Νέα “συνταγή” λιτότητας ετοιμάζουν οι δανειστές μετά τις εκλογές

Νέα “συνταγή” λιτότητας ετοιμάζουν οι δανειστές μετά τις εκλογές
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

image_pdfimage_print
Nikolaos Menegis
16 Ιουνίου στις 3:59 μ.μ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 24ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ.

7 ΕΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ.
ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

7 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΜΑΣ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!!

ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΜΑΣ !!!

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ;;;

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ;;;

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑΤΟΥΣ;;;

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!!!

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΣΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ 7ΕΤΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 49000 ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!!

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ
ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!!
ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!
ΨΗΦΙΣΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!
ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ!!!
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!!!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!!
ΠΟΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ !!!!!


Νέα “συνταγή” λιτότητας ετοιμάζουν οι δανειστές μετά τις εκλογές

Μετά την χθεσινή επανάληψη των ανησυχιών του επικεφαλής του ESM για το δημοσιονομικό στόχο του 2019 είναι σαφές ότι οι δανειστές θα επανέλθουν μετά τις εκλογές ζητώντας νέα μέτρα λιτότητας.

Τάσος Δασόπουλος14 Ιουνίου 2019 09:01 news247


Το σκηνικό προαναγγέλλεται μέσα από δύο εκθέσεις που δημοσιοποίησε την Πέμπτη ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας. Τόσο στην πρώτη, που ήταν στην ουσία η έκθεση πεπραγμένων για το 2018, όσο και στην δεύτερη, περισσότερο απολογιστική με τίτλο «Διασφαλίζοντας το ευρώ σε καιρούς κρίσης», η Ελλάδα και τα τρία προγράμματα της έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και στα δύο – εκτενέστατα – κείμενα υπάρχει η ίδια συνθήκη. Λόγω της μεγάλης έκθεσης των Ευρωπαίων δανειστών, η Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκεται κάτω από συνεχή, στενή παρακολούθηση για να επιτύχει τους μακροχρόνιους δημοσιονομικούς στόχους, στους οποίους έχει δεσμευτεί.

Την Πέμπτη, ο κ. Ρέγκλινγκ παρότι χαρακτήρισε success story την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους δημοσιονομικούς στόχους. Έδωσε, μάλιστα, και την ατζέντα της αντιπαράθεσης λέγοντας ότι «Ο ελληνικές αρχές δεν συμβουλεύτηκαν τους θεσμούς, όχι μόνο πριν ψηφίσουν την παροχή 13ης σύνταξης και την μείωση του ΦΠΑ, αλλά και στην απόφαση τους να αλλάξουν την νομοθεσία που είχε ψηφιστεί για την διεύρυνση της φορολογικής βάσης».

Κατέληξε στο συμπέρασμα, λοιπόν, ότι «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην πιάσει τους στόχους της η Ελλάδα», παραβλέποντας ότι οι προβλέψεις, τόσο του ESM όσο και του ΔΝΤ, αποδείχθηκαν εξαιρετικά συντηρητικές από το 2015 έως και το 2018.

Παρόλα αυτά, στην έκθεση για την προστασία του Ευρώ σε καιρούς κρίσης, περιγράφεται με γλαφυρούς όρους η μελλοντική σχέση τις Ελλάδας με τους Ευρωπαίους δανειστές και ειδικά με τον ESM, ο οποίος, εκτός από τα δάνεια ύψους 204 δις που έχει χορηγήσει στην Ελλάδα από το 2012 και μετά, πρωτοστάτησε και στην συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους ένα χρόνο νωρίτερα, τον Ιούνιο του 2018.

Το κείμενο της έκθεσης τονίζει ότι εκτός από τον καθαρό διάδρομο των 15 ετών για το χρέος, η Ευρωομάδα δεσμεύτηκε να εξετάσει «εάν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα χρέους», όταν η Ελλάδα αρχίζει να πληρώνει τον κύριο υπόχρεο για τα δάνειά της από το EFSF το 2032. Και υπογράμμισε την προθυμία της να παρέμβει νωρίτερα, αν η ελληνική οικονομία αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα.

«Δεν υπήρχαν, όμως, δώρα» ξεκαθαρίζει . «Η Ελλάδα θα παραμείνει υπό επιτήρηση από την Επιτροπή και τον ESM, τα βασικότερα χαρακτηριστικά της δέσμης μέτρων για την ανακούφιση του χρέους εξαρτώνται από την τήρηση των οικονομικών δεσμεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης».

Εξηγώντας, τονίζει ότι η ανάκτηση από την Ελλάδα των κερδών των κεντρικών τραπεζών (περίπου 4,8 δις ευρώ) από τα ομόλογα της, για παράδειγμα, εξαρτάται από την εκπλήρωση πολλών πολιτικών δεσμεύσεων που έγιναν κατά τη συνεδρίαση της Ευρωομάδας τον Ιούνιο του 2018.

Για τον λόγο αυτό η ενισχυμένη επιτήρηση «είναι σκόπιμη, δεδομένου του μεγάλου ποσού που έχει εκταμιευθεί, καθώς και της άνευ προηγουμένου ελάφρυνσης του χρέους» και ξεκαθαρίζει ότι θα είναι πιο αυστηρή από αυτήν άλλων ανάλογων περιπτώσεων όπως η Πορτογαλία και η Ιρλανδία.

ΠΗΓΗ:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2019/06/22/nea-quot-syntagi-quot-litotitas-etoimazoyn-oi-daneistes/


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: