ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ” ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:

image_pdfimage_print

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας, με την στήριξη της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, διοργανώνει την προβολή ταινίας με τίτλο “Η αυγή της διαστημικής εποχής” σε κινητό πλανητάριο.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν και αφορά αποκλειστικά στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με την προβολή της ταινίας από το κινητό πλανητάριο, που θα στηθεί στο προαύλιο του σχολείου ή αν δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, μέσα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 1ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας.

Με ιδιαίτερη χαρά, προσκαλούμε τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας να παρακολουθήσουν την προβολή της ταινίας. 
Η Δήλωση Συμμετοχής θα μοιραστεί στους μαθητές από τους συλλόγους των σχολείων στις τάξεις για να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους γονείς. 
Το ακριβές πρόγραμμα με τις ώρες προβολής θα διαμορφωθεί αναλόγως της συμμετοχής των παιδιών και θα ανακοινωθεί μετά την 1η Ιουνίου.

Το Κινητό Πλανητάριο είναι ένας ειδικός θόλος, για την ακρίβεια µία φορητή φουσκωτή κυκλική «αίθουσα» µε θολωτή οροφή, διάμετρο 6 μέτρων και μέγιστη χωρητικότητα 35-40 παιδιών, πάνω στην οποία προβάλλονται ταινίες εκπαιδευτικού, επιστημονικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Σκοπός των προβολών αυτών είναι η γνωριμία των μαθητών µε τον κόσμο της αστρονομίας και των επιστημών, μέσα από έναν τρόπο που συνδυάζει την επιστήμη και την ψυχαγωγία.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!!!
— 

ΤΟ  Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας

Πέτρου-Σκαλαφούρη Πόπη, τηλ. 6973538212  

Γρουσουζάκου-Μπερρή Μαίρη, τηλ. 6932309921

Περπερίδου-Παπαδοπούλου Αμαλία, τηλ. 6944530845

 Πρωτόπαπα-Χταποδά Μαρία, τηλ.6972078395

Μπαβέλα-Χρήστη Γεωργία,  τηλ. 6944536012

Παπουτσή-Καστανά Φρόσω, τηλ. 6942486073

Γερεντές Βάιος-Βύρωνας,τηλ. 6932290571

ΠΗΓΗ:EASTRUNNER.GR

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜEΤΟΧΗ

ΠΗΓΗ:EASTRUNNER.GR

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:

Σχετικές δημοσιεύσεις

shares
Αρέσει σε %d bloggers: