ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ!!!

ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ!!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

image_pdfimage_print

Η μάνα μας είχε την αποκλειστική ευθύνη για να μας φέρει στον νέο κόσμο. Μέσα από τους οδυνηρούς πόνους της εγκυμοσύνης μας γέννησε γυμνούς και αδύναμους, γυμνούς αλλά ελευθερους πολίτες, για να καταλήξουμε στην συνέχεια προιόντα μιας κοινωνίας με προορισμό μια ανθρώπινη ζωή οικονομικού εγκλωβισμού.

Αργότερα η δόλια η μάνα, μας έδωσε τα πρώτα μαθήματα για το πως να γίνουμαι νομοταγείς πολίτες. Η καλή συμπεριφορά μας ήταν τα πρώτα παράσιμα που θα λάμβανε η ίδια αλλά και εμείς για την διπλή εκπαίδευση (γονέα-παιδιού) μέσα στα κοινωνικά όρια ενός νομοταγή πολίτη.

Η δόλια η μάνα, μας δίδαξε τα πάντα, αλλά που να γνώριζε πως τα σημαντικότερα μαθήματα κοινωνικοποίησης μας ήταν ελλιπή. Που να γνώριζε ότι η ανατροφή μας αλλά και η δική της ήταν πλάνα. Ήταν μια απάτη. Που να γνώριζε ότι, ότι την δίδαξαν και ότι έχει διδαχθεί η ανθρωπότητα ήταν στείρα μαθήματα με σκοπό να γαλουχιθεί η αντίληψη μας σύμφωνα με τα μαθήματα του εκπαιδευτή.

Η μάνα όμως δεν πήγε στο πανεπιστήμιο για να σπουδάσει οικονομικά και δικαιολογείτε για τις στείρες γνώσεις στα οικονομικά της.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι η οικονομία είναι ένας τομέας που δεν τον καταλαβαίνει κανείς, ενώ ένα υποθετικό τέλος ή αρχή οικονομικού αρμαγεδώνα, είναι βασισμένο επάνω σε κανόνες μπετόν αρμέ. Τι βλέπουμε να συμβαίνει δέκα χρόνια οικονομικών μέτρων που θα έπρεπε να μας βοηθούσαν να ανακάμψουμε;

Η κοινωνία μας χτυπιεται αλύπητα σε όλους τους τομείς της, αιμορραγεί και αργοπεθαίνει. Μετά από δέκα χρόνια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας κανείς από τους εμπειρογνώμονες οικονομολόγους δεν γνωρίζει πως να επαναφέρει την ισσοροπία στην ελληνική κοινωνία.

Γιατί άραγε; Πως είναι δυνατόν να έχουν σπουδάσει τους τρόπους ανάκαμψης μιας οικονομίας και μετά από δέκα χρόνια οικονομικής εξόντωσης των ελλήνων να μην αλλάζει τίποτα; Δεκαετίες πρίν κατασκευάζαμε αρκετά προιόντα και υπήρχε μια ανάπτυξη. Τώρα δηλαδή τι άλλαξε; Γιατί δεν είναι πλέον εφικτή η ανάκαμψη; Μήπως χαζέψαμε σαν λαός, μήπως τρώμε κουτόχορτο και έπεσε ο δείκτης νοημοσύνης μας;

Πως γίνεται μετά από τόση φορολογική αφαίμαξη δέκα χρόνια μετά να μην υπάρχει καμία ανάκαμψη; Αντιθέτως η κοινωνία μας βρίσκεται μονίμως στις Πρώτες Βοήθειες με δέκα χρόνια στον ορό;;

Πως είναι δυνατόν τόσοι απόφοιτοι οικονομικών να διδάχθηκαν όλες τις γνώσεις πανεπιστημιακού επιπέδου, γνωρίζοντας την απόλυτη λειτουργία των οικονομικών νόμων και κανόνων για τα στραβά μιας αγοράς αλλά να μην είναι ικανοί να βελτιώσουν τα πράγματα;;;

Ανάποδος Σταυρός στην παλαιά βουλή ! Έργο Σατανιστών η σημαίνει κάτι άλλο ?

Να μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας, η κατάσταση δεν αλλάζει και ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ γιατί οι οικονομίες κατευθύνονται από κάτι και κάποιον που είναι αόρατος.
Η οικονομία είναι στα χέρια αοράτων χεριών και κατευθύνεται σύμφωνα με συμφέροντα και την ατζέντα των αοράτων.

Οι αόρατοι είναι λάτρεις μιας θρησκείας που δεν θα καταλάβει ποτέ το βουτυρόπαιδο οικονομολόγος γιατί δεν έλαβε ποτέ αυτό το μάθημα στα πανεπιστήμια της εξόντωσης των λαών.

Η κυρία βαρώνη στην φωτογραφία με τον κρεμαστό Μπαφομετ πατάει το κουμπί και νασου και η χοντρή. Ο αναποδος σταυρός, το σύμβολο του ανθρωποκτόνου θεού των κεντρικών τραπεζιτών είναι μπροστά σας. Η βαρώνη Ροτσιλντ σας εξηγεί ότι όποιος έχει το μονοπώλιο του κουμπιού εκδόσεως εικονικού αέρα μας κρατά γερά τα αχαμνά και τα πιέζει.
Αν δεν καταλάβετε τι κρύβετε πίσω από το χρηματοπιστωτικό σύστημα και γιατί, γιατί οι κεντρικοί τραπεζίτες κόβουν όσα θέλουν ενώ εσείς πεθαίνετε και γιατί ο Κατρακούλης σας στέλνει το ΕΝΦΙΑ με την τυρόπιτα στα 24% ΦΠΑ, θα πεθάνετε και δεν θα έχετε αντιληφθεί πόσο δούλοι είστε….και σε ποιον.

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΝΟΥ

ΠΗΓΗ:https://katohika.gr/sinomosia/patao-to-koumpi-kai-piso-ap-avto-na-kai-i-chontri/


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: