O Νόμος και εσύ: Πως το πιστοποιητικό γέννησης χρησιμοποιείται για να σου στερήσει τα φυσικά σου δικαιώματα

O Νόμος και εσύ: Πως το πιστοποιητικό γέννησης χρησιμοποιείται για να σου στερήσει τα φυσικά σου δικαιώματα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

image_pdfimage_print

Σε αυτό το ενημερωτικό βίντεο, ο Bill Turner εξηγεί πως τα όντα που ελέγχουν το νομικό σύστημα σας υποδουλώνουν λίγο μετά τη γέννησή σας. Λίγο μετά τη γέννησή σας, οι γονείς σας υπέγραψαν πιστοποιητικό γέννησης με ένα νομικό όνομα που συσχετίζεται με εσάς. Όταν το έκαναν αυτό, σας κατέγραψαν στην “εταιρική”κυβέρνηση, επιτρέποντας στους υπαλλήλους της να δημιουργήσουν ένα καταπίστευμα με το νόμιμο όνομά σας, μετατρέποντάς σας σε εταιρικό σκλάβο που θα χρησιμοποιηθεί στο εμπόριο.

Στο βιβλίο με τίτλοςWord Magic: The Powers & Occult Definitions of Words, γράφω ότι το πιστοποιητικό γέννησης είναι ουσιαστικά πιστοποιητικό θανάτου. Ο Bill το επιβεβαιώνει λέγοντας ότι ο οι ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεων, θανάτων, γάμων ορίζουν τη λέξη γέννηση με τις ακριβείς λέξεις: “περιλαμβάνει μία θνησιγένεια’’ Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο του τμήματος ερμηνείας αυτής της πράξης εγγραφής:

Στο νομικό σύστημα, όταν χρησιμοποιείται η λέξη σε ερμηνεία ή ορισμό,
αποκλείει οτιδήποτε άλλο δεν είναι σε αυτή την ερμηνεία ή τον ορισμό. Με άλλα λόγια, η φράση «συμπεριλαμβάνει θνησιγένεια» σημαίνει ότι περιλαμβάνει μόνο τη γέννηση και τίποτα άλλο. Το «προϊόν» μιας θνησιγένειας είναι ένα παιδί που γεννήθηκε, το οποίο είναι ανίκανο να ζήσει ή είναι νεκρό. Ως εκ τούτου, το κρυφό νόημα ενός πιστοποιητικού γέννησης είναι πιστοποιητικό νεκρού παιδιού ή πιστοποιητικό θανάτου.

Συμφωνώντας να υπογράψετε πιστοποιητικό γεννήσεως / πιστοποιητικό θανάτου, οι γονείς σας συμφώνησαν να σας μετατρέψουν σε θνησιγενές παιδί / νεκρό παιδί. Ένα νεκρό παιδί δεν έχει φυσικά δικαιώματα και δεν μπορεί να έχει ιδιοκτησία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση μπορεί να πάρει το ακίνητό σας και να σας τιμωρήσει επειδή δεν πληρώνετε φόρους. Αν θέλετε να κατανοήσετε τις πληροφορίες σε αυτό το άρθρο σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο, αναλάβετε δράση τώρα για να διαβάσετε το βιβλίο μου με τίτλο Word Magic: The Powers & Occult Definitions of Words. Ορισμοί των λέξεων.

Στο παρακάτω βίντεο ο Μπιλ εξηγεί επίσης γιατί η Βίβλος είναι ένα βιβλίο γεμάτο νόμους. Επιπλέον, αποκαλύπτει γιατί οι δικηγόροι έγραψαν τον «νόμο» του νομικού συστήματος κατά τρόπο που προκαλεί σύγχυση στους ανθρώπους που δεν είναι δικηγόροι. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το έκανε αυτό είναι να σας αποθαρρύνει να μάθετε για το νόμο και τα δικαιώματά σας. Όταν μελετάτε το νόμο αρκετά βαθιά, θα ξέρετε πώς να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, επιτρέποντάς σας να απελευθερωθείτε από το νομικό τους σύστημα.

Διαβασε ακομα :

To ‘trust» είναι ιδιόρρυθμος θεσμός του κοινοδικαίου (common law), ο οποίος δεν εχει γίνει δεκτός από τα ευρωπαϊκά δίκαια και δεν είναι γνωστός στο ελληνικό δίκαιο. Ο όρος «trust» μπορεί να αποδοθεί με τον όρο «εμπίστευμα», καθώς το ρήμα “to trust» σημαίνει «εμπιστεύομαι» και η όλη σχέση βασίζεται στη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του ιδρυτή και του «trustee».

To “trust» είναι η εννομη σχέση μεταξύ εκείνου που το συνιστά (settlor ή creator), του εμπιστευματοδόχου (trustee) και του ωφελούμενου (beneficiary η cestui que trust), η οποία δεν είναι απαραιτήτως τριμερής, δεδομένου ότι μπορεί να συμπίπτουν στο ίδιο πρόσωπο περισσότερες ιδιότητες. Σύμφωνα με την κρατούσα στη θεωρία και τη νομολογία των αγγλικών δικαστηρίων άποψη, το «trust» είναι ιδιοκτησιακό δικαίωμα, το οποίο διαχειρίζεται ο εμπιστευματοδόχος προς όφελος του «beneficiary«.

Ο εμπιστευματοδόχος είναι κατ` όνομα κύριος του εμπιστεύματος (nominal owner), δηλαδή είναι κύριος για λογαριασμό άλλου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το θεσμό αυτό, όπως ισχύει στα αγλλοαμερικανικά δίκαια, το δικαίωμα της κυριότητας διχοτομείται στη νομική ή τυπική κυριότητα (legal ownership), την οποία εχει ο εμπιστευματοδόχος, που προστατεύεται από τους κανόνες του κοινοδικαίου (common law) και στην ουσιαστική κυριότητα (equitable ownership), την οποία απολαμβάνει ο ωφελούμενος, που προστατεύεται από τους κανόνες της επιείκειας (equity). (5177/2010 ΠΠΡ ΑΘ ΤΝΠ Νόμος).

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΗΓΗ:https://katohika.gr/sinomosia/o-nomos-kai-esy-pos-to-pistopoiitiko-gennisis-chrisimopoieitai-gia-na-sou-sterisei-ta-fysika-sou-dikaiomata/


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: