Και η Βαρουτέλη Ροζίνα Με την “Συμμαχία Δημιουργίας”και τον Δαμιανό Φαφούτη.

Και η Βαρουτέλη Ροζίνα Με την "Συμμαχία Δημιουργίας"και τον Δαμιανό Φαφούτη.

Βαρουτέλλη Ροζίνα

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη.

Στο Πικέρμι, και συγκεκριμένα στη Διώνη,κατοικώ εδώ και 20 χρόνια.
Ως δασκάλα του δημοτικού σχολείου Πικερμίου, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τους πολίτες αυτού του τόπου και ν’ αγαπήσω τους μαθητές και τις μαθήτριες σαν δικά μου παιδιά.
Ασχολήθηκα με την ιστορία της περιοχής αυτής και είμαι περήφανη που ζω εδώ, στην «Ακρόπολη της Παλαιοντολογίας».
Ο δήμος μας, είναι ένας τόπος με μεγάλη φυσική ομορφιά,με θησαυρούς αρχαιολογικής και ιστορικής σημασίας αλλά και τόσα προβλήματα ταυτόχρονα, τα οποία ζητούν, επειγόντως, τη λύση τους.
Αποφάσισα σ’ αυτές τις εκλογές να είμαι υποψήφια με τη « Συμμαχία Δημιουργίας» στο πλευρό του Δαμιανού Φαφούτη, τον οποίο εμπιστεύομαι και στηρίζω γιατί είναι νέος,άφθαρτος,με επιστημονική γνώση, διοικητική εμπειρία καιμακρόχρονη ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας, το δήμο Ραφήνας –Πικερμίου να ξεχωρίσει!!!!
Πορευόμαστε, με τιμιότητα, ήθος και διάθεση προσφοράς, για μας και τα παιδιά μας.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Μυτιλήνη και από το 1999 κατοικώ στο Πικέρμι.
Είμαι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Μυτιλήνης και αριστούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσα το 1995, με άριστα τη μετεκπαίδευσή μου στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. Σήμερα είμαι διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος.
Από το 2013 έως και το 2017 ήμουν διευθύντρια στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου εκεί διοργάνωσα πλήθος εκδηλώσεων τόσο πολιτιστικού όσο και κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου, όχι μόνο τοπικού αλλά και πανελλήνιου ενδιαφέροντος. Εσπερίδα με θέμα « ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ – Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ & ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» κ.α. Υποστήριξα πάντα «ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία, στα επίκαιρα προβλήματά, πρεσβευτή της ειρήνης το οποίο θα μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις ». Συνεχίζω μέχρι και σήμερα να εμπνέω, να καθοδηγώ και να διαμορφώνω ένα πλαίσιο βελτιωτικών αλλαγών που θα οδηγήσουν το σχολείο στη διαρκή επιτυχία και ανάπτυξη.
Έχω συμμετάσχει σε πλήθος επιμορφωτικών προγραμμάτων για την εκπαίδευση. Σε προγράμματα εκπαίδευσης μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικά προγράμματα γλώσσας για παλιννοστούντες μαθητές.
Εκπόνησα έρευνες στον τομέα Κοινωνικής Ψυχολογίας, δημοσιεύοντας άρθρα σε εκπαιδευτικά περιοδικά με θέμα το παιδί, το περιβάλλον και την οικολογία, παρουσιάζοντας το έργο μου στον τύπο (Μαρασλειακό Βήμα, ΤΑ ΝΕΑ, ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ και σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια).
Δίδαξα από το έτος 1999 και μέχρι το 2013 στο Δημοτικό Σχολείο Πικερμίου και υπήρξα μέλος οργανωτικών επιτροπών και εμπνεύστρια πολιτιστικών εκδηλώσεων στις οποίες συμμετείχε το σύνολο των παιδιών και οι κάτοικοι της περιοχής.
Επέδειξα έντονο ενδιαφέρον για την ιστορία του Πικερμίου οργανώνοντας περιβαλλοντικά και πολιτιστικά προγράμματα. Στα πλαίσια της Ολυμπιακής Παιδείας πραγματοποίησα το 2004 μαζί με τους μαθητές, εργασία με θέμα «Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» και « ΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ», οι οποίες δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο αλλά και σε τοπικές εφημερίδες (ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ κλπ.) Το Υπουργείο Παιδείας επιβράβευσε , λόγω της εργασίας, το σχολείο με μεγάλο χρηματικό ποσό.
Διετέλεσα τη διετία 2004-2006, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του νεοϊδρυθέντος τότε Γυμνασίου Πικερμίου, οργανώνοντας και ημερίδες με θέματα εκπαιδευτικά. Από τον Οκτώβριο του 2019 συμμετέχω πάλι , ως αντιπρόεδρος, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Πικερμίου.
Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του φιλοζωικού συλλόγου «ΠΗΓΑΣΟΣ» του οποίου ήμουν αντιπρόεδρος από το 2002 μέχρι το 2015 και συνεχίζω μέχρι σήμερα να είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του. 
Ήμουν αντιπρόεδρος του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού συλλόγου «ΔΙΩΝΗ» από το 2000 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018.
Ανήκω στα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου γυναικών Ραφήνας- Πικερμίου «ΙΩΝΙΔΕΣ» και συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιό του, ως ειδική γραμματέας.
Είμαι παντρεμένη με τον Θανάση Κόφφα που δραστηριοποιείται στον χώρο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και μητέρα δύο παιδιών, του ιατρού Στέφανου Κόφφα και της Αφροδίτης Κόφφα, μαθήτρια της Β’ τάξης του Γυμνασίου Πικερμίου. 
Θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας, διότι ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου και θεωρώ ότι οι γνώσεις και η διοικητική μου εμπειρία θα βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τον Δήμο μας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να επικεντρωθώ σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, που είναι και το καθεαυτό αντικείμενό μου.

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/symmaxia.dimiourgias/posts/298400774433951?__tn__=K-R

Σχετικές δημοσιεύσεις