ΕΛΛΗΝΑ μην γονατίσεις γιατί τότε θα είσαι πραγματικά νεκρός Έλληνας…… νεκρός και ανάξιος !!!!

ΕΛΛΗΝΑ μην γονατίσεις γιατί τότε θα είσαι πραγματικά νεκρός Έλληνας…… νεκρός και ανάξιος !!!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares

image_pdfimage_print

GEWKWN

Ηλθεν η ώρα της αλήθειας και της αφύπνισης, ξυπνάτε Έλληνες, ο καιρός είναι κοντά και η Μάχη πλησιάζει……

ΕΛΛΗΝΑ, η μέρα της αναγεννήσεώς σου δεν αργεί, σηκώσου όρθιος και κοίταξε μπροστά!

Πέταξε από πάνω σου τα μιαρά παράσιτα που σκυλεύουν το αθάνατο πνεύμα σου!

Γύρνα σ εκείνα που σε έκαναν Άνθρωπο……

Όπου κοιτάξω γύρω μου, βλέπω μελαγχολία, κεφάλια σκυφτά, ταπείνωση….. Σε έκαναν να πιστέψεις πως είσαι γονατισμένος…… Όσα και να σου πάρουν, όσο και να σε χτυπήσουν, την ψυχή σου δεν μπορούν να την κλέψουν…. Δε μπορούν να σε γονατίσουν αν δε σκύψεις μόνος σου…..

Κατάφεραν να σου κλέψουν την οργή…. τη φυλάκισαν στη σιωπή σου και πατούν πάνω της…

Ήρθε η ώρα να χαμογελάσεις και πάλι….. ήρθε η ώρα της μάχης! Τώρα πια δεν έχεις να φοβηθείς για όσα θα σου πάρουν…… στα πήραν όλα!

Δεν έχεις δικαίωμα όμως να επιτρέψεις να σου κλέψουν τη σπίθα από τα μάτια,την αξιοπρέπεια που κλείνει το χαμόγελό σου,τη φλόγα από τα μάτια των παιδιών σου…..

Γιατί τότε θα είσαι πραγματικά νεκρός Έλληνα…… νεκρός και ανάξιος!!!!

Το χρωστάς στα απορημένα μάτια των μικρών παιδιών….. Το χρωστάς στο χώμα που πατάς….. Το χρωστάς σε σένα…… Όσα έρχονται, είναι πίσω σου Έλληνα! Γύρνα, δες τα , αφουγκράσου την Ιστορία σου, γίνε ένα μαζί της….. Λακεδαίμων

Έλληνα μην ξεχνάς …..«Με βάση δήλωση του Γιαλτσίν Κοτσάκ, παλαιού βουλευτή του Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας (ΑΝΑΡ), που είχε ιδρύσει ο Οζάλ, ο Ατατούρκ είχε μυστική διαθήκη για τη Μοσούλη και τη Θεσσαλονίκη:

«Ο Ατατούρκ είχε πει τα εξής στον Αμερικανό στρατηγό MacArtruhur, σε συνομιλία που είχε μαζί του το 1937: Αν μου το επιτρέψει ο Θεός κατά τη διάρκεια της ζωή μου, θα ξαναπάρω πίσω τη Μοσούλη, το Κιρκούκ και τα νησιά. Θα προσαρτήσω και θα κάνω μέρος της τουρκικής επικράτειας την Θεσσαλονίκη και την Δυτική Θράκη. Αυτή είναι η διαθήκη του Κεμάλ.

Οι τουρκικές απειλές στο Αιγαίο δεν τερματίζονται. Με την Τουρκία στο μαλακό υπογάστριο της Ελλάδας, και ευρισκομένη εντός ασφυκτικού τουρκικού κλοιού, είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί έμπρακτα η τουρκική απειλή. Μετά την Κύπρο, η Θράκη καθίσταται δεύτερο κυπριακό πρόβλημα.

Σε πόσα μέτωπα θα κληθεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την Τουρκία; Η ελληνική εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία θα αντιμετωπίσει άμεσο κίνδυνο. Άκουσαν στην Αθήνα τι είπε ο Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάννης και τα νησιά του Αιγαίου;

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία στην Αθήνα, για το τι θα επακολουθήσει για την Ελλάδα, εάν πέσει η Κύπρος. Και ούτε πρέπει να έχουν αμφιβολία όλοι οι αρχηγοί κομμάτων στην Αθήνα, για τις βαρύτατες εθνικές ευθύνες τους για όσα επακολουθήσουν για τον κυπριακό Ελληνισμό και την Ελλάδα.

Οι ευθύνες τους θα είναι διπλές. Πρώτο, για τον αφανισμό του κυπριακού Ελληνισμού και, δεύτερο, για τα δεινά που θα ακολουθήσουν για τον ελληνικό λαό…

Τα γεωπολιτικά, γεωστρατηγικά και άλλα κέρδη της Άγκυρας εις βάρος Ελλάδας και Κύπρου, καταγράφονται και κατοχυρώνονται, μέρα με τη μέρα, υπό μορφήν αναπόσβεστων τετελεσμένων.

Ο Λ. Μαύρος σε άρθρο του στην Simerini, γράφει : Απέναντι σε ΑΥΤΗΝ την Τουρκία, την πασίγνωστων προθέσεων και παγκοσμίως ολοφάνερων στρατηγικών στόχων και τρόπων που προαναγγέλλει και υλοποιεί διαδοχικά η Τουρκία, ποια είναι – αν υπάρχει – και πού βρίσκεται (αθέατη, ανέκφραστη, άπρακτη και ανήμπορη) η στρατηγική της Ελλάδας και της Κύπρου;

ΠΩΣ Θ’ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ η Ελλάς και η Κύπρος αυτήν την Τουρκία, η οποία έχει προ πολλού διακηρυγμένη στην ατζέντα της και στο πρόγραμμά της και στις καθημερινά επιδεικνυόμενες μεθοδεύσεις της και στις πολεμικές προετοιμασίες της και στις διπλωματικές επιχειρήσεις της και στις διεθνο-πολιτικές μανούβρες της, και στην εθνικιστική έξαψη των όπου γης Τούρκων και των κηδευομένων από την Άγκυρα τζιχαντιστών, και των υπό της Τουρκίας κατευθυνομένων μεταναστευτικά και προσφυγικά ισλαμικών πληθυσμών, και των ελεγχομένων ασφυκτικά από την Άγκυρα Τουρκοκυπρίων του ψευδοκράτους της στην Κύπρο και μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, όταν η ίδια η Τουρκία, με την αυτοπεποίθηση που απέκτησε, παίζοντας στα δάκτυλά της τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την ΕΕ, τον ΟΗΕ, κρίνει ότι συνδιαμόρφωσε επαρκώς τη συγκυρία για να υλοποιήσει τη βουλιμία της στο Αιγαίο, στην Κύπρο, στην Ανατολική Μεσόγειο, στα Βαλκάνια για να… διορθώσει τα λάθη που έχει εντοπίσει ο κ. Ερντογάν στη γενέθλια της Τουρκίας Συνθήκη της Λωζάννης του 1923;

Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ σαφούς και πειστικής και ελπιδοφόρας ελληνικής στρατηγικής (Ελλάδας και Κύπρου) απέναντι σε αυτήν την Τουρκία, αποτελεί την πηγή της απόγνωσης.

O Κ. Χατζηκωστής σε άρθρο του στην Simerini, γράφει : Tι είμαστε; Είμαστε κότες. Η Τουρκία κατακτά τις θάλασσες της Κύπρου. Δεν απειλεί, αλλά βιάζει και αρπάζει το Αιγαίο. Και η Ελλάδα; Η Ελλάδα βλέπει την Κύπρο μας και μιλά γι’ αυτήν ως Τρίτη, ψυχρή και άσχετη χώρα. Η Ελλάδα, ούτε βλέπει, ούτε αντιδρά, όχι μόνο στα πάθη της Κύπρου, αλλά και στο τι γίνεται στο Αιγαίο. Η Τουρκία βλέπει ως κότες την ελληνική ηγεσία και πράττει αναλόγως…».

Όσο η στρατιωτική ΑΔΥΝΑΜΙΑ της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας θα συνεχίζεται, ο Ερντογάν θα αποθρασύνεται. Όσο η Τουρκία θα βεβαιώνεται ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται ν’ αντιδράσει στρατιωτικά στις παραβιάσεις των θαλασσών και των εδαφών της, η Άγκυρα θα κατακτά πιο προκλητικά και πιο αποτελεσματικά.

η Στρατηγική Δύναμη της Ελλάδος είναι η Κύπρος. Χωρίς την Κύπρο, η Ελλάδα δεν διαθέτει υπολογίσιμη Στρατηγική αξία. Η Κύπρος χάνεται και η Ελλάδα ρητορεύει για Διεθνές Δίκαιο. Είναι Εγγυήτρια!.. Το Διεθνές Δίκαιο γράφτηκε και γράφεται από τους ΔΥΝΑΤΟΥΣ. Όχι από τους αδύναμους και εξευτελισμένους. Η Τουρκία γνωρίζει ότι η Αθήνα αδυνατεί και φοβάται. Τρέμει να σκεφθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη κατά της Τουρκίας. Ο Ερντογάν αξιοποιεί τη συμπεριφορά τής… «κότας» και εισβάλλει…

Ρώσοι και Αμερικάνοι πούλησαν τους Κούρδους. Οι Ρώσοι έπαιξαν παιχνίδι για να υπάρξει οριστική ρήξη Ηνωμένων Πολιτειών – Τουρκίας. Δηλαδή; Υπέβαλαν στην Τουρκία ότι αν προχωρήσει στη Συρία κατά των Κούρδων, δεν θα έχουν υπό κάποιες προϋποθέσεις ένσταση. Και ο Τραμπ «πούλησε» την κοινή πολιτική (Ισραήλ – Ηνωμένων Πολιτειών) περί δημιουργίας Κουρδικού Κράτους. Χάριν, προφανώς, σιχαμερών συμφερόντων του καθεστώτος Τραμπ, παραδίδονται οι φίλοι των Αμερικανών, Κούρδοι, στην τουρκική σφαγή. Μια σφαγή που αποκαλείται «Πηγή Ειρήνης», όπως απεκλήθη η σφαγή της Κύπρου το 1974, ως «Ειρηνευτική Επιχείρηση»…

Σε αυτά τα δεδομένα, με αυτές τις διεθνείς θέσεις, με αυτήν την αδίστακτη και ατιμώρητη επιβολή της Ισχύος, η Κύπρος τι πρέπει να πράξει αφού είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ μόνη; Πρέπει να βρει Στρατιωτικούς Συμμάχους.

Η Κυπριακή Κυβέρνηση και γενικότερα η κυπριακή πολιτική ηγεσία δεν σώζουν την Κύπρο και δεν σώζονται ούτε οι ίδιοι με φλυαρίες για Διεθνές Δίκαιο και κυρώσεις και ανακοινώσεις της… τριμερούς της Αιγύπτου. Η κατάσταση δεν εγκυμονεί κινδύνους, όπως επιπόλαια περιγράφεται από την Κυπριακή Κυβέρνηση μέσω του Εκπροσώπου της. Η κατάσταση γέννησε τους κινδύνους. Οι κίνδυνοι έγιναν ήδη εισβολές και νέες τουρκικές κατακτήσεις.

Τα λόγια και οι επαναλήψεις Κύπρου και Ελλάδος για Διεθνές Δίκαιο και για Διεθνείς Καταδίκες της Τουρκίας δεν είναι πολιτική Αποτροπής. Είναι πολιτική ανύπαρκτης δύναμης αναχαίτισης της στρατιωτικής εισβολής της Τουρκίας. Δεν υποχωρεί, δεν καταλαβαίνει, δεν λαμβάνει υπόψη κυρώσεις και φραστικές καταδίκες η Άγκυρα. Έχει πάρει τον αέρα της Μεγάλης και αήττητης Δύναμης… Ο νέος πόλεμος που άρχισε η Τουρκία στη Συρία, είτε χαθεί είτε κερδηθεί εκ μέρους της, εμείς οι Έλληνες θα πληρώσουμε τη νύφη. Αν επιτύχει στους στόχους της, δεν θα συμμαζεύεται στην επιθετικότητά της. Η επιθετικότης θα ενταθεί. Αν δεν επιτύχει τους στόχους της θα… πληρώσουν τη νύφη το Αιγαίο και η Κύπρος…

Ας μην υπάρχουν άλλες μοιραίες ψευδαισθήσεις. Οι «διεθνείς καταδίκες» κατά της Τουρκίας δεν θα μας σώσουν… Θα μας σώσει μόνο η δική μας ΔΥΝΑΜΗ αναχαίτισης του τουρκικού Επεκτατισμού. Αν και όταν οι ηγέτες, έστω και με καταστρεπτική καθυστέρηση, μπορέσουν να την εξασφαλίσουν……

ΕΛΛΗΝΕΣ η μέρα της αποφασιστικής μάχης εναντίον των βαρβάρων τούρκων είναι πολύ κοντά, όλοι έτοιμοι εις τας επάλξεις δια να δώσουμε το παρόν μας.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς της Ελλάδος και του Ελληνισμού, να είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς εντος και εκτός Ελληνικού χώρου. Γνωρίζουμε ότι η ελευθερία κερδίζεται με αγώνες και αίμα, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ηλθεν η ώρα της αλήθειας και της αφύπνισης, ξυπνάτε Έλληνες, ο καιρός είναι κοντά και η Μάχη πλησιάζει……triklopodia

ΠΗΓΗ:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/blog-post_5095.html?m=1


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: