ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ και Μπουρνούς οφείλουν εξηγήσεις στους δημότες για το «πολιτικό μπάχαλο» που δημιούργησαν

image_pdfimage_print

ΣΥΡΙΖΑ και Μπουρνούς οφείλουν εξηγήσεις στους δημότες για το «πολιτικό μπάχαλο» που δημιούργησαν.

Μετά την «αναμενόμενη» ξεκάθαρη δήλωση του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη στο συνδυασμό του κ. Μπουρνούς και την απάντηση «έκπληξη» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυθαίρετα καπηλεύεται τις προσπάθειες του συνδυασμού του, η αμφισβήτηση πολιτικού ήθους αμφότερων είναι ξεκάθαρη.

Τόσο το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και ο κ. Μπουρνούς οφείλουν εξηγήσεις στους πολίτες. Αποδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ την κατηγορία ότι αυθαιρετεί και καπηλεύεται ξένες προσπάθειες; Αποδέχεται ο κ. Μπουρνούς ότι υπάρχει «προγραμματική του συμμαχία» με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει το κόμμα;

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, στις 13/05/2019, αναρτήθηκε ο κατάλογος με τις υποψηφιότητες που στηρίζει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Η εν λόγω ανακοίνωση έχει τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ: Αγώνας για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ισχυρές προγραμματικές συμμαχίες και ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών» και καλεί τους πολίτες να υπερψηφίσουν τη «Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών | Ευάγγελος Μπουρνούς».

Κύριε Μπουρνούς αποφασίστε εάν έχετε μία υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ ή όχι. Οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να κινούνται με διαφάνεια, καθαρότητα και σαφή πολιτικό λόγο. Το οφείλουν απέναντι στους δημότες που θα ψηφίσουν, το οφείλουν και απέναντι στους υποψηφίους που έχουν εντάξει στο συνδυασμό τους.

Θέλουμε τέλος να εκφράσουμε την διαφωνία μας στη λογική κομματικών στηρίξεων, πόσο μάλλον όταν βασίζονται (όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ) σε «προγραμματικές συμμαχίες». Η τοπική αυτοδιοίκηση, στη δική μας λογική, πρέπει να παραμένει ανεξάρτητη. Εξυπηρετεί τους δημότες και τα τοπικά συμφέροντα και όχι την εκάστοτε κυβέρνηση.

Δύναμη Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας-Πικερμίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος

Γραφείο επικοινωνίας, τηλ. 211 8004294

ΠΗΓΗ:EASTRUNNER.GR


Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: cid:image002.jpg@01D47057.3A6F37E0

ΠΗΓΗ:EASTRUNNER.GR

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: