Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ…

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

image_pdfimage_print

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ… ΚΑΙ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ....
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ…

ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ….

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ….
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ… ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΟΚ…. ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ.
ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΒΡΙΖΕΣ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ….

ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΣΑ ΞΟΔΕΨΕΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ……

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ……
Η Α.Α.Δ.Ε. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ ΜΑΤΩΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ
ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΠΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΔΟΕ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ Α.Α.Δ.Ε. ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ….

ΑΡΑ…..ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ;;;; ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΛΑΣΕ , ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ… ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…..
ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ…. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ… ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΛΗΡΙΣΕΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ….. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ  ΦΟΡΟΙ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΤΑ ΠΟΤΑ, ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΣ..

ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ …
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ;;;;
ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ…

Ή ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ Ή ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ …

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ….

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

https://www.e-synews.gr/wp/politiki/     https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

ΑΡΧΙΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2019/04/19/cheiroteri-morfi-doyleias-einai-ekeini-poy-o-doylos/


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: