ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

image_pdfimage_print


Anna Art

Αναρωτιέμαι αν υπήρχε ποτέ ανεξάρτητη δικαιοσύνη! Αναρωτιέμαι εάν οι οι δικαστές δικάζουν σύμφωνα με τους νόμους του Συντάγματος, αν υπάρχει κάποιος ευσυνείδητος , κάποιος άμεμπτος!

Όμως εάν κρίνουμε από την ιστορία και μάλιστα από την αρχαία ιστορία ακόμη από αναφορές του Ησίοδου που τον είχε διασύρει ο αδελφός του στα δικαστήρια για κληρονομικούς λόγους , θα καταλάβουμε ότι δυστυχώς, από τότε η δικαιοσύνη δεν ήταν ανεξάρτητη!

Αναφέρομαι στην δικαιοσύνη διότι πιστεύω ότι αυτή είναι υπεύθυνη για ένα κράτος δικαίου, για τάξη ,ασφάλεια και ευνομία στην πολιτεία!
Στην χώρα μας, όλοι οι νόμοι που νομοθετούν οι νομοθέτες(οι βουλευτές) είναι παράνομοι και Αντισυνταγματικοί! Και μάλιστα όταν νομοθετούνται νόμοι σε περίοδο κατοχής, όχι μόνο δεν έχουν ισχύ , αλλά είναι εντελώς παράνομοι!

Τώρα οι βουλευτές ας πούμε ότι εκλέχθηκαν από τον Ελληνικό λαό οι οποίοι είναι αντιπρόσωποι μας, είναι υποχρεωμένοι να νομοθετούν πάντα για το συμφέρον του Ελληνικού λαού και της Πατρίδας!

Όμως αυτοί νομοθετούν νόμους που είναι καταστρεπτικοί, απάνθρωποι και ασύδοτοι που καταστρέφουν και τον λαό και την Πατρίδα! Έτσι καταλύουν, καταργούν το Σύνταγμα, διότι χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού τους νομοθετούν, αφού πρίν εξαπατούν τον Ελληνικό λαό με άλλες προεκλογικές εξαγγελίες, από αυτές που μετά πράττουν!

Τώρα οι δικαστές εφόσον όπως λέει το Σύνταγμα είναι ανεξάρτητοι και θα έπρεπε να δικάζουν σύμφωνα με τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού , δεν θα έπρεπε σε καμμία περίπτωση να δικάζουν σύμφωνα με τους παράνομους νόμους, ούτε σύμφωνα με τους κατοχικούς νόμους που επιβάλλουν ξένες δυνάμεις!

Είναι οι μοναδικοί που θα μπορούσαν να επαναφέρουν την τάξη, είναι οι μοναδικοί που θα έπρεπε να δικάσουν τους 300 της βουλής για <<ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ >> σύμφωνα με το άρθρο 134 του π.κ , διότι εκτός της κατάλυσης του Συντάγματος παραχώρησαν την Εθνική κυριαρχία σε καιρό ειρήνης που ούτε σε καιρό πολέμου δεν εκχωρείται,αλλά μόνο κατακτιέται!Φυσικά ίσως λίγοι από τον Ελληνικό λαό καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό! Αυτό σημαίνει ότι έχουν παραδώσει την πατρίδα μας με ότι έχει στην κατοχή της και τον λαό φυσικά στα χέρια ξένων εχθρικών δυνάμεων!

Οι δικαστές οι οποίοι γνωρίζουν τους νόμους θα έπρεπε όπως όλοι οι υπάλληλοι του δημοσίου να αναφέρονται εγγράφως στους ανωτέρους τους για τους παράνομους νόμους και να ξεσηκωθούν όλοι απέναντι σε αυτήν την παρανομία που διενεργείται στην χώρα μας!

Γνωρίζουν ότι το χρέος είναι ψεύτικο, ότι στήθηκε, γνωρίζουν ότι παράνομα μπήκαμε στα μνημόνια, γνωρίζουν ότι οι επαίσχυντες φορολογίες, χαράτσια, τέλη είναι όλα παράνομα σύμφωνα με το άρθρο 4 του Συντ. γνωρίζουν επίσης πώς όλα αυτά που έχουν παραδώσει στο ΤΑΥΠΕΔ ΝΥΝ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και έχουν υποθηκεύσει την χώρα μας για 99 χρόνια , είναι παράνομα!

Γνωρίζουν πώς αυτοί που έρχονται στην χώρα μας δεν είναι καημένοι πρόσφυγες πολέμου, αλλά λαθραίοι εισβολείς και μάλιστα εισβολείς στρατεύσιμοι αφού το 80% είναι άντρες ηλικίας 20-40 ετών , χωρίς νόμιμα έγγραφα, χωρίς κανένα επικυρωμένο χαρτί!

Γνωρίζουν ότι τους διακινούν λαθροδιακινητές και ότι υπεύθυνοι για αυτούς είναι οι ΜΚΟ, οι οποίες αυτήν την στιγμή έχουν το πάνω χέρι στην χώρα μας.

Γνωρίζουν ότι ανάμεσα σε αυτούς που μας έρχονται για αποικισμό βρίσκονται και τζιχαντιστές, γνωρίζουν ότι έρχονται εγκληματίες ,γνωρίζουν ότι έρχονται φανατικοί υποστηρικτές του Ισλάμ και της σαρίας που σύμφωνα με το κοράνι τους μπορούν να σφάζουν άπιστους να βιάζουν ανήλικα, να καίνε εκκλησιές!

Γνωρίζουν επίσης ότι αυτοί που έρχονται είναι από χώρες της Αφροασίας! Γνωρίζουν ότι έχουν κλέψει συμπολίτες μας, ότι έχουν βιάσει νεαρές, ότι έχουν μαχαιρώσει ανθρώπους, και ότι δεν σέβονται και δεν τιμούν την χώρα που τους φιλοξενεί!

Γνωρίζουν ότι η πολιτεία τούς έχει δώσει προνόμια περισσότερα από τους αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς, όπως στέγαση σισσίτια επιδόματα πρόσβαση στην υγεία χωρίς ασφάλιση και όλα αυτά δωρεάν από την υπερφορολόγηση των Ελλήνων!

Και αντί να τους κάτσουν στο σκαμνί όλους αυτούς που κάνουν αυτά τα εγκλήματα στην χώρα μας και που έρχονται υποκινούμενοι από εχθρικές επεκτατικές δυνάμεις με σκοπό την κατάκτηση και αντικατάσταση μας, αντί να τους δικάζουν να τους απελαύνουν στις χώρες τους, αντί να τους ελέγχουν που δεν έχουν έγγραφα, αντί να κάτσουν στο σκαμνί όλους τους πολιτικούς που με την συγκατάθεση τους αφανίζουν και γενοκτονούν ένα ολόκληρο Έθνος, δικάζουν τους Έλληνες είτε με τον αντιρατσιστικό νόμο γιατί τολμούν να εκφράσουν την αλήθεια για το ποιόν αυτών που εισβάλλουν , είτε για χρέη πρός το δημόσιο που δεν είναι δημόσιο πλέον αφού ανήκει αλλού που δεν μπορούν να αποπληρώσουν λόγω δυσαναλογίας μισθών και φόρων , είτε τους δικάζουν διότι τολμούνε να αντιδράσουν σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντ.που υποχρεώνει τον κάθε Έλληνα πολίτη να αντισταθεί με οποιοδήποτε μέσο σε περίπτωση κατάλυσης του Συντάγματος!

Αυτά και άλλες πολλές αδικίες συμβαίνουν στην Πατρίδα μας και στον Ελληνικό λαό που της τελειώνει το μέλλον της με όλη την ανοχή όσων βρίσκονται στην εξουσία!

Και ερωτώ: Στο όνομα ποιών βγάζουν αποφάσεις οι δικαστές;Πάντως στο όνομα του Ελληνικού λαού ΟΧΙ!

Λοιπόν ερώτημα πρός όλους όσους συναινούν στην παράδοση της χώρας μας και στην ανελέητη επαίσχυντη προδοσία που τελείται εδώ και μιά δεκαετία:

Αγαπήσατε ποτέ αυτήν την χώρα;

Είδατε σε όλο τον πλανήτη ποτέ πιό όμορφη χώρα;

Είδατε σε όλο τον κόσμο το γαλάζιο του δικού μας ουρανού και των δικών μας θαλασσών;

Είδατε ποτέ σαν το φώς αυτού τού ήλιου σε άλλες χώρες;Περπατήσατε σε άλλες χώρες σε τόσο ιερά χώματα σαν τα δικά μας , που βάφτηκε με τόννους αίματος για την λευτεριά;

Αν όχι τότε δεν έχετε δεί ποτέ τίποτε, δεν έχετε καταλάβει ποτέ τίποτε και δεν πρόκειται ποτέ να δείτε διότι βρίσκεστε στα απόλυτα σκοτάδια τόσο ώστε το φώς μπορεί να σας τυφλώσει.


Επίσης θα μπορέσετε εσείς και τα παιδιά σας να επιβιώσετε μέσα στην ανομία με όλους αυτούς που εισβάλλουν , θα μπορούσατε να συμβιώσετε μαζί τους;


ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟΙ!!

ΠΗΓΗ:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/blog-post_842.html?m=1


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: