Πίσω από ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (βίντεο)

Πίσω από ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (βίντεο)
image_pdfimage_print

Μετά από ώριμη μελέτη των πραγματικών γεγονότων και περιστατικών των τελευταίων ετών, παρατηρώντας την σπουδή του διεθνούς παράγοντα, για την έρευνα και εξόρυξη των υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή της 
Ανατολικής Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος, γίνεται ορατή πλέον η δέσμευση, όχι μόνον του Εθνικού Πλούτου της χώρας μας, με νομικοκανονιστικό τρόπο, αλλά και οι συνεχείς  εκβιασμοί του ενδοτικού πολιτικού προσωπικού της χώρας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο του εκβιασμού και του άγριου και απειλητικού πειθαναγκασμού, εντάσσονται μια σειρά από γεγονότα.

Χαρακτηριστικά, μπορούμε να αναφέρουμε την επιλογή των ημερομηνιών για συμβούλια  υπυργών οικονομικών της Ε.Ε. τα γνωστά  ως EUROGROUP, ολίγες μέρες πριν από την λήξη  Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου σε διεθνείς αγορές, με ότι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση αστοχίας  των συνομιλιών.

Αυτό συνέβη κατ’ επανάληψιν …
Όταν όμως ολοκληρώθηκαν τα EUROGROUP της τελευταίας  δανειακής σύμβασης, αυτής του θέρους του 2015, δηλαδή λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, είχαμε μια νέα, αγριότερη και επαχθέστερη κατάσταση, την καλληλοτερη για εκβιασμό.

Αυτή, ήταν η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2018, λίγες μέρες μετά τον τελευταίο εκβιασμό του EYROGROUP και λίγες ημέρες πριν την λήξη της τελευταίας Δανειακής Σύμβασης του Αυγούστου.

Καμμένο αυτοκίνητο… καμμένη στέγη… ΑΚΑΥΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΛΕΥΚΟΙ ΤΟΙΧΟΙ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Όλα αυτά προκύπτουν, με τα ντοκουμέντα που υπάρχουν  στην δικογραφία ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΜΒΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΚΑΘ’  ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΚΑΤΕΔΕΙΞΑΝ ΣΑΦΗ ΙΧΝΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΑΒΑΝΙ, ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΙΧΟΙ, ΚΑΜΜΕΝΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΚΑΜΜΕΝΑ ΟΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Ποιά όμως είναι η σπουδαιότερη πράξη που κάθε ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να έχει ολοκληρώσει, για να διασφαλίσει τον ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, καθώς  μετά το 1982,  που ισχύει το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, η ανακήρυξη και οριοθέτηση της ΑΟΖ της Ελλάδος, αποτελεί διπλωματική πράξη πολύπλοκη με συγκεκριμένες ΄πομως νομικές διαδικασίες, αρκετά χρονοβόρες που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα;


Σήμερα, αντιλαμβανόμαστε  αυτές τις επιπτώσεις της καθυστέρησης της οριοθέτησης και ανακήρυξης ΑΟΖ, ενώ τα πρώτα συμβόλαια έρευνας  ή και εξόρυξης υδρογονανθράκων έχουν ήδη υπογραφεί.


Η Τουρκία ανακοίνωσε την διαδικασία οριοθέτησης ΑΟΖ με την Λιβύη  – κυβέρνηση Τριπόλες την επίσημα αναγνωρισμένη κυβέρνηση από τον ΟΗΕ, αυτή των ισλαμιστών – ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΞΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, το οποίο όμως δεν έχει αποδεχθεί η Τουρκία!1!


Το μείζον αξιοπρόσεκτο όμως είναι, ότι , καμία πολιτική παράταξη από τις εντός κοινοβουλίου σήμερα, (μετεκλογικά Ιούλιος 2019), δεν έχει ανακοινώσει με σαφήνεια και σχέδιο, την ολοκλήρωση θέσπισης και οριοθέτησης της ΑΟΖ.


Θα σταθούμε όμως στο σημείο, ότι τα κόμματα εξουσίας, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ, δεν ανέφεραν τίποτα προεκλογικά για το θέμα ΑΟΖ.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Μήπως Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ  ΜΑΤΙΟΥ, έπιασε όλο το πολιτικό προσωπικό, πέραν των ανωτάτων στρατιωτικών, που εύλογα έμμεσα στοχοποιήθηκαν – τουλάχιστον όσοι αρνούνται να γίνουν επίορκοι.

 Αλήθεια, στο τελευταίο ΚΥΣΕΑ του Τσίπρα, ΠΩΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΩΡΟΣ  ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΣΟΣ, ΣΤΟΝ  ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ;;;
 ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΥ;;;

Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, συνταγματολόγος Προκόπης Παυλόπουλος, γιατί είπε: «Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι η θυσία τους όχι μόνο δεν πήγε χαμένη, αλλά καθορίζει το δικό μας δημοκρατικό χρέος»;

(Το σχετικό βίντεο, έχει εξαφανιστεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η δήλωσή του όμως, έχει αναρτηθεί από χιλιάδες ιστοσελίδες) 

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ;;;
ΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ;;;
ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΘΥΣΙΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΘΥΣΙΑ;;; 


ΝΕΜΕΣΙΟΣ


Το διαβάσαμε από το: Πίσω από ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (βίντεο) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/blog-post_117.html#ixzz5tpv29L18

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: