1

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ…

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ… ΚΑΙ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ....
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ…

ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ….

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ….
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ… ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΟΚ…. ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ.
ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΒΡΙΖΕΣ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ….

ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΣΑ ΞΟΔΕΨΕΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ……

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ……
Η Α.Α.Δ.Ε. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ ΜΑΤΩΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ
ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΠΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΔΟΕ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ Α.Α.Δ.Ε. ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ….

ΑΡΑ…..ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ;;;; ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΛΑΣΕ , ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ… ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…..
ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ…. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ… ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΛΗΡΙΣΕΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ….. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ  ΦΟΡΟΙ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΤΑ ΠΟΤΑ, ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΣ..

ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ …
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ;;;;
ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ…

Ή ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ Ή ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ …

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ….

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

https://www.e-synews.gr/wp/politiki/     https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

ΑΡΧΙΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2019/04/19/cheiroteri-morfi-doyleias-einai-ekeini-poy-o-doylos/
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ 2019 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑΝ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΕΔΩ «ΕΘΝΙΚΗ» ΒΟΥΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΩΝ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:

  • ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.
  • ΤΟ ΑΛΥΤΟ «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΛΥΘΗΚΕ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
  • Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2015.
  • ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΑ» ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ.
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
  • Ο ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ CAPITAL CONTROL ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΥΦΤΟΙ.
  • Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ 12ΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.
  • Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ.
  • ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΚΑΡΔΑ ΚΤΗΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
  • ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΡΧΑΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ Η ΦΕΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΕΚΕΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΩΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ Ή ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΝΤΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

https://www.e-synews.gr/wp/politiki/       https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

ΑΡΧΙΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2019/04/19/giati-prepei-na-psifiseis-stis-eyroekloges/
Συνάντηση ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ με το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων


Xρωμογρανίνη, ειδικός καρκινικός δείκτης προστάτη, πνεύμονος, ενδοκρινικού και νευρικού συστήματος

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr
Η χρωμογρανίνη Α (ΑΧΕ) είναι μια γλυκοπρωτεΐνη ιδιαίτερα γνωστή κλινικά ως biohumoral ειδικός δείκτη για νευροενδοκρινείς όγκους (ΝΕΤ).

Οι νευροενδοκρινικοί όγκοι είναι νεοπλάσματα που προκύπτουν από κύτταρα του ενδοκρινικού και νευρικού συστήματος που παράγουν και εκκρίνουν ρυθμιστικές ορμόνες. Πολλοί είναι καλοήθεις, ενώ μερικοί είναι κακοήθεις. Πιο συχνά συμβαίνουν στο έντερο, όπου συχνά καλούνται καρκινοειδείς όγκοι άλλα επίσης στον πνεύμονα και το υπόλοιπο του σώμα. Κατατάσσονται στην κατηγορία των σπάνιων ογκολογικών νοσημάτων και αποτελούνται από ένα φάσμα κακοηθειών που δημιουργούνται από νευροενδοκρινή κύτταρα σε όλο τον οργανισμό..

Αν και υπάρχουν πολλά είδη τέτοιων όγκων, αντιμετωπίζονται ως μια ομάδα, επειδή τα κύτταρα των νεοπλασμάτων αυτών μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά, όπως το ότι δείχνουν όμοια, έχοντας ειδικά εκκριτικά κοκκία, και συχνά παράγουν βιογενείς αμίνες και πολυπεπτιδικές ορμόνες.Οι χρωμογρανίνες διακρίνονται στις μορφές Α, Β και  C και ανευρίσκονται στα ενδοκρινικά κύτταρα ολοκλήρου του σώματος, όπως και στο περιφερικό και κεντρικό νευρικό σύστημα. Η χρωμογρανίνη Α αποθηκεύεται στα κυτταροπλασματικά κυστίδια των κυττάρων χρωματίνης στο μυελό των επινεφριδίων και εκκρίνεται ταυτόχρονα με τις κατεχολαμίνες, τόσο από τα φυσιολογικά κύτταρα του μυελού, όσο και τα κύτταρα του φαιοχρωμοκυτώματος και ταυτόχρονα με άλλες πεπτιδικές ορμόνες από τα κύτταρα των νησιδίων του παγκρέατος, εντερο-ενδοκρινή κύτταρα, κύτταρα των παραθυρεοειδών, τα παραθυλακιώδη κύτταρα του θυρεοειδούς και την υπόφυση.

Τα επίπεδα της χρωμογρανίνης-A (CgA) σχετίζονται με την σοβαρότητα της νόσου, καθώς οι ασθενείς με ΝΕΤ εμφάνισαν προοδευτικώς υψηλότερα επίπεδα της CgA, στο διάστημα που η νόσος εξελισσόταν. Επίσης η CgA είναι ο πρώτος δείκτης ο οποίος αναγνωρίζει την επανεμφάνιση της νόσου στις περισσότερες περιπτώσεις. Η μέτρηση της CgA αποτελεί σημαντικό διαγνωστικό εργαλείο, καθώς τα υψηλά επίπεδα της στους ασθενείς με προχωρημένη νόσο ΝΕΤ υποδηλώνουν μεγάλο φορτίο όγκου, το οποίο αναφέρεται στο μέγεθος των όγκων ή στον συνολικό αριθμό καρκινικών κυττάρων στον οργανισμό. Κάποιοι ασθενείς με μεταστατικούς καρκινικούς όγκους εμφανίζουν επίπεδα CgA που υπερβαίνουν έως και 1.000 φορές το ανώτατο όριο του φυσιολογικού εύρους τιμών. 
Σημαντικές αυξήσεις της χρωμογρανίνης Α συμβαίνουν επίσης σε καρκινώματα που περιέχουν κύτταρα με μερική διαφοροποίηση των νευροενδοκρινικών, όπως μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα και καρκίνου του προστάτη. H χρησιμότητα της παρακολούθησης της χρωμογρανίνης Α του ορού σε αυτούς τους όγκους, είναι σημαντική. Θεωρείται πως υψηλά επίπεδα χρωμογρανίνης Α σε όγκους του προστάτη μπορεί να είναι ένας δείκτης κακής πρόγνωσης, πιθανώς λόγω της έλλειψης απόκρισης αυτών των κυττάρων σε αντι-ανδρογόνο θεραπεία .

Οι όγκοι αυτοί ιστολογικά χαρακτηρίζονται από την παρουσία νευροεκκριτικών κοκκίων τα οποία δίνουν θετική τη χρώση χρωμογρανίνης Α, κάτι που αποτελεί και μέθοδο ιστολογικής ανίχνευσής τους. Οι χρωμογρανίνες είναι παρούσες σχεδόν σε όλους τους ενδοκρινείς ή νευρικούς ιστούς. Τα επίπεδα πλάσματος της χρωμογρανίνης Α (CgA) βρίσκονται υψηλά σε περισσότερο από το 90% των ασθενών με διάφορα pNETs, χωρίς τα επίπεδα αυτά να είναι σίγουρο ότι συμπεριφέρονται ως δείκτες κακοήθειας όπως είχε παλαιότερα λεχθεί. Το παγκρεατικό πολυπεπτίδιο (PP) έχει προταθεί επίσης για να διαδραματίσει αυτό το ρόλο, αλλά δεν χρησιμοποιείται λόγω της χαμηλής ευαισθησίας και ειδικότητας που έχει (54% και 57% αντίστοιχα) στα PNETs. Ο συνδυασμός και των δύο αυτών πεπτιδίων για τα pNETs και για τα NF-pNETs συγκριτικά με τη χρωμογρανίνη, δίνει ευαισθησία που ανέρχεται στο 95% έναντι 75%.

Η παρακολούθηση των επιπέδων των χρωμογρανίνης Α είναι χρήσιμη στην παρακολούθηση, ή για την αξιολόγηση της εξέλιξης στο χρόνο της νεοπλασματικής νόσου και την αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών αγωγών που αναλαμβάνονται.Τα επίπεδα της χρωμογρανίνης Α ορού αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο διαγνωστικό βοήθημα, δεδομένου ότι οι όγκοι είναι νευροενδοκρινείς όγκοι, που είναι δύσκολο να εντοπιστούν στα αρχικά στάδια, λόγω του μικρού τους μεγέθους, της αργής ανάπτυξης και με μη ειδικά συμπτώματα, τα οποία, όταν υπάρχουν, μπορούν να περιλαμβάνουν διάρροια, ναυτία, έμετο, ταχυκαρδία, αίσθημα καύσου στο πρόσωπο και το λαιμό, με τοπική ερυθρότητα, δύσπνοια, βήχα και δυσκολία στην αναπνοή.
Η χρωμογρανίνη Α είναι καλύτερος δείκτης της Β, αν και σε μερικές περιπτώσεις, η Β αυξάνεται, συγκριτικά με την Α.  
ΠροσοχήΥψηλά επίπεδα χρωμογρανίνης Α βρίσκονται στην παρουσία σοβαρής ψυχολογικής και σωματικής καταπόνησης, νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, και στην περίπτωση της πρόσληψης συγκεκριμένων φαρμάκων, όπως η ομεπραζόλη και άλλοι αναστολείς αντλίας πρωτονίων.

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2015/12/CgA.html#ixzz5lcx6biFa

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2015/12/CgA.html#ixzz5lcwtN1Kg
ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑ 20/04/2019

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/pg/ARKAS-The-Original-Page-352589524877216/photos/?ref=page_internal
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑ 20/04/2019

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/pg/ARKAS-The-Original-Page-352589524877216/photos/?ref=page_internal
Καλημέρα από τον ΚΥΡ 20-4-2019
Μετά απο μάχη αρκετής ώρας καθορίστηκαν οι θέσεις για τα εκλογικά περίπτερα στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, αυτή τη φορά ο “καυγάς” ήταν για το Πικέρμι

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου την Τρίτη 16/04/2019 με τα εξής θέματα ημερησίας διάταξης:Ύστερα απο αρκετή συζήτηση περι του θέματος αυτού και αρκετή αντιπαράθεση για τις θέσεις στο Πικέρμι κανονίστηκαν και συμφωνήθηκαν τελικά οι θέσεις για τους συνδιασμούς του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου καθώς και των κομμάτων για τις ευρωεκλογές της 26/05/2019.Συμφωνήθηκε να τοποθετηθούν στη μέν Ραφήνα μετά τις

2 Μαίου δηλαδή μετά το Πάσχα.Για το Πικέρμι μετά τις 10 Μαίου.

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ 16/04/2019

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΗΓΗ:EASTRUNNER.GR
ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 19-4-2019

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ FRESH RADIO 19-4-2019

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ATHENS FRESH RADIO 19-4-2019

ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΕΛΛ ΜΕ 2Λ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ

ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΤΟ 2012

ΤΟ 2012 ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ

ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ 1,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΑ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ 1,5 ΔΙΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΗΡΕ 2 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 1,5 ΔΙΣ ΚΑΙ 3,5 ΔΙΣ

ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ;

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΟΥΓΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ (ΣΟΙΜΠΛΕ)

ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΣΘΟ

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ

ΤΟ 40% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΑΝ ΠΤΩΧΕΥΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟ 2012

ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ

ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ ΤΑ 600 ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΕ Η ΧΩΡΑ

ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΙ

ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ 600 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 50 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOOMBERG

ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΤΩΧΕΥΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ

ΑΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2019 ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΑ 600 ΣΤΟΥΣ Π/Υ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΙ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΩ ΨΩΝΙΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

ΕΧΟΥΜΕ 2 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑΝΕΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΙΑΛΗΣ & ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΘΗΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΕΥΦΥΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΩΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 13 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2019/04/20/molis-mpoyme-stin-eyrovoyli-tha-zitisoyme-piso-ta/?fbclid=IwAR2F8HnFwNeItupDCEHa2ZbhrCK_8mryOdbMV4Frrc4TLrNxlk0JRWP70hc