Ιωάννης Καλκάνης με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη.

Ιωάννης Καλκάνης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας - Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη.

Λέγομαι Ιωάννης Καλκάνης* του Κυριάκου και της Αμαλίας. Ζω στον οικισμό Ντράφι του Πικερμίου εδώ και 25 χρόνια. Είναι ο τόπος που επέλεξε η οικογένεια μου και μεγάλωσα μαζί με τα αδέρφια μου Μενέλαο και Αχιλλέα.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχα συνταχθεί με τον Θανάση Αδαμόπουλο ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Πικερμίου. Απ΄όταν ανέλαβε επικεφαλής του συνδυασμού ο Δαμιανός Φαφούτης, διέκρινα στο πρόσωπο του, την εργατικότητα, την ειλικρίνεια και την γνώση για τα θέματα του Δήμου μας.

Για αυτό και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές με τον συνδιασμό “Συμμαχία Δημιουργίας” στο πλευρό του Δαμιανού, για να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας αυτό που πραγματικά του αξίζει.

*Ο Ιωάννης Καλκάνης είναι εδώ και 12 χρόνια ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία, έχοντας διακριθεί  για την εξειδίκευση και την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών στο τομέα της υγείας.

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/symmaxia.dimiourgias/

Σχετικές δημοσιεύσεις