Καί ο Μπάμπης Ζαφειρόπουλος με την Συμμαχία Δημιουργίας και τον Δαμιανό Φαφούτη.

Καί ο Μπάμπης Ζαφειρόπουλος με την Συμμαχία Δημιουργίας και τον Δαμιανό Φαφούτη.

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Ζαφειρόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη.

Γεννήθηκα το 1976 στην Διασταύρωση Ραφήνας όπου και μεγάλωσα. Από μικρός ασχολούμαι με τον αθλητισμό, συγκεκριμένα έπαιξα μπάσκετ επί σειρά ετών στον Αργοναύτη Ραφήνας όπως και σε άλλες ομάδες.
Από το 2000 έως το 2015 διατηρούσα κατάστημα στην πλατεία Ραφήνας (Παγωτά Δωδώνη) ενώ παράλληλα εργαζόμουν σε εταιρία κομμωτηριακών ειδών. Σήμερα είμαι διευθυντής πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρία στο κλάδο των κομμωτηριακών προϊόντων. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.
Εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος το 2010 και επανεκλέχθηκα το 2014. Δεν έχω διστάσει στην πορεία μου στα δημοτικά να αντιταχθώ σε αποφάσεις που πίστευα πως δεν ωφελούσαν τον τόπο μας και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω.
Σε αυτές τις εκλογές επέλεξα να συμπορευτώ με τον Δαμιανό Φαφούτη γιατί τον γνωρίζω από παιδί και ξέρω το ήθος του, την βαθιά γνώση του τόπου μας και την αξιόλογη επαγγελματική του πορεία. Είναι το πρόσωπο που μπορεί να ανατρέψει την παρακμή του Δήμου μας και να δώσει την προοπτική που έχουμε ανάγκη για εμάς και τα παιδιά μας.
Ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας σε ένα δίκαιο και καθαρό αγώνα για την ανόρθωση της Ραφήνας και του Πικερμίου.

ΠΗΓΗ:EASTRUNNER.GR

Σχετικές δημοσιεύσεις