπορεί να οδηγήσουν σε αμηνόρροια, απουσία δηλαδή έμμηνου ρήσης.

· Διαταραχές ωοθυλακιορρηξίας: αυτού του τύπου οι διαταραχές προκύπτουν από υψηλά επίπεδα ανδρογόνων ή προλακτίνης.

· Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών: η κατάσταση αυτή προκαλείται από υψηλά επίπεδα ανδρογόνων που έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιπέδων της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) και τη μείωση της θυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH)

· Προβλήματα των αδένων: αδένες όπως ο υποθάλαμος, ο θυρεοειδής και η υπόφυση είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή των αναπαραγωγικών ορμονών. Οι αδένες αυτοί κατά τη διάρκεια του αναπαραγωγικού κύκλου στέλνουν σήματα που πυροδοτούν την παραγωγή ορμονών. Όταν η λειτουργία των αδένων αυτών διαταράσσεται μπορεί να προκύψουν αναπαραγωγικά προβλήματα. Η λειτουργία τους μπορεί να επηρεαστεί από ένα πλήθος καταστάσεων όπως οι αλλαγές στο βάρος, το στρες, η χορήγηση διάφορων φαρμάκων, τα αντισυλληπτικά και διάφορες παθήσεις όπως ο υποθυρεοειδισμός.

· Πρόωρη εμμηνόπαυση: συμβαίνει όταν γυναίκες κάτω των 40 ετών έχουν έλλειψη ορμονών απαραίτητων για τη σωστή διεξαγωγή του αναπαραγωγικού κύκλου.

· Χημικά: φυτοφάρμακα και ορμόνες στο φαγητό, στο νερό και τον αέρα, ξένες ουσίες που όταν εισέλθουν στον οργανισμό διαταράσσουν τη λειτουργία των ορμονών.

· Παρατεταμένο στρες: το σώμα μας αντιμετωπίζει το στρες εκκρίνοντας τις κατάλληλες αντιστρεσογόνες ορμόνες. Ωστόσο, το χρόνιο στρες διαταράσσει την παραγωγή των αναπαραγωγικών ορμονών προκαλώντας συμπτώματα όπως η ευερεθιστικότητα, οι αλλαγές στη διάθεση, πονοκέφαλοι, αϋπνίες και πρόσληψη βάρους.


ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ;

Τα επίπεδα ορμονών στο αίμα, όπως των FSH, LH, της οιστραδιόλης και της προλακτίνης, ελέγχονται μετά από απλή αιμοληψία κατά τη 2η με 6η ημέρα του κύκλου (κατά προσέγγιση ανά περίπτωση) στις παρακάτω περιπτώσεις:

·  Στα πλαίσια ελέγχου διαταραχών του κύκλου·  Στα πλαίσια ελέγχου για σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

·  Στα πλαίσια ελέγχου για τη γυναικεία γονιμότητα

·  Στα πλαίσια ελέγχου σε προεμμηνοπαυσιακά στάδια

·  Στα πλαίσια ελέγχου για τη γυναικεία γονιμότητα

·  Στα πλαίσια ελέγχου αμηνόρροιας – γαλακτόρροιας (προλακτίνη)

* Ο Γιώργος Μονεμβασίτης είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος.Επ. Καθηγητής Παν/μίου Cornell, H.Π.Α., 
Εξειδικευτής στην Ουρογυναικολογία και Χειρουργική Χαλάρωσης Πυέλου.Τηλ. 210 8053176 Μαρούσι, τηλ 210 7777787 Δορυλαίου 10-12 Αθήνα

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2012/03/blog-post_30.html#ixzz6Akchlehn
Λέσβος μεταναστευτικό ζήτημα.. Κλείνουν λιμάνια αεροδρόμια – Κινητοποιήσεις και στην Αθήνα – Μηνύσεις

Λέσβος μεταναστευτικό ζήτημα.. Κλείνουν λιμάνια αεροδρόμια – Κινητοποιήσεις και στην Αθήνα – Μηνύσεις

Υποβολή με την συνεργασία του δικηγορικού συλλόγου Μυτιλήνης μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου ενώπιον του κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα αδικήματα παράβασης διατάξεων που αφορούν την δημόσια υγεία και την δημόσια ασφάλεια από τον εσφαλμένο χειρισμό του ζητήματος του μεταναστευτικού.

Αποφάσεις σύσκεψης σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 10/01/2020 στις 12:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Μυτιλήνη  σύσκεψη  και ταυτόχρονη τηλεδιάσκεψη των Δημάρχων, φορέων , εκπροσώπων  και πολιτών των νησιών του Βορείου  Αιγαίου με θέμα  τους τρόπους αντίδρασης  στην αδράνεια και στις αποφάσεις της  Κυβέρνησης σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα.  

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:  

  1. Γενική κινητοποίηση όλων των φορέων των νησιών του Βορείου Αιγαίου με συμβολικό κλείσιμο και των αεροδρομίων και των λιμένων της Περιφέρειας Β.Α
  2. Διεύρυνση δυνατότητας κινητοποιήσεων στην Αθήνα 
  3. Συμβολική κατάληψη του κτηρίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην Μυτιλήνη 
  4. Υποβολή με την συνεργασία του δικηγορικού συλλόγου Μυτιλήνης μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου ενώπιον του κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα αδικήματα παράβασης διατάξεων που αφορούν την δημόσια υγεία και την δημόσια ασφάλεια από τον εσφαλμένο χειρισμό του ζητήματος του μεταναστευτικού.

Οι κινητοποιήσεις  θα υλοποιηθούν σε διάστημα δύο εβδομάδων με σκοπό την όσο δυνατόν καλύτερη οργάνωσή τους και θα είναι διήμερες. 

 Την ερχόμενη  εβδομάδα θα γίνουν έκτακτα δημοτικά συμβούλια – συνελεύσεις φορέων και συλλόγων με  πιθανότερες ημερομηνίες αρχικών κινητοποιήσεων 22 και 23 Ιανουαρίου.

.lesvosnews

PrintΛέσβος μεταναστευτικό ζήτημα.. Κλείνουν λιμάνια αεροδρόμια – Κινητοποιήσεις και στην Αθήνα – Μηνύσεις Friendly, PDF & Email
Λέσβος μεταναστευτικό ζήτημα.. Κλείνουν λιμάνια αεροδρόμια – Κινητοποιήσεις και στην Αθήνα – Μηνύσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/01/11/lesvos-metanasteytiko-zitima-kleinoyn-limania-aerodromia-kinitopoiiseis/
Πλαστές οι Γερμανικές Χρονολόγησεις του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων!

Πλαστές οι Γερμανικές Χρονολόγησεις του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων!

έρευνες που έγιναν 23 χρόνια μετά το 1981 στη Βρετανία και στη Γερμανία από επιτροπές και εργαστήρια, απέδειξαν πως ο Προτς όχι μόνο είχε ένα πλαστό διδακτορικό που του είχε δώσει ο φανατικός αντίπαλος του Πουλιανού καθηγητής Έμιλ Μπρέιτινγκερ (πρώην αξιωματικός των ΕςΕς), όχι μόνο έκλεβε και πουλούσε παλαιολιθικά ευρήματα στη μαύρη αγορά, αλλά και δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το πως να χειριστεί τα ειδικά μηχανήματα για να κάνει χρονολογήσεις.

Το 1979 το Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης πήρε ένα δείγμα από το πανάρχαιο κρανίο του Αρχανθρώπου που βρέθηκε μέσα στο σπήλαιο των Πετραλώνων της Χαλκιδικής για να το χρονολογήσει. O μοναδικός που είχε άδεια να χρησιμοποιεί ειδικά μηχανήματα για τη χρονολόγηση ήταν ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ρέινερ Προτς. Ο ίδιος έκανε τη χρονολόγηση και παρέδωσε τα αποτελέσματα σε υφισταμένους του. Αυτοί τα αναπαρήγαγαν και τα δημοσίευσαν στον επιστημονικό τύπο το 1981 και αργότερα.

Με βάση τη χρονολόγηση του Προτς, καταδικάστηκαν ως ανακριβείς άλλες χρονολογήσεις του Αρχανθρώπου που είχε κάνει ο Δρ Άρης Πουλιανός και άλλοι επιστήμονες. Ο Πουλιανός είχε αποκτήσει εχθρούς από τη δεκαετία του εξήντα, όταν είχε παρουσιάσει ισχυρές επιστημονικές αποδείξεις για τη στενή ανθρωπολογική συγγένεια των προϊστορικών κατοίκων της Ελλάδας με τους σημερινούς.

Δηλαδή, ο Πουλιανός είχε συγκρουστεί με μέρος του ακαδημαϊκού κατεστημένου, ειδικά του Γερμανικού, που έλεγε τα αντίθετα. Επί τη ευκαιρία των χρονολογήσεων του Ινστιτούτου της Φρανκφούρτης, ο Πουλιανός κατηγορήθηκε και πάλι από τους αντιπάλους του ότι προσπαθούσε να επιβάλει φανταστικές χρονολογήσεις ως επιστημονικές.

Όμως, έρευνες που έγιναν 23 χρόνια μετά το 1981 στη Βρετανία και στη Γερμανία από επιτροπές και εργαστήρια, απέδειξαν πως ο Προτς όχι μόνο είχε ένα πλαστό διδακτορικό που του είχε δώσει ο φανατικός αντίπαλος του Πουλιανού καθηγητής Έμιλ Μπρέιτινγκερ (πρώην αξιωματικός των ΕςΕς), όχι μόνο έκλεβε και πουλούσε παλαιολιθικά ευρήματα στη μαύρη αγορά, αλλά και δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το πως να χειριστεί τα ειδικά μηχανήματα για να κάνει χρονολογήσεις.

Όλες οι χρονολογήσεις που παρουσίαζε ο Προτς ήταν ψεύτικες. Ορισμένες από αυτές μάλιστα τις έπλασε για να ενισχύσει θεωρίες ρατσιστικής ανωτερότητας της Γερμανικής φυλής. Παιδί ενός εκ των πρώτων ηγετών του Ναζιστικού κινήματος ο ίδιος, παρέλαβε την πανεπιστημιακή του έδρα από τα χέρια ενός άλλου αξιωματικού των ΕςΕς, του Φλέισχάκερ, συνεργάτη του Μέγκελε στο Άουσβιτς και φίλο του Μπρέιτιγκερ.

Η τοποθέτηση του Προτς σε πανεπιστημιακή έδρα έγινε κατα παράβαση της εισήγησης των εξεταστών του που από το 1974 δήλωναν ότι ο Προτς ήταν επικίνδυνα άσχετος. Με την καθοδήγηση των πρώην αξιωματικών των ΕςΕς ο Προτς όχι μόνο πήρε την έδρα και έγινε γενικός διευθυντής, αλλά και για δεκαετίες μαζί με τα όργανά του γέμισαν το διεθνή επιστημονικό τύπο και τις βιβλιοθήκες με απάτες που έγιναν αποδεκτές από χιλιάδες καθηγητές πανεπιστημίου.

Μόνο μετά από περίπου τριάντα χρόνια καταγγελιών, ο Προτς τελικά συνελήφθη και το Ινστιτούτο της απάτης έκλεισε το 2005. Όμως, οι Γερμανικές αρχές ακύρωσαν μια σχετική συνέντευξη τύπου και το αρχείο της υπόθεσης έχει σφραγιστεί… Τελικά, λίγοι έμαθαν ότι ο Προτς υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους απατεώνες στην ιστορία της επιστήμης.

Στην Ελλάδα ορισμένα δημόσια πρόσωπα, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Παναγιώτης Πικραμμένος πίστεψαν το Ινστιτούτο του Προτς και τους Έλληνες συνεργάτες του κατά του Πουλιανού. Ως αποτέλεσμα, το Ελλαδικό κράτος σταμάτησε το έργο του Πουλιανού και του απαγόρευσε να μπαίνει στο σπήλαιο όπου εργάστηκε μια ζωή και όπου ξόδεψε την οικογενειακή του περιουσία, διότι το Ελληνικό δημόσιο δεν τον χρηματοδοτούσε.

Το δε κρανίο του Αρχανθρώπου παραμένει στα χέρια του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης που συνεργάστηκε σχεδόν τυφλά με τον Μπρέιτιγκερ και τον Προτς. Μάλιστα, το κρανίο όχι μόνο έχει περάσει μια σειρά από ύποπτες επεξεργασίες, αλλά δεν φυλάσσεται και έχει κινδυνεύσει να πέσει σε χέρια καταληψιών και κλεφτών. Ο δε σκελετός του Αρχανθρώπου που επίσης τον πήραν ακαδημαϊκοί από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, έχει χαθεί και κανένας δεν ξέρει που είναι.

Την όλη υπόθεση αναλύω με πολλά άγνωστα μέχρι τώρα στοιχεία στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου μου με τίτλο “Against the Professors” (Κατά των Καθηγητών), το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά.

Όμως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, και όσοι σαν αυτούς τους δύο δημόσιους άνδρες ενήργησαν υπό την επίδραση των ψευδοεπιστημονικών κυκλωμάτων κατά του Πουλιανού, οφείλουν να μελετήσουν, να επανεξετάσουν την όλη υπόθεση και να επανορθώσουν.

Τόσο ο Αρχάνθρωπος έχει καταποντιστεί, όσο και ο Άρης Πουλιανός (95 ετών σήμερα), η οικογένειά του, η Ανθρωπολογική Εταιρεία Ελλάδος και άλλοι έχουν υποφέρει τα πάνδεινα από την αδικία. Άμεσα, οι Ελληνικές αρχές πρέπει να επιτέλους να ενεργήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δρ. Γεώργιος Δ. Σιδηρούντιος

georgesaos.com

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/01/11/plastes-oi-germanikes-chronologiseis-archanthropoy-ton-petralonon/
Απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας για λαθρομετανάστες άνω των 16 ετών- Μετρητά, εισιτήρια για θέατρα και αθλητικές εκδηλώσεις

Απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας για λαθρομετανάστες άνω των 16 ετών – Μετρητά, εισιτήρια για θέατρα και αθλητικές εκδηλώσεις

οι “έφηβοι” αλλοδαποί θα παίρνουν σε τακτική βάση οικονομικό βοήθημα με μετρητά ή προπληρωμένη κάρτα και έτσι θα μπορούν με άνεση να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους χωρίς το άγχος της επιβίωσης που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών

Απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας για λαθρομετανάστες άνω των 16 ετών
Απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας για λαθρομετανάστες άνω των 16 ετών

Δωρεάν λουξ διαμερίσματα πλήρως επιπλωμένα με 2 υπολογιστές, wifi, κουζίνες, πλυντήρια, γραφεία, καναπέδες, τηλεοράσεις, μοκέτες κ.λπ. Απίστευτη απόφαση της Δόμνας; για παράνομους μετανάστες άνω των 16 ετών (ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ). Τους χαρίζουν επίσης μετρητά και εισιτήρια για θέατρα και αθλητικές εκδηλώσεις

Κάθε όριο προκλητικότητας απέναντι στα εκατομμύρια των Ελλήνων που εδώ και χρόνια υπομένουν αγόγγυστα τις ισλαμικές ορδές, οι οποίες φτάνουν με αμείωτη ένταση στην πατρίδα τους, ξεπέρασε Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μηχαηλίδου. Μένοντας μακριά από το πρόβλημα και υπό τη ζεστασιά του γραφείου της στο κέντρο της Αθήνας, φαίνεται ότι αδιαφορεί για τον γολγοθά των τοπικών κοινωνιών, που υποφέρουν από τον υπερπληθυσμό προσφύγων και παράνομων μεταναστών στα παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου και φέρνει στις τοπικές κοινωνίες έναν νέο βραχνά και εστία ανησυχίας. (σ.σ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΑΣΗΚΩΤΗ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΔΙΑΚΟΠΕΣ. )

Πέρασαν στα κρυφά παραμονή Πρωτοχρονιάς τις παροχές – σκάνδαλο

Σύμφωνα με την απόφασή της που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 31 Δεκεμβρίου 2019, από τον ερχόμενο Μάρτιο ανήλικοι ασυνόδευτοι άνω των 16 ετών θα μπορούν να… Σουλατσάρουν ελεύθερα στις πόλεις της χώρας μας και να διαμένουν σε διαμερίσματα, απολαμβάνοντας παροχές που πολλοί Ελληνες θα δουν μόνο στα όνειρά τους.

Μάλιστα, οι έφηβοι αλλοδαποί θα παίρνουν σε τακτική βάση οικονομικό βοήθημα με μετρητά ή προπληρωμένη κάρτα και έτσι θα μπορούν με άνεση να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους χωρίς το άγχος της επιβίωσης που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Πονηρή κίνηση

Η εξωκοινοβουλευτική υπουργός, την οποία δεν νομιμοποίησε με την ψήφο του ο ελληνικός λαός, όχι μόνο πήρε αυτή την άκρως προκλητική απόφαση, αλλά προχώρησε και σε μια άλλη πονηρή κίνηση, καθώς, θέλοντας προφανώς να μην προκαλέσει αντιδράσεις, πέρασε στα «μουλωχτά» το ΦΕΚ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. (σ.σ. Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ;;; ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ??? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ συσκότισης και εξαπάτησης;; ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ???)

Σύμφωνα λοιπόν με την υπουργική απόφαση, σε κάθε εποπτευόμενο διαμέρισμα θα φιλοξενούνται έως τέσσερις ανήλικοι, από δύο σε κάθε δωμάτιο. Ανάμεσα στις παροχές που θα απολαμβάνουν οι αλλοδαποί έφηβοι είναι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η απεριόριστη σύνδεση στο διαδίκτυο, η επαρκής επίπλωση, ο πλήρης εξοπλισμός κουζίνας, όλες οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές νοικοκυριού, όπως πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, τηλεόραση, ηλεκτρική κουζίνα, απορροφητήρας, καθώς και μικρότερες οικιακές συσκευές, όπως βραστήρας νερού. (ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ???)

Ποιοι αναλαμβάνουν

Τη λειτουργία των διαμερισμάτων μπορούν να αναλάβουν εθνικές, περιφερειακές και τοπικές Αρχές, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας, διεθνείς οργανισμοί, με έδρα ή παράρτημα στην Ελλάδα, καθώς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Κάθε φορέας μπορεί να λειτουργεί ένα ή περισσότερα εποπτευόμενα διαμερίσματα και θα αναλαμβάνει όλα τα λειτουργικά έξοδα κάθε σπιτιού, όπως την πληρωμή του ενοικίου και των πάγιων εξόδων, τις κοινόχρηστες δαπάνες που βαρύνουν το διαμέρισμα, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό καθώς και την αποκατάσταση των ζημιών, φθορών και βλαβών που προκαλούνται στο διαμέρισμα, στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρεχόμενης φιλοξενίας στα διαμερίσματα αυτά οι ασυνόδευτοι ανήλικοι θα λαμβάνουν, εκτός από νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη, υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, καθώς και πρόσβαση σε ψυχαγωγικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, θα τους παρέχεται και πρόσβαση σε νομική συμβουλευτική, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας καθώς και σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, με βάση τα προσόντα και τις επιθυμίες κάθε ανηλίκου.

Κάθε αλλοδαπός θα εκπροσωπείται από έναν επίτροπο, που θα διορίζεται από τον αρμόδιο εισαγγελέα και ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την πρόσβαση των εφήβων στην εκπαίδευση καθώς και για την ένταξή τους στην εκάστοτε τοπική κοινότητα.

Εκτός αυτού, θα υπάρχουν και υπηρεσίες συνοδείας και μεταφοράς σε υπηρεσίες, όπου απαιτείται. Με την ενηλικίωσή τους ολοκληρώνεται η παρεχόμενη φιλοξενία στα διαμερίσματα, ενώ η διαδικασία προετοιμασίας της αποχώρησής τους ξεκινάει ένα τουλάχιστον τετράμηνο νωρίτερα.

Αφού αξιολογείται το επίπεδο αυτονόμησης του ασυνόδευτου ανηλίκου, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η παρακολούθηση τυπικής εκπαίδευσης ή προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης, η τρέχουσα ένταξη του φιλοξενούμενου στην αγορά εργασίας ή οι προοπτικές ανεύρεσης εργασίας σε εύλογο χρονικό διάστημα, η ύπαρξη υποστηρικτικού πλαισίου στην κοινότητα, παραδίδεται στον νεαρό ενήλικο ο φάκελος με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα που αφορούν την υγεία του, το νομικό του καθεστώς και την εκπαίδευσή του.

Προκλητική μεταχείριση των λαθραίων

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική υπουργική απόφαση, σκοπός όλων των ανωτέρω είναι, μεταξύ άλλων, «η υποστήριξη και η ενδυνάμωση των ασυνόδευτων εφήβων για τη μετάβαση στην ενηλικίωση, η χάραξη στόχων, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυνατότητας αυτοσυντήρησης, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η ενίσχυση της ικανότητας λήψης αποφάσεων και της ικανότητας των ανηλίκων να αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους».

ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Διαβάζοντας κανείς, πάντως, την απόφαση της κ. Μιχαηλίδου στην οποία αναφέρονται όλα όσα θα απολαμβάνουν στη χώρα μας οι ασυνόδευτοι μετανάστες, διαπιστώνει ότι όχι μόνο οι Ελληνες πολίτες δεν έτυχαν ποτέ τέτοιας ευνοϊκής μεταχείρισης από το κράτος, αλλά θα πληρώσουν και από την τσέπη τους τα διαμερίσματα αυτά.

Στο τέλος θα μας ζητήσουν να τους φιλοξενήσουμε και στα σπίτια μας…

ΠΗΓΗ  nantiareport.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΡΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2020/01/11/apofasi-tis-yfypoyrgoy-ergasias-lathrometanastes-ano-ton-16/
Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…(ΑΡΚΑΣ)11/01/2019

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1803977026405118/?type=3&theater
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑ 11/01/2019

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1804196516383169/?type=3&theater