Παιδιά indigo: Κάντε το τεστ και μάθετε αν το παιδί σας είναι ξεχωριστό

Δοκιμάστε να κάνετε το παγκόσμιο τεστ που γίνεται σε παιδιά και ανάλογα με τις απαντήσεις τους, θα έχετε κάποιες ενδείξεις για το αγγελούδι σας αν έχει αυτό το χάρισμα ή όχι.

Οι ερωτήσεις είναι οι εξής:
1. Συμπεριφέρεται το παιδί σας με τρόπο αυταρχικό από μικρή ηλικία; Ναι – Όχι
2. Αρνείται να υπακούσει σε τυπικότητες εκδηλώνοντας θυμό, όταν π.χ. πρέπει να επισκέπτεται κάποιους συγγενείς; Ναι – Όχι
3. Έχει πλήρη συναίσθηση του εαυτού του από μικρή ηλικία; Ναι – Όχι
4. Έχει μεγάλη δυσκολία να αποδεχθεί την πειθαρχία και την άσκηση εξουσίας; Ναι – Όχι
5. Αρνείται κατηγορηματικά να κάνει ακόμα και απλά πράγματα που του ζητάνε; Ναι – Όχι
6. Δείχνει να βασανίζεται έντονα όταν πρέπει να περιμένει τη σειρά του σε κάποια ουρά; Ναι – Όχι
7. Μοιάζει να ενοχλείται όταν ζει σε συνθήκες ρουτίνας που δεν περιέχουν καμία δημιουργική δραστηριότητα; Ναι – Όχι
8. Βρίσκει πάντα δικούς του τρόπους να κάνει πράγματα στο σχολείο ή στο σπίτι πέρα από τους συνηθισμένους; Ναι – Όχι
9. Εκδηλώνει από πολύ νωρίς σημάδια ανεξαρτησίας; Ναι – Όχι
10. Παραμένει αδιάφορο σε ενοχική συμπεριφορά, π.χ. θα το πω στον πατέρα σου και θα δεις; Ναι – Όχι
11. Βαριέται γρηγορότερα από τα άλλα παιδιά όταν είναι να κάνει κάτι; Ναι – Όχι
12. Έχει δείξει ποτέ συμπτώματα δυσκολίας συγκέντρωσης ή υπερκινητικότητας; Ναι – Όχι
13. Είναι εντυπωσιακά δημιουργικό; Ναι – Όχι
14. Έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση; Ναι – Όχι
15. Σας δίνει συχνά την εντύπωση μέσα στην ημέρα ότι είναι ιδιαίτερα αφηρημένο; Ναι – Όχι
16. Έχει δείξει σημάδια ιδιαίτερης ευφυΐας; Ναι – Όχι
17. Είναι προικισμένο με κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο; Ναι – Όχι
18. Θα το χαρακτηρίζατε ονειροπόλο; Ναι – Όχι;
19. Έχει το παιδί σας βαθύ, ώριμο και σοφό βλέμμα από πολύ μικρή ηλικία; Ναι – Όχι
20. Έχει ανεπτυγμένη τη συναισθηματική ευφυΐα π.χ. επικοινωνεί από μωρό με τη φύση και τα ζώα; Ναι – Όχι
21. Σας δίνει την εντύπωση ότι διαβάζει τις σκέψεις τις δικές σας ή των άλλων που είναι κοντά του; Ναι – Όχι

*Αν έχετε απαντήσει ΝΑΙ σε 10-14 ερωτήσεις τότε ΙΣΩΣ έχουμε να κάνουμε με περίπτωση Indigo.

*Εάν οι απαντήσεις ΝΑΙ είναι από 15 και πάνω τότε ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ έχουμε περίπτωση Indigo.

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΙΝDIGO

Ο όρος indigo προέρχεται από την Νάνσι Αν Τέιπ γνωστή για τα βιβλία της πάνω σε αυτό τον τομέα.

Μελετούσε σε όλη της την ζωή για τους ανθρώπους indigo, δηλαδή ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από την λουλακί ακτίνα.

Σύμφωνα με την Τέιπ από παλιό της γραπτό: «Το φαινόμενο Indigo έχει αναγνωριστεί ως μια από τις εκπληκτικότερες αλλαγές της ανθρώπινης φύσης που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κοινωνία. Το χαρακτηριστικό Indigo περιγράφει το ενεργειακό μοτίβο της ανθρώπινης συμπεριφοράς που υπάρχει σε πάνω από το 95% των παιδιών τα οποία γεννήθηκαν την τελευταία δεκαετία (από το 1980 και μετά). Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν παγκοσμίως και τελικά οι άνθρωποι Indigo θα αντικαταστήσουν όλα τα άλλα χρώματα. Όταν είναι μικρά παιδιά, οι Indigo αναγνωρίζονται εύκολα από τα ασυνήθιστα μεγάλα, διαυγή μάτια τους. Υπερβολικά έξυπνα, πρώιμα αναπτυγμένα παιδιά με εκπληκτική μνήμη και ισχυρή επιθυμία να ζήσουν ενστικτωδώς, αυτά τα παιδιά της επόμενης χιλιετίας είναι ευαίσθητες, προικισμένες ψυχές με εξελιγμένη συνείδηση, και έχουν έρθει εδώ για να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τον παλμό της ζωής μας και για να δημιουργήσουν μία γη, μία υδρόγειο και ένα είδος. Είναι η γέφυρά μας προς το μέλλον».

Το indigo είναι το χρώμα μεταξύ μπλε και μοβ. Το ανακάλυψε η Αν Τέιπ στο ηλεκτρομαγνητικό ανθρώπινο πεδίο ή αλλιώς στην αύρα τους. Αν και στην αρχή παρατηρούσε μόνο έντεκα χρώματα, με τον καιρό ανακάλυψε άλλο ένα που το ονόμασε έτσι.

Αν κάποιος είναι indigo αναγνωρίζεται σε μικρή ηλικία. Για αυτό και τα παιδιά αυτά ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα προς την συμπεριφορά τους. Εχουν αυξημένη συνείδηση, διαφορετικό τρόπο σκέψης από τους υπόλοιπους ανθρώπους, έχουν αυξημένη διαίσθηση, μπορούν να γευτούν και να μυρίσουν αυτά που δεν αντιλαμβανόμαστε κοινοί άνθρωποι και άλλα πολλά.

Αυτό τα επηρεάζει ιδιαίτερα στο σχολείο είτε στην απόδοσή τους στα μαθήματα αφού δε θέλουν να πηγαίνουν σχολείο είτε στην συναναστροφή τους με τα υπόλοιπα παιδιά.

Οι γονείς, λόγω της ελλιπής πληροφόρησης δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε αν το παιδί μας είναι indigo αλλά σίγουρα αν είναι, μας δυσκολεύει καθώς πολλές φορές έχει ανεπιθύμητη συμπεριφορά.

Αυτά τα παιδιά δυσκολεύονται να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κοινωνία μας και συχνά είναι δυστυχισμένα. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει κάποιος να έρθει πιο κοντά μαζί τους, είναι η ισότητα αφού θεωρούν τον κόσμο άδικο, άνισο, χαοτικό.

Τα παιδιά indigo χρειάζονται μια ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς φωνές. Συχνά τους βοηθούν οι ενεργειακές θεραπείες όπως το ρέικι.

Η συνεννόηση με αυτά τα παιδιά, ξεκινά από την κατανόηση για αυτό και οι γονείς πρέπει να πληροφορηθούμε περισσότερο για το ιδιαίτερο αυτό χάρισμα πολλών παιδιών που υπάρχει στην αύρα τους.

Δέκα σημαντικά χαρακτηριστικά για να καταλάβουμε αν το παιδί μας είναι indigo:
• Έρχονται στον κόσμο με ένα αίσθημα ότι είναι προνομιούχοι (και συχνά λειτουργούν με αυτό τον τρόπο)
• Έχουν ένα αίσθημα ότι «δικαιούνται να είναι εδώ», και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη.
• Η προσωπική αξία δεν είναι θέμα. Συχνά αυτά τα παιδιά λένε στους γονείς «ποιοι είναι».
• Αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση ή επιλογή)
• Απλώς δεν κάνουν κάποια πράγματα, για παράδειγμα το να περιμένουν στην ουρά είναι δύσκολο για αυτά.
• Απογοητεύονται με συστήματα που έχουν προσανατολισμό προς την τελετουργία και που δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.
• Συχνά βλέπουν καλύτερους τρόπους για να κάνουν πράγματα, τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο, γεγονός που τα κάνει να φαίνονται αντικομφορμιστές απέναντι σε οποιοδήποτε σύστημα.
• Μοιάζουν αντικοινωνικά εκτός εάν είναι με το δικό τους είδος. Εάν δεν υπάρχουν τριγύρω τους άλλοι της ίδιας συναίσθησης, συχνά γίνονται εσωστρεφείς και νιώθουν ότι κανένας άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει. Το σχολείο συχνά είναι κοινωνικώς υπερβολικά δύσκολο για αυτά .
• Δεν θα ανταποκριθούν στην πειθαρχία μέσω της ενοχής («Περίμενε να γυρίσει ο πατέρας σου σπίτι και να δει τι έκανες»).
• Δεν είναι ντροπαλά στο να σου δείχνουν τι χρειάζονται.

Πηγή: mothersblog.gr

ΠΗΓΗ:https://www.womantoc.gr/kids/article/paidia-indigo-kade-to-test-kai-mathete-an-to-paidi-sas-einai-ksexoristo
Έχετε αναιμία; Βάλτε το μέλι στη διατροφή σας

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr

Η σιδηροπενική αναιμία οφείλεται συνήθως σε κατανάλωση τροφών που έχουν μικρή περιεκτικότητα σε σίδηρο, καθώς και σε τακτικές απώλειες μικρών ποσοτήτων αίματος, όπως συμβαίνει στις γυναίκες κατά την έμμηνο ρύση.

Επίσης μπορεί να παρατηρηθεί κατά την εγκυμοσύνη, επειδή αυξάνονται οι ανάγκες του οργανισμού, καθώς και στην παιδική ηλικία λόγω της μεγάλης και γρήγορης ανάπτυξης του οργανισμού. Άλλα σπανιότερα αίτια περιλαμβάνουν απώλεια αίματος από επιπλοκή κάποιου έλκους του στομάχου ή άλλες αιματολογικές παθήσεις. Ο οργανισμός έχει αποθήκες σιδήρου στο σώμα και γι’ αυτό μπορεί να αντισταθεί ένα χρονικό διάστημα στην έλλειψή του. Σύντομα όμως αυτές μπορεί να εξαντληθούν και να παρατηρηθεί η αναιμία. 

Στην πρόληψη της αναιμίας αλλά και στην αντιμετώπισή της παίζουν σοβαρό ρόλο οι διατροφικές επιλογές. Από τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζει ο καθένας είναι ότι υπάρχουν τρόφιμα στα οποία ο σίδηρος είναι άμεσα απορροφήσιμος, ενώ υπάρχουν κάποια άλλα στα οποία ο σίδηρος δεν απορροφάται εύκολα, και εκεί χρειάζεται σχετική βοήθεια από τη βιταμίνη C. Επίσης, το ασβέστιο ανταγωνίζεται τον σίδηρο, με αποτέλεσμα όταν συνδυάζεται πηγή σιδήρου με πηγή ασβεστίου, απορροφάται κυρίως το ασβέστιο.

Το μέλιH αξία του έχει εκτιμηθεί από τα πανάρχαια χρόνια: Στους αιγυπτιακούς παπύρους , πριν από 3.500 χρόνια αναφέρεται το μέλι ως θεραπευτικό μέσο.Στο βιβλίο της ζωής των αρχαίων Ινδών αναφέρεται ότι η ζωή παρατείνεται όταν στη καθημερινή τροφή υπάρχει το γάλα και το μέλι.

Το μέλι είναι ένα φυσικό βιολογικό προϊόν, κατευθείαν από τη φύση, και δεν επιδέχεται καμία επεξεργασία.Η ζάχαρη αποτελείται αποκλείστηκα από ζαχαρόζη.

Το μέλι περιέχει 180 διαφορετικές ουσίες, οι οποίες διασυνδέονται οργανικά με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς μέχρι τώρα δεν έχει μπορέσει να το φτιάξει τεχνητά παρά τη γνωστή σύνθεση.

Το μέλι έχει ανόργανα στοιχεία γνωστά σαν ιχνοστοιχεία, τα οποία παίζουν σπουδαίο ρόλο στο μεταβολισμό και στη θρέψη, είναι συστατικά του σκελετού και των κυττάρων, συμμετέχουν σε διάφορα ενζυμικά συστήματα και τέλος ρυθμίζουν την οξύτητα του στομάχου. Η συγκέντρωση των βιταμινών που έχει το μέλι δεν είναι αρκετή για τις ημερήσιες ανάγκες μας, βοηθούν όμως για την απορρόφηση των ζαχάρων.

Η κατανάλωση μελιού βοηθάει στη γρηγορότερη αποκατάσταση της υγείας σε περιπτώσεις αναιμίας λόγω του σιδήρου που περιέχει. Μια κουταλιά της σούπας μέλι περιέχει 0,1 mg σιδήρου.
Ο συνδυασμός της γύρης με γνήσιο μέλι ελάτου και βασιλικό πολτό είναι από τα καλύτερα συμπληρώματα σιδήρου και είναι αποτελεσματικό για τις παρενέργειες δυσκοιλιότητας που έχουν όλα τα συμπληρώματα σιδήρου της αγοράς. Αν συνδυαστούν με χυμό πορτοκαλιού, λεμονιού, παντζαριου, μήλου και μυρτιλων, τότε εχετε μια βόμβα σιδήρου που κανένα σκεύασμα της αγοράς δεν μπορεί να συναγωνιστεί.

Δημητριακά πρωινού με φρούτα και ξηρούς καρπούς και μέλιΤα ολικής άλεσης δημητριακά, και ιδιαίτερα τα εμπλουτισμένα, αποτελούν καλή πηγή σιδήρου. Αν αυτά συνδυαστούν με ξηρούς καρπούς, όπως αυτοί που προαναφέρθηκαν παραπάνω,αυξάνουμε την ποσότητα του σιδήρου. Προσθέτοντας ένα φρούτο, ενισχύεται η απορρόφηση του σιδήρου, λόγω της περιεκτικότητας του φρούτου σε βιταμίνη C. Καλές επιλογές φρούτου, λόγω αυξημένης περιεκτικότητας σε βιταμίνη C, είναι ο χυμός πορτοκάλι, το μανταρίνι ή το ακτινίδιο, ενώ δεν πρέπει να αποκλείονται και τα αποξηραμένα φρούτα επειδή περιέχουν κάποια ποσότητα σιδήρου.Σε αυτό το γεύμα, άνετα μπορεί να προστεθεί λίγη πικρή σοκολάτα ως πηγή σιδήρου. Φυσικά, πολλή προσοχή γιατί περιέχει αρκετές θερμίδες. Ωραίος συνδυασμός είναι επίσης ο ξηρός καρπός με το μέλι, μια και το μέλι περιέχει σχετική ποσότητα σε βιταμίνη C και σίδηρο.

Μπανάνα με ξηρούς καρπούς και μέλιΗ μπανάνα αποτελεί ένα από τα φρούτα που περιέχουν κάποια ποσότητα σε σίδηρο. Έτσι, ½ μπανάνα 60-70 γρ. μπορεί να συνδυαστεί με ξηρούς καρπούς, όπως τα αμύγδαλα και τα καρύδια, τα οποία περιέχουν επίσης σίδηρο, και να ενισχυθεί η απορρόφηση με το μέλι. Σε αυτό το γεύμα χρειάζεται προσοχή στην ποσότητα επειδή περιέχει τρόφιμα που προσδίδουν αρκετές θερμίδες.

ΠαστέλιΤο παστέλι συνδυάζει το σουσάμι, το οποίο αποτελεί καλή πηγή σιδήρου, και το μέλι, το οποίο, όπως αναφέρθηκε, περιέχει σίδηρο και βιταμίνη C. Προσοχή όμως επειδή 100 γρ. παστέλι δίνουν 450 θερμίδες. 30 γρ. παστέλι δίνουν ικανοποιητική ποσότητα σε σίδηρο.

Ψωμί με ταχίνι και μέλι συνοδευόμενο με φρούτο

Το ταχίνι, όπως φαίνεται και από τον πίνακα, αποτελεί καλή πηγή σιδήρου. Συνδυάζεται πολύ καλά με το ψωμί ολικής άλεσης, προκειμένου να αυξηθεί η περιεκτικότητα του γεύματος σε σίδηρο. Το μέλι περιέχει βιταμίνη C και σίδηρο, ενώ με το φρούτο κυρίως ενισχύεται η απορρόφηση του σιδήρου λόγω της βιταμίνης C. Φυσικά, πέρα από το μέλι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μελάσα για όποιον μπορεί την έντονη γεύση της. Η μελάσα περιέχει περισσότερο σίδηρο σε σχέση με το μέλι, αλλά υπολείπεται σε βιταμίνη C.

Μέλι στα παιδιά

Εάν η διατροφή του παιδιού είναι ελλιπής σε σίδηρο, αυτό µπορεί να εµφανίσει ανεπάρκεια σιδήρου. Η ανεπάρκεια στα παιδιά µπορεί να εµφανισθεί σε διάφορα επίπεδα, από εξαντληµένες αποθήκες σιδήρου έως αναιµία. Η ανεπάρκεια σιδήρου στα παιδιά, η οποία δεν αντιµετωπίζεται θεραπευτικά, µπορεί να προκαλέσει σωµατική και διανοητική καθυστέρηση σε τοµείς όπως το περπάτηµα και η οµιλία.

Παχαίνει το μέλι;

Το μέλι αποδίδει περίπου 4 kcal ανά γραμμάριο, πολύ λιγότερες δηλαδή από άλλο αντίστοιχο λιπαρό γλυκό όπως για παράδειγμα η σοκολάτα, που αποδίδει περίπου 9 kcal ανά γραμμάριο λίπους που περιέχει. Συνεπώς θα ήταν συστηνόμενη λύση η αντικατάσταση λιπαρών σνακς στο διαιτολόγιο μας (κρουασάν, σοκολάτες κα) με ένα γιαούρτι με μέλι για παράδειγμα. Και λιγότερες θερμίδες παίρνουμε, και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά  και ικανοποιούμε το αίσθημα της ευχαρίστησης που αποζητούμε από ένα τρόφιμο. 

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2012/01/b.html#ixzz68IyKZbUe
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διεκδικήσετε το κοινωνικό μέρισμα – Την Τρίτη αύριο ανοίγει η πλατφόρμα

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ ΡΕΥΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ

16-12-2019-16:240Κοινοποίηση στο FacebookΚάντε Tweet στο Twitter

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διεκδικήσετε το κοινωνικό μέρισμα – Την Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα

Την επόμενη Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου, αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος 2019, που αφορά 953.000 ανθρώπους και ποσό 700 ευρώ, με την ιστοσελίδα www.koinonikomerisma.gr να προβλέπεται ότι θα δέχεται αιτήσεις έως τις 26 Δεκεμβρίου.

Το ποσό αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς όλων των δικαιούχων έως τα τέλη του μήνα και γίνεται προσπάθεια η καταβολή του να αρχίσει ακόμη και πριν από τα Χριστούγεννα για ορισμένες κατηγορίες δικαιούχων, όπως οι μακροχρόνια άνεργοι.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, είναι η ίδια με αυτήν μέσω της οποίας υποβλήθηκαν οι αιτήσεις και για το περσινό κοινωνικό μέρισμα. Από το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζουν ότι ο ΟΑΕΔ διαθέτει τα στοιχεία για τους μακροχρόνια ανέργους, τα οποία, σε συνδυασμό με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ για τον ΑΦΜ και τα εισοδήματα, δείχνουν ποιοι είναι οι δικαιούχοι του μερίσματος των 700 ευρώ. Το ίδιο, εξάλλου, ισχύει για τα στοιχεία των πολύτεκνων οικογενειών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ).

Αυτό που πρέπει να δηλωθεί από τους δικαιούχους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας είναι κυρίως το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού τους, προκειμένου να γίνει η καταβολή του ποσού.

Οι τέσσερις κατηγορίες των δικαιούχων

  • Οικογένειες με τέσσερα ή περισσότερα παιδιά και φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα, με βάση τις δηλώσεις έτους 2019, έως 20.000 ευρώ. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν 19.140 νοικοκυριά.
  • Οικογένειες στις οποίες τουλάχιστον ο ένας γονέας είναι μακροχρόνια άνεργος, δηλαδή άνω των 12 μηνών, με τουλάχιστον ένα εξαρτώμενο τέκνο και με φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα έως 15.000 ευρώ. Λαμβάνονται υπόψη και μονογονεϊκές οικογένειες, με τον αριθμό των νοικοκυριών που περιλαμβάνονται σε αυτή την κατηγορία να ανέρχεται σε 163.778.
  • Οικογένειες που και οι δύο γονείς είναι βραχυχρόνια άνεργοι, κάτω δηλαδή των 12 μηνών, με τουλάχιστον ένα εξαρτώμενο τέκνο και φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα έως 15.000 ευρώ. Και στην περίπτωση αυτή λαμβάνονται υπόψη μονογονεϊκές οικογένειες, με τον αριθμό των νοικοκυριών που θα ωφεληθούν να υπολογίζεται σε 40.927.
  • Οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑμεΑ, δικαιούχοι του σχετικού επιδόματος, έως 24 ετών. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν 25.632 νοικοκυριά.

Ποια κριτήρια θα πρέπει να πληρούν

  • Τουλάχιστον ένας από τους δύο γονείς του νοικοκυριού θα πρέπει να διαμένει, νόμιμα και μόνιμα, στην ελληνική επικράτεια τα τελευταία 10 έτη, όπως προκύπτει από την υποβολή φορολογίας εισοδήματος κατά την τελευταία δεκαετία.
  • Και οι δύο γονείς του νοικοκυριού θα πρέπει να είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας.
  • Το άθροισμα των καταθέσεων όλων των μελών του νοικοκυριού, σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας ή του εξωτερικού, καθώς και η τρέχουσα αξία μετοχών και ομολόγων, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 20.000 ευρώ.

Με βάση τα κριτήρια που τέθηκαν, οι μεγάλες κοινωνικές ομάδες που φέτος δεν θα λάβουν το βοήθημα αυτό, είναι οι εξής:

  • Οι δικαιούχοι ΚΕΑ, παρά τις αρχικές διαρροές κυβερνητικών κύκλων (γεγονός που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της «δημοκρατίας» στις 2 Δεκεμβρίου ’19).
  • Οι χαμηλοσυνταξιούχοι, επειδή έλαβαν τη λεγόμενη «13η σύνταξη» τον περασμένο Μάιο.
  • Οι περισσότεροι από τους 483.000 μακροχρόνια ανέργους (άτομα που μένουν εκτός αγοράς εργασίας για περισσότερους από 12 μήνες).

Η διαδικασία της δήλωσης βήμα-βήμα

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπουν στον διαδικτυακό τόπο www.koinonikomerisma.gr, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης του πληροφοριακού συστήματος TAXISnet της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Με την είσοδο στο σύστημα, θα ζητηθεί επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ και εισαγωγή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και αριθμού κινητού τηλεφώνου, που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων. Θα ζητηθεί, επίσης, συναίνεση στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται, δηλαδή των στοιχείων που αφορούν τον άνθρωπο που κάνει την αίτηση, την/τον σύζυγο και τα προστατευόμενα τέκνα.

Επίσης, θα πρέπει να δηλωθεί έγκυρο και ενεργό IBAN λογαριασμού, στον οποίο, ο υποβάλλων την αίτηση, πρέπει υποχρεωτικά να είναι είτε αποκλειστικός δικαιούχος, είτε συνδικαιούχος. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα πραγματοποιηθεί πληρωμή, ακόμη κι αν ικανοποιούνται οι προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που, από λάθος, δηλωθεί ενεργός λογαριασμός IBAN, ο οποίος δεν ανήκει στον δικαιούχο του μερίσματος (ανήκει δηλαδή σε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο), ενδέχεται η πληρωμή να προχωρήσει κανονικά, καθώς δεν είναι πάντοτε δυνατός ο έλεγχος του συνδυασμού του ΑΦΜ με το IBAN. Σε αυτή την περίπτωση θα εισπραχθεί το κοινωνικό μέρισμα από κάποιον άλλον. Απαιτείται, επομένως, μεγάλη προσοχή στη συμπλήρωση του πεδίου του IBAN.

Τα οικονομικά / περιουσιακά στοιχεία θα εμφανίζονται προσυμπληρωμένα στην αίτηση και η αλλαγή τους δεν θα είναι δυνατή. Αν εμφανίζονται λανθασμένα στο σύστημα, τότε θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να απευθυνθεί είτε στα ΚΕΠ (για τον ΑΜΚΑ), είτε στον ΕΦΚΑ ή στον ΟΑΕΔ, εάν το πρόβλημα αφορά τον χρόνο ανεργίας.

Ύστερα από όλα τα προαναφερόμενα βήματα, θα εμφανίζεται η πληροφορία για το εάν ο αιτών είναι επιλέξιμος ή όχι για το μέρισμα των 700 ευρώ. Στην περίπτωση που ικανοποιεί τα κριτήρια, θα εμφανίζεται και το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό του. Σε αντίθετη περίπτωση, ο αιτών θα ενημερώνεται για τους λόγους για τους οποίους η αίτησή του απορρίφθηκε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

newsbreak

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ ΡΕΥΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2019/12/16/osa-prepei-na-xerete-na-diekdikisete-to-koinoniko/
ΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΡΟΖΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΕΝΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 16/12/2019

ΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΡΟΖΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΡΟΖΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

ΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΡΟΖΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ
ΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΡΟΖΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1774308099372011/?type=3&theater
ΑΡΚΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ (ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ) 16/12/2019

ΑΡΚΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ (ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ….

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

ΟΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΟΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1773453952790759/?type=3&theater
ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΉΦΙΣΑΝ15-12-2019-21:250Κοινοποίηση στο FacebookΚάντε Tweet στο Twitter

ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΡΕΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΉΦΙΣΑΝ

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ

ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ

ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
= = = = = = = = = = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 14-12-2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2019/12/15/oi-kathestotikoi-michanismoi-perasan-oles-ti-kokkines-grammes/