ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ Ο ΠΙΚΕΡΜΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Ράδιο Αρβύλα κλέφτες και σύλληψη γιαγιάς που πουλούσε τερλίκια ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΠΗΓΗ:https://www.youtube.com/watch?v=Dqi71OUILvs
Έπαιρνε παράνομα για 22 έτη τη σύνταξη του πατέρα της -Έγινε διοικήτρια νοσοκομείου επί ΣΥΡΙΖΑ !

Για ευνοιοκρατική τοποθέτηση υπαλλήλου σε θέση διοικήτριας νοσοκομείου που δεν λειτουργεί, κατηγορεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) την κυβέρνηση.

Ειδικότερα, η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα εισέπραττε παράνομα επί 22 χρόνια τη σύνταξη του πατέρα της.

Όταν αυτό αποκαλύφθηκε και αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα, της έγινε μία «προνομιακή ρύθμιση», κατά την ίδια πηγή, ενώ διορίστηκε και διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών όπου και παραμένει παρότι έχει συγχωνευθεί στο ΓΝ Πατρών εδώ και ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Η εν λόγω Διοικήτρια επί 23 χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της, ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και δεν είχε δικαίωμα να λαμβάνει τη σύνταξη του πατέρα της.

Όταν συνταξιοδοτήθηκε της καταλογίστηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάνω από 100.000 ευρώ με δύο αποφάσεις που έπρεπε να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω της εφορίας Πατρών. Χρήματα που παράνομα έλαβε αφού δεν δικαιούνταν τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της.

Η εν’ λόγω Διοικήτρια λόγω ΣΥΡΙΖΑ (…) επιβραβεύτηκε για τις πράξεις της, να εξαπατήσει το Ελληνικό Δημόσιο επί 22 έτη. Ορίστηκε Διοικήτρια από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Νοσοκομείο θώρακος Πατρών και συνεχίζει να είναι, παρότι η Κυβέρνηση έκλεισε το εν’ λόγω Νοσοκομείο πριν ένα χρόνο φροντίζοντας όμως να μην εκδώσει τον οργανισμό συγχώνευσής του στο Γ.Ν. Πατρών. Το Νοσοκομείο θώρακος σήμερα δεν υφίσταται, η Διοικήτρια όμως συνεχίζει να λαμβάνει το μισθό της. Δεν την παύουν για να μη γυρίσει στη σύνταξή της που κατάντησε προνοιακό επίδομα;

Από τον παχυλό μισθό της Διοικήτριας της παρακρατάνε μόνο 266 ευρώ το μήνα το οποίο αποδίδεται στην εφορία για να εξοφλήσει τις 100.000 ευρώ που οφείλει και είναι έντοκα. Θα εξοφλήσει το χρέος της σε 50 χρόνια και βάλε.

Έχουμε σήμερα το παγκόσμιο φαινόμενο, δύο Διοικητές σε ένα Νοσοκομείο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ.

Και συμπληρώνει: «Ποιος άλλος πολίτης απολαμβάνει τέτοια προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο; Φροντίζουν μάλιστα να λαμβάνει το μισθό διοικητή Νοσοκομείου για να μη δυσκολεύεται. Λαμβάνει 2.100 ευρώ το μήνα καθαρά».

Τέλος, η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για «κατάληψη του Κράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» επικαλούμενη δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με τις οποίες «είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ αποκομματικοποίησης του Κράτους».

Η πράξη καταλογισμού:

Παράνομη σύνταξη και διορισμός (1)

Παράνομη σύνταξη και διορισμός (2)

Παράνομη σύνταξη και διορισμός (3)

Παράνομη σύνταξη και διορισμός (4)

Πηγή: Kathimerini

ΠΗΓΗ:https://epikairotita.gr/epairne-paranoma-22-eti-syntaxi-dioristike-dioikitria-epi-syriza/
ΟΠΕΚΑ: Νέο επίδομα παιδιού 100 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασιστεί ότι ο ΟΠΕΚΑ θα χορηγεί 100 ευρώ μηνιαίως ανά παιδί (+100 ευρώ σε περίπτωση ενοικίου). Βασικό εισοδηματικό κριτήριο για τη χορήγηση είναι τα 15.000 ευρώ ετήσιο οικογενειακό εισόδημα για ένα παιδί και 20.000 ευρώ για δύο. Για τη χορήγησή του θα συνυπολογίζεται το αντίστοιχο επίδομα που δίδει ο ΟΠΕΚΑ.

Για την καταβολή από τον ΕΔΟΕΑΠ θα πρέπει ο γονέας που κάνει αίτηση να προσκομίσει την ηλεκτρονική κατάσταση που θα του εκδίδει ο ΟΠΕΚΑ. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνεται η αφαίρεση του όποιου ποσού καταβάλλει ο ΟΠΕΚΑ, μετά την καταβολή του δεύτερου διμήνου κάθε έτους, οπότε και διαμορφώνονται τα τελικά ποσά πληρωμής, σύμφωνα με την υποβολή της φορολογικής δήλωσης του προηγούμενου έτους.

Για την καταβολή από τον ΕΔΟΕΑΠ θα πρέπει ο αιτών γονέας να προσκομίσει την ηλεκτρονική κατάσταση που θα του εκδίδει ο ΟΠΕΚΑ, στον οποίο θα πρέπει να απευθύνεται κατ’ αρχάς. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνεται η αφαίρεση του όποιου ποσού καταβάλλει ο ΟΠΕΚΑ, μετά την καταβολή του δεύτερου διμήνου κάθε έτους, οπότε και διαμορφώνονται τα τελικά ποσά πληρωμής, σύμφωνα με την υποβολή της φορολογικής δήλωσης του προηγούμενου έτους.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι καταβολές του μονογονεϊκού επιδόματος από τον ΕΔΟΕΑΠ θα πραγματοποιούνται κάθε εξάμηνο, δηλαδή τον Ιούνιο και το Δεκέμβριο.

ΠΗΓΗ:https://www.ethnos.gr/oikonomia/31217_opeka-neo-epidoma-paidioy-100-eyro-poioi-dikaioyntai
Κτηματολόγιο: Οι 19 νομοί που παίρνουν παράταση

Παράταση σε 19 νομούς της χώρας προχωράει μέσα στις επόμενες ημέρες το Κτηματολόγιο.

Το τελευταίο πρόγραμμα κτηματογράφησης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τον περασμένο Νοέμβριο έως τις 18 Μαρτίου 2019 είχαν υποβληθεί γύρω στις 700.000 δηλώσεις ακινήτων.

Από αυτές, το 13% έγινε ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής εφαρμογής του Κτηματολογίου, αναφέρει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Με τις νέες παρατάσεις που θα δοθούν το νέο χρονοδιάγραμμα στις προθεσμίες για την υποβολή των δηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Έως τις 23 Απριλίου δίνεται παράταση για το μισό Ηράκλειο. Για τους κατοίκους εξωτερικού η προθεσμία λήγει στις 10 Ιουλίου 2019.
Έως τις 24 Απριλίου έχει δοθεί παράταση στις περιφερειακές ενότητες Καβάλας, Ροδόπης, Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας. Η συλλογή δηλώσεων για τους κατοίκους εξωτερικού λήγει στις 10 Ιουνίου 2019.
Έως τις 3 Μαΐου έχει δοθεί παράταση για τις περιφερειακές ενότητας Πιερίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας και Λασιθίου. Για τους κατοίκους εξωτερικού η προθεσμία λήγει στις 18 Ιουνίου 2019.

Έως τις 13 Μαΐου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού για τα ακίνητα που βρίσκονται σε περιοχές των δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, Λουτρακίου – Περαχώρας.
Έως τις 20 Μαΐου έχει δοθεί παράταση για τη συλλογή δηλώσεων στις περιφερειακές ενότητες Καλύμνου / Καρπάθου/ Κω και Ρόδου. Η συλλογή δηλώσεων για τους κατοίκους εξωτερικού λήγει και αυτή στις 20 Μαΐου 2019.
Έως τις 21 Μαΐου είναι η παράταση για την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Η προθεσμία για τους κατοίκους εξωτερικού λήγει στις 8 Ιουλίου 2019.

Σε ότι αφορά τις παρατάσεις, διευκρινίζεται πως ο νόμος δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της προθεσμίας στους έξι μήνες στους κατοίκους εσωτερικού και στους εννέα στους κατοίκους εξωτερικού. Η σκέψη είναι συμπεριληφθεί ολόκληρο το καλοκαίρι.

Όσοι από τους ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν ακίνητη περιουσία στις προαναφερθείσες περιοχές μπορούν να πάρουν πληροφορίες και να υποβάλουν τη δήλωση στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στο Ολυμπιακό Ακίνητο Γαλατσίου.

Εξαίρεση αποτελούν όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και Μεσσηνίας, οι οποίοι, όπως έγινε γνωστό από το Κτηματολόγιο, θα εξυπηρετούνται στο Γραφείο Κτηματογράφησης επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 24 στην Αθήνα. Εκτός Γαλατσίου μένουν και οι περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Γρεβενών που εξυπηρετούνται από τα Γραφεία Κτηματογράφησης της Βόρειας Ελλάδας.

Μένουν απ’ έξω

Οι περιοχές στις οποίες δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η συλλογή δηλώσεων, όπως η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, η Ιθάκη, η Δυτική Αττική, η Λήμνος και η Μυτιλήνη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανατεθεί η συλλογή δηλώσεων είναι τρεις μήνες για τους κατοίκους εσωτερικού και έξι μήνες για τους κατοίκους εξωτερικού. Το εξάμηνο όμως έχει γίνει κανόνας για όλους.

Η Αθήνα

Από τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, 550.000 ιδιοκτήτες που έχουν 700.000 ακίνητα στο δήμο της Αθήνας και έχουν δηλώσει 1.250.000 δικαιώματα το 2008 θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή, μια και αρχίζει η προανάρτηση.

Αυτό σημαίνει πως θα ειδοποιηθούν μέσω sms και e mail προκειμένου να βεβαιώσουν ή να διορθώσουν τα αποτελέσματα της επεξεργασίας. Πρόκειται για τη λεγόμενη δεύτερη φάση κτηματογράφησης, η οποία εκκρεμεί πάνω από οκτώ χρόνια λόγω δικαστικών διενέξεων.

Διαβάστε περισσότερα: Κτηματολόγιο: Οι 19 νομοί που παίρνουν παράταση – iPaideia.gr

ΠΗΓΗ:https://www.ipaideia.gr/eidiseis/ktimatologio-oi-19-nomoi-pou-pairnoun-paratasi
Ισχυρές εκρήξεις – Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Παλαιο Φάληρο (ΦΩΤΟ)

ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας στο Π. Φάληρο, κοντά στην Αγία Κυριακή, ανατίναξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα σημειώθηκαν έξι εκρήξεις στις 03:00 τα ξημερώματα οι οποίες -σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1- έγιναν με δυναμίτη, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές στο υποκατάστημα της τράπεζας που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Αγ. Κυριακής με τη λεωφόρο Αμφιθέας.

ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%99%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CE%91%CE%A4%CE%9C-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%A0/
Στην Αθήνα τα περίφημα σκαλίσματα-θησαυροί του βουνού Γιν της Κίνας [εικόνες]

Το βουνό Γιν διασχίζει το κεντρικό και νότιο τμήμα της κεντρικής Μογγολίας και εκτείνεται από τα ανατολικά προς τα δυτικά. 
Τα σκαλίσματα βράχου του βουνού Γιν αποτελούν έναν από τους επτά αντίστοιχους θησαυρούς της Κίνας και η δημιουργία τους εκτείνεται μέχρι και την τελευταία δυναστεία των Qing.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννηςφιλοξενεί στους χώρους του την έκθεση Yinshang Rock Carving Art -Σκάλισμα βράχου βουνού Γιν, στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας της. 
Μόνο για λίγες μέρες στην Ελλάδα θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε την ιδιαίτερη αυτή τεχνική σκαλίσματος βράχου. 
Το σκάλισμα βράχου του βουνού Γιν είναι μια τεχνική-θησαυρός του προϊστορικού πολιτισμού της Κίνας, με σημαντικότατη ιστορική σημασία και αξία διάδοσης. Η ιστορία του μπορεί να ανιχνευτεί πριν από 30.000 χρόνια, όταν οι πρόγονοι των διαφόρων εθνοτικών ομάδων άρχισαν να καταγράφουν γεγονότα, να εκφράζουν τη διάθεσή τους και να ανταλλάσσουν συναισθήματα μέσω της γλώσσας των εικόνων. Η τεχνική του σκαλίσματος βράχου περιλαμβάνει το απλό σκάλισμα και την λείανση, χωρίς χρωματικές ουσίες.

Το σκάλισμα βράχου του βουνού Γιν
Το σκάλισμα βράχου του βουνού Γιν είναι μια τεχνική-θησαυρός του προϊστορικού πολιτισμού της Κίνας, με σημαντικότατη ιστορική σημασία και αξία διάδοσης

Η έκθεση περιλαμβάνει: 
· Αντίγραφα απολιθωμάτων των σκαλισμάτων βράχου 
· Φωτογραφίες των σκαλισμάτων βράχου 
· Σεμινάρια, παρουσιάσεις. 
Το διάσημο, αυτό, βουνό κατέχει εξέχουσα θέση στην ιστορία των βορείων εθνών της Κίνας, καθώς αποτελεί τόπο διαβίωσης και δράσης των προγόνων τους, σε μια χρονική περίοδο που εκτείνεται δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Νομαδικές φυλές όπως οι Beidis, οι Ούνοι, Xianbeis, Turkics, Uighurs, Tanguts, οι Μογγόλοι και πολλές ακόμη, διέσχισαν ανά τα χρόνια αυτά τα εδάφη, ενώ πολλές τοπικές εθνότητες έχουν ήδη περάσει στην ιστορία. Τα δείγματα σκαλισμάτων μας παρέχουν μια ζωντανή εικόνα του ιστορικού περιβάλλοντος και της νομαδικής ζωής της εποχής. 

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί στους χώρους του την έκθεση Yinshang Rock Carving Art
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί στους χώρους του την έκθεση Yinshang Rock Carving Art -Σκάλισμα βράχου βουνού Γιν, στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας της

Η μακρά ιστορία τους, η μεγάλη καλλιτεχνική τους αξία καθώς και οι σημαντικές ποσότητες στις οποίες σώζονται, δικαιολογούν την σπουδαία συνεισφορά τους στον σημερινό πολιτισμό της βόρειας Κίνας. 
Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579 

Σκαλίσματα στο βράχο Γιν
Εγκαίνια της έκθεσης την Πέμπτη 11 Απριλίου

Ημέρες Έκθεσης: Πέμπτη 11 έως Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 
Στον Εκθεσιακό χώρο και στα Foyer Ισογείου, 2ου ορόφου του ΙΜΚ 
Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: 10.00- 14.00 και 18.00-22.00 
Είσοδος Ελεύθερη

ΠΗΓΗ:https://www.iefimerida.gr/politismos/skalismata-thisayroi-sto-boyno-gin-tis-kinas
Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 12 το μεσημέρι στο Χαλάνδρι.

Πατέρας ηλικίας 27 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν. Αφού δολοφόνησε το σπλάχνο του, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Τρομοκρατημένοι οι γείτονες που ζουν κοντά στο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας στο Χαλάνδρι, ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του δολοφονηθέντος τετράχρονου αγοριού και του αυτόχειρα.

ΠΗΓΗ:https://www.protothema.gr/greece/article/879993/aneipoti-oikogeneiaki-tragodia-sto-halandri-pateras-skotose-ton-4hrono-gio-tou-kai-autoktonise/
Έρχεται το οριστικό BREXIT στις 12 Απριλίου: Η Βρετανία τυπώνει νέα διαβατήρια χωρίς την ένδειξη ΕΕ!

Νέα διαβατήρια τυπώνει το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών για μετά το BREXIT δείγμα ότι η χώρα οδεύει προς μια έξοδο από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

Όπως αναφέρεται Βρετανοί που προσήλθαν για την έκδοση νέων διαβατηρίων διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την ΕΕ και το διαβατήριο πλέον αναγράφει μόνο «Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας».

Στα προηγούμενα διαβατήρια υπήρχε επάνω από την περιγραφή του «Ηνωμένου Βασιλείου» η ένδειξη Ευρωπαϊκή Ένωση που τώρα απουσιάζει εντελώς.

Την ίδια ώρα η πλειοψηφία της βρετανική κοινής γνώμης απαιτεί από την κυβέρνηση έξοδο από την ΕΕ ακόμη και στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας statista ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση του Λονδίνου σε περίπτωση σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί κάποιου είδους συμφωνία ή που δοθεί ακόμη και παράταση μέχρι τις 12 Απριλίου (όριο που έχει θέσει η ΕΕ) το πρέπει να γίνει οι Βρετανοί απαντούν έξοδο χωρίς συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση εάν επιτευχθεί συμφωνία για παράταση της εξόδου στις 12 Απριλίου τι πρέπει να γίνει το 40% των ερωτηθέντων απαντούν έξοδο χωρίς συμφωνία, το 11% απαντούν να πάρουν την παράταση και το 36% να παραμείνουν στην ΕΕ.

Στη δεύτερη ερώτηση εάν οι Βρυξέλλες αρνηθούν παράταση το 44% λέει έξοδο εδώ και τώρα, το 42% παραμονή και το 13% ΔΞ/ΔΑ.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/763584_erhetai-oristiko-brexit-stis-12-aprilioy-i-vretania-typonei-nea
Κακοκαιρία: Η Κρήτη μετρά τις πληγές της – «Πνίγηκε» η Σητεία, εικόνες βιβλικής καταστροφής (vid)

Καιρός:  Σε απόγνωση οι κατοικοι της Κρήτης που «χτυπήθηκε» και πάλι από ισχυρές βροχοπτώσεις – Κακοκαιρίας συνέχεια τις επόμενες ημέρες με τα έντονα φαινόμενα να επιμένουν

Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, εγκλωβισμένοι κάτοικοι που κατέφυγαν σε ταράτσες για να γλιτώσουν από τη μανία του νερού, τεράστιες ζημιές σε υλικοτεχνικές υποδομές. Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζουν οι κάτοικοι της Σητείας μετά το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας το Σάββατο (06/04).

Η κατάσταση στο Μακρύ Γιαλό είναι απελπιστική, με το νερό να ξεπερνά σε ορισμένα σημεία το ένα μέτρο. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός ότι ορισμένοι κάτοικοι μετακινούνταν μέσα στην πόλη με… βάρκες.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν από το πρωί του Σαββάτου στη Σητεία προκαλούν τρόμο. Στον Καλαμοκανιά Μακρύ Γιαλού οι κάτοικοι ζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια με τις Αρχές να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην επαναληφθούν τα γεγονότα του περασμένου Φεβρουαρίου.

Διοικητής Π.Υ. Κρήτης: Επικίνδυνη η κατάσταση – Σώσαμε τον κόσμο με αυτοθυσία

Για τις δραματικές καταστάσεις που βίωσαν οι κάτοικοι της Σητείας μίλησε στο Newsbomb.gr ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης κ. Νίκος Λαγουδάκης.

«Αν οι Πυροσβέστες δεν είχαν σπεύσει άμεσα στην περιοχή και με αυτοθυσία να σώσουν τον κόσμο, τότε σήμερα θα μιλούσαμε για μια εντελώς διαφορετική κατάσταση», σημείωσε ο κ. Λαγουδάκης περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές για τους κατοίκους.

«Καταφέραμε να σώσουμε συνολικά 22 άτομα. Μεταξύ αυτών ήταν ηλικιωμένοι άνθρωποι που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν καθώς και τέσσερα μικρά παιδιά. Τα φαινόμενα ήταν ακραία και ο όγκος του νερού τεράστιος», τόνισε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής στην Κρήτη.

Ο ίδιος επεσήμανε πως αυτή τη στιγμή το φαινόμενο έχει εκτονωθεί,ωστόσο, η Πυροσβεστική παραμένει σε κατάσταση γενικής επιφυλακής, μιας και οι μετεωρολόγοι έχουν δώσει νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Κυριακής (07/04).

SOS Εκπέμπει η Κρήτη ο χείμαρρος έχει μπει μέσα στα σπίτια στην περιοχή του Μακρύγιαλου στην Ιεράπετρα. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.Βίντεο: Fanis Eikosipentatis

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Σητεία – Εικόνες Καταστροφής (06-04-2019)Μπράβο στην Αστυνομία,την ΕΔΕΑΚ,τον Ερυθρό Σταυρό,την Πυροσβεστική,τη ΔΕΗ,τους αρμόδιους του Δήμου και σε κάθε πολίτη που βοήθησε στη σημερινή κατάσταση.Mitato Films.

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Pathiakis MitatoFilms στις Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Myrtos today!!! This beautiful monument is in great danger!Το Μυρτος σήμερα!! Ενα πανεμορφο μνημείο κινδυνεύει!!!

Δημοσιεύτηκε από Vaggelis Fragiadakis στις Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Κινδύνευσαν άνθρωποι

Στη διάσωση 22 ανθρώπων που κινδύνευσαν μέσα στα σπίτια τους, από τη στάθμη του νερού που αυξανόταν επικίνδυνα λόγω της έντονης βροχόπτωσης, προχώρησαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στην ευρύτερη περιοχή του Μακρύ Γυαλού, στη Σητεία.

Μέσα σε λίγες ώρες, το σκηνικό που διαμορφώθηκε από τη βροχή, προκάλεσε αγωνία, καθώς οι κλήσεις για απεγκλωβισμούς ήταν συνεχείς.

Τέσσερα παιδιά αρχικά απεγκλωβίστηκαν μέσα από το σπίτι τους, ενώ αμέσως μετά δυο ηλικιωμένοι απεγκλωβίστηκαν από την οικία τους. Αίσια κατάληξη είχε και επιχείρηση και για μια γυναίκα με ειδικές ανάγκες που είχε εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι της στο Μακρύ Γυαλό.

«Ήταν μια μεγάλη επιχείρηση που ξεκίνησε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι. Ευτυχώς καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις περιπτώσεις και να παραδίδουμε τους ανθρώπους που κινδύνευαν στους οικείους τους», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδακης, που συμπλήρωσε ότι δυο οικοδομικά τετράγωνα στην πόλη της Σητείας, εμφανίζουν πλημμυρικά φαινόμενα και χρειάστηκε να επέμβουν σε επτά ακόμη περιπτώσεις ανθρώπων που κινδύνευαν από τη στάθμη των νερών.

Εικόνες καταστροφής από την πλημμυρισμένη Σητεία

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που έζησε η Σητεία εξαιτίας των συνεχόμενων βροχοπτώσεων.

Όλη η πόλη μετατράπηκε σε μία τεράστια… λίμνη ενώ οι φορείς ξεκίνησαν ήδη τις καταγραφές των ζημιών.

Αρκετά σημεία του επαρχιακού δικτύου παραμένουν κλειστά εξαιτίας των καθιζήσεων αλλά και των κατολισθήσεων ενώ η πυροσβεστική προχωρά σε δεκάδες αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Πολλές αγροτικές καλλιέργειες έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές με τους παραγωγούς να περιμένουν να περάσει η… μπόρα για να δουν το μέγεθος της καταστροφής.

Μακρύς Γιαλός: Με βάρκες η μετακίνηση

Απίστευτες εικόνες και στο Μακρύ Γιαλό όπου τα πάντα βυθίστηκαν κάτω από το νερό.

Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, εγκλωβισμένοι κάτοικοι και άνθρωποι σε απόγνωση στη Σητεία. Η στάθμη του νερού στο Μακρύ Γιαλό ανέβηκε τόσο, ώστε οι δρόμοι μετατράπηκαν σε κανάλια και το νερό έφτανε μέχρι το γόνατο για όσους δεν φοβήθηκαν να βγουν στο δρόμο.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Σητείας κ. Πατεράκη σε ολόκληρο το δήμο Σητείας παρατηρούνται πλημμυρικά φαινόμενα όπως Ζάκρο, Κουρεμένο, Παλαίκαστρο κλπ. Ο ποταμός Παντέλης που βρίσκεται στα όρια της Σητείας έχει πλημμυρίσει με αποτέλεσμα τα νερά να εισχωρήσουν σε σπίτια, καταστήματα και δύο ξενοδοχεία, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbomb.gr/ellada/story/971754/kakokairia-h-kriti-metra-tis-pliges-tis-pnigike-i-siteia-eikones-vivlikis-katastrofis-vid
Γαρίφαλο (ή γαρύφαλλο), για τον πονόδοντο, την κακοσμία, τη δυσπεψία, την υπέρταση και κατά του καρκίνου

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, medlabnews.gr
Το γαρύφαλλο ή γαρίφαλο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κουζίνας, αλλά και με εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία!
 Και φυσικά στις γιορτές τα γαργαλιστικά αρώματα και μυρωδιές από παραδοσιακά γλυκά και φαγητά, ανάμεσα στα αρώματα που συνοδεύουν τον μπακλαβά ή τα μελομακάρονα, ξεχωρίζει το έντονο, πικάντικο γαρίφαλο!

Το γαρίφαλο ή μοσχοκάρφι ή καρυόφυλλο είναι τo αποξηραμένo μπουμπούκι του γαριφαλόδεντρου (Syzygium Aromaticum) με καταγωγή από τις Νήσους των Μπαχαρικών (Μολούκες) της σημερινής Ινδονησίας.

Η ονομασία γαρίφαλο ή γαρύφαλλο μάλλον αποτελεί αντιδανεισμό από την ιταλική ονομασία garofulum – καρυόφυλλο το οποίο πιθανόν να σημαίνει «σκληρό φύλλο», ενώ το γαριφαλόδεντρο δε φαίνεται να έχει άμεση βοτανολογική σχέση με το καλλωπιστικό φυτό γαρυφαλλιά (Δίανθος ο καρυόφυλλος, Dianthus caryophyllum), παρά την κοινή ελληνική ονομασία των προϊόντων τους. 
Το γαρίφαλο υπήρξε το μήλον της έριδος για πολλούς θαλασσοπόρους της αποικιοκρατίας, που προσπάθησαν να μονοπωλήσουν τις ανεκτίμητες ιδιότητες του μπαχαρικού και συνάμα βοτάνου. Σήμερα το γαρίφαλο χρησιμοποιείται τόσο στη γαστρονομία όσο και στην παραδοσιακή ιατρική για τις αξιοθαύμαστες οργανοληπτικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.

Στη μαγειρική το μοσκοκάρφι χρησιμοποιείται για την παρασκευή πολλών ειδών Curry – μιγμάτων μπαχαρικών που χρησιμοποιούνται σε συνοδευτικές σάλτσες για πιάτα με κρέας. Χάρις στην ευγενόλη, το  αιθέριο έλαιο που περιέχεται σε ποσοστό έως και 25% στο μπαχαρικό αυτό, το μοσχοκάρφι προσδίδει στο φαγητό μια πικάντικη και γλυκιά γεύση ανατολής με έντονο άρωμα. Στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, το μοσχοκάρφι συνοδεύει επίσης κοκκινιστά φαγητά και χρησιμοποιείται για την παρασκευή μιας ευρύτατης γκάμας παραδοσιακών γλυκισμάτων όπως τα σιροπιαστά.
Το γαρίφαλο είναι ένα θαυματουργό μπαχαρικό με εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αυτό το κατατάσσει στις αντικαρκινικές τροφές, ενώ επίσης έχει εντυπωσιακές αποτοξινωτικές και προστατευτικές ιδιότητες.
Το γαρίφαλο περιέχει σημαντικές ποσότητες αιθέριου ελαίου και φλαβονοειδή, και θεωρείται φάρμακο για πολλές παθήσεις. Περιέχει καλές ποσότητες των βιταμινών Α, C, Κ και του συμπλέγματος Β, καθώς και μέταλλα, όπως μαγγάνιο, σίδηρο, σελήνιο, κάλιο και μαγνήσιο. Είναι επίσης ισχυρό αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες και επίσης έχει αναισθητικές ιδιότητες που το καθιστά εξαιρετικά χρήσιμο σε ένα ευρύ φάσμα ασθενειών αλλά και υγιεινής.
Η χρήση του μπορεί να ανακουφίσει από πονόδοντοδυσπεψία, ναυτία και ημικρανίες. Οι δράσεις του είναι πολλές στον ανθρώπινο οργανισμό. Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, είναι φυσικό αναλγητικό και αντισηπτικό, ενώ είναι φυσικό αντιοξειδωτικό. Το γαρίφαλο χρησιμοποιείται ως φυσικό τοπικό αναισθητικό και δρα ενάντια στην κακοσμία του στόματος. Λόγω της αναλγητικής του δράσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για πόνους αρθρώσεων και μυών, ενώ η αντιφλεγμονώδης δράση του το καθιστά ιδανικό και για χρήση σε πληγές και ακμή. Ως φυσικό αποχρεμπτικό, προστατεύει το άνω αναπνευστικό σύστημα, ενώ παράλληλα δρα ενάντια στην υπέρταση και προστατεύει από καρδιαγγειακές παθήσεις.

Το αιθέριο έλαιό του είναι επίσης ωφέλιμο για το κυκλοφορικό σύστημα και είναι ένας ισχυρός αναστολέας των αιμοπεταλίων το οποίο προλαμβάνει τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα. Είναι επίσης εξαιρετικό για τα πόδια των αθλητών και για την επούλωση τραυμάτων, μώλωπες, εγκαύματα, εξανθήματα, και ψωρίαση. Αιθέριο έλαιο του γαρίφαλου είναι ένα αποτελεσματικό αποσυμφορητικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν ψεκαστήρα, υγραντήρα, ή αρωματοθεραπευτική μηχανή για να βοηθήσει την απολύμανση του αέρα και να βοηθήσει το αναπνευστικό σε ασθένειες όπως η ιγμορίτιδα, η φυματίωση, βρογχίτιδα, άσθμα αλλά και το βήχα.

Ποιοι είναι οι τρόποι που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και πως μπορούμε να επωφεληθούμε από τις ιδιότητές του;
1. Καταναλώνοντας ένα – δύο γαρίφαλα μπορούμε να βοηθήσουμε στην απομάκρυνση των βλαβερών τοξινών από το σώμα.2. Το γαρίφαλο βοηθά στην προστασία των κυττάρων και τη διέγερση της ενέργειας σε όλο το σώμα.3. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στην παραδοσιακή ιατρική για περιπτώσεις όπως κακοσμία του στόματος, πονόδοντος και ημικρανίες4. Προσφέρει άμεσα ανακούφιση από τον πονόδοντο. Απλά τοποθετήστε ένα γαρύφαλλο στην πάσχουσα περιοχή για να αισθανθείτε αμέσως καλύτερα5. Τα γαρίφαλα περιέχουν ευγενόλη, μία ουσία που τους προσδίδει το ιδιαίτερο άρωμά τους, βοηθά στο μούδιασμα και στην απάλυνση του πονόδοντου και στην υγιεινή του στόματος, καταπολεμώντας τα βακτήρια6. Το γαρίφαλο έχει εντομοαπωθητικές ιδιότητες και απομακρύνει κουνούπια, μύγες και μυρμήγκια7.   Έχει σημαντικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία φλεγμονών και μολύνσεων8. Μασώντας ένα δύο γαρίφαλα μπορείτε να ανακουφιστείτε από την δυσπεψία και τη ναυτία, καθώς έχει καταπραϋντικές, χωνευτικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες9. Πιστεύεται ότι σταθεροποιεί το σάκχαρο του αίματος, έχει αντιυπερτασικές ιδιότητες και προστατεύει από καρδιαγγειακές παθήσεις εμποδίζοντας τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων10. Οι καθαριστικές του ιδιότητες βοηθούν στην αποτοξίνωση του αίματος11. Σύμφωνα με την Αγιουβέρδικη Ιατρική, το τσάι από γαρίφαλο μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις γρίπης και κρυώματος. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως αποχρεμπτικό, βοηθώντας την απομάκρυνση των φλεμάτων. Ως φυσικό παυσίπονο και λόγω των αντιμικροβιακών του ιδιοτήτων, βοηθά στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου12. Χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, ως αφροδισιακό και για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης13. Βοηθά στην θεραπεία των αμυχών και των μωλώπων. Σε αυτή την περίπτωση ή δεν συστήνεται η απευθείας εφαρμογή καθώς μπορεί να προκαλέσει τσούξιμο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία πάστα από τριμμένο γαρίφαλο αναμεμιγμένο με ελαιόλαδο.14. Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την αντιμετώπιση της χρόνιας κόπωσης, του άγχους και της κατάθλιψης

Ρόφημα: Βάζουμε μερικά γαρίφαλα σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και τα αφήνουμε για 10 λεπτά. Προσθέστε μελί κατά προτίμησηΓια τον πονόδοντο βάζετε ένα γαρίφαλο κοντά στο δόντι και το κρατάτε εκεί, εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε λίγο γαριφαλέλαιο σε ένα βαμβάκι και το τοποθετήσετε κοντά στο δόντι.
Πηγές: ellinikabaharika.gr, preventdisease.com

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2013/12/blog-post_27.html#ixzz5kP0bQfsB
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΚΑΣ 07/04/2019

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/pg/ARKAS-The-Original-Page-352589524877216/photos/?ref=page_internal
ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΚΑ 6-4-2019

ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ 6-4-2019

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕΦΕΣΗ ΕΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥΣ 4 ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ

ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΣΤΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΘΑ ΣΚΟΥΞΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ UCC ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ WIKIPEDIA ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 150 ΦΟΡΕΣ

ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 150.000 ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΡΘΡΟ 177-8 Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;

ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ 10 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ;

ΒΓΑΛΑΝΕ 2 ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 35.000€ ΚΑΙ 40000€ ΛΟΓΩ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 302 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ

ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΑΜΠΑΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ 1300 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ

ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ

ΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΚΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ 21 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ

ο Αρτέμης Σώρρας στο ράδιο διασπορά 6-4-2019
Ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία του Αρτέμη Σώρρα με το Ράδιο Διασπορά 6-4-2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2019/04/07/stin-ellada-mas-theloyn-mia-stin-eyrovoyli-mas/
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΕΤΗ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.

ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 30%.

ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 “ΜΕΓΑΛΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.

ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΡΑΞΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΕΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΑ CAPITAL CONTROL ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 3 ΕΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΩΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ.

ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η Α.Α.Δ.Ε ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ 17000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ.

 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΝΕΙ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑΜΕ ΝΟΜΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΠΛΟΥΤΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΗΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΕΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ 110 ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8,4 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΘΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΘΕ “ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ” ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΙΔΡΥΣΗΣ 6199 4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

οι πολίτες απαξιώνουν τα κόμματα
Εδώ και 10 έτη βλέπουμε την απαξίωση των κομμάτων από τους πολίτες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/2019/04/06/oi-polites-echoyn-apaxiosei-ta-kommata/
Διαβήτης: Τι επίδραση έχουν οι φακές στην γλυκόζη αίματος

Το να αντικαταστήσετε τις πατάτες ή το ρύζι με φακές μπορεί να μειώσει τα επίπεδα γλυκόζης αίματος κατά περισσότερο από 20%, σύμφωνα με μια μελέτη.

Η καθηγήτρια Alison Duncan από Τμήμα Ανθρώπινης Υγείας και Διατροφικών Επιστημών και ο Dan Ramdath από τον οργανισμό Agriculture and Agri-Food Canada, διαπίστωσαν ότι η ανταλλαγή μισού μέρους αυτών των αμυλούχων τροφών με ίση ποσότητα φακές μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόκριση του σώματός σας στους υδατάνθρακες.

Η αντικατάσταση μισής μερίδας ρυζιού με φακές προκάλεσε πτώση της γλυκόζης στο αίμα κατά 20%. Η αντικατάσταση πατάτας με φακές οδήγησε σε πτώση 35%.

Τι λέει η επικεφαλής ερευνήτρια
“Τα όσπρια είναι εξαιρετικά θρεπτικά τρόφιμα που έχουν τη δυνατότητα να περιορίσουν χρόνιες ασθένειες που σχετίζονται με κακοδιατηρημένα επίπεδα γλυκόζης, ωστόσο, πολύ λίγοι Καναδοί τρώνε φακές”, δήλωσε η δρ. Duncan.

Και πρόσθεσε: “Ο Καναδάς έχει μια τεράστια παραγωγή φακής, αλλά το μεγαλύτερο μέρος το εξάγουμε και μόνο το 13% των Καναδών τρώει φακές. Ελπίζουμε ότι αυτή η έρευνα θα κάνει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν καλύτερα τα οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση φακής”.

Πώς έγινε η έρευνα
Η μελέτη περιελάμβανε 24 υγιείς ενήλικες που έτρωγαν τέσσερα πιάτα: ένα με σκέτο άσπρο ρύζι, ένα μισό-μισό με άσπρο ρύζι και μεγάλες πράσινες φακές, ένα μισό-μισό με λευκό ρύζι και μικρές πράσινες φακές και ένα μισό-μισό με λευκό ρύζι και κόκκινες φακές.

Οι ερευνητές μέτρησαν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα των συμμετεχόντων πριν το γεύμα και δύο ώρες μετά από αυτό. Επανέλαβαν τη διαδικασία και ένα πιάτο μόνο με λευκές πατάτες και για τους ίδιους συνδυασμούς πατάτας και φακής.

“Αναμίξαμε τις φακές με τις πατάτες και το ρύζι γιατί οι άνθρωποι δεν τις καταναλώνουν συνήθως μόνες τους, αλλά σε συνδυασμό με άλλες αμυλούζες τροφές ως μέρος ενός μεγαλύτερου γεύματος, οπότε θέλαμε τα αποτελέσματα να αντανακλούν αυτή την διατροφική συνήθεια των Καναδών”.

Η γλυκόζη του αίματος έπεσε κατά παρόμοιες ποσότητες όταν το ήμισυ του αμύλου αντικαταστάθηκε με καθέναν από τους τρεις τύπους φακής.

Η γλυκόζη του αίματος περιλαμβάνει τη ζάχαρη που υπάρχει στο αίμα κατά την πέψη στο άνω πεπτικό σύστημα και εξαρτάται από την περιεκτικότητα σε άμυλο των τροφών που καταναλώνονται.

Τι επίδραση έχουν οι φακές στο επίπεδο γλυκόζης αίματος
Τα όσπρια, όπως οι φακές, μπορούν να επιβραδύνουν την πέψη και την απελευθέρωση των σακχάρων που βρίσκονται στο άμυλο στην κυκλοφορία του αίματος, μειώνοντας τελικά τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, δήλωσε η δρ. Duncan, και πρόσθεσε:

“Αυτή η βραδύτερη απορρόφηση σημαίνει ότι δεν βιώνετε μια απότομη αύξηση της γλυκόζης στο αίμα. Η ύπαρξη υψηλών επιπέδων γλυκόζης για αρκετό χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε κακή διαχείριση της γλυκόζης στο αίμα, που είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του διαβήτη τύπου 2. Επί της ουσίας, με το να τρώτε φακές μειώνετε αυτό τον κίνδυνο”.

“Οι φακές περιέχουν συστατικά που αναστέλλουν τα ένζυμα, τα οποία εμπλέκονται στην απορρόφηση της γλυκόζης και οι ίνες που περιέχονται σε αυτά τα τρόφιμα μπορούν να ενθαρρύνουν την παραγωγή κάποιων λιπαρών οξέων, που μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα”, διευκρίνισε η δρ. Duncan.

Η έρευνα δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2018 στην επιστημονική επιθεώρηση The Journal of Nutrition.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/diatrofi/763675_diavitis-ti-epidrasi-ehoyn-oi-fakes-stin-glykozi-aimatos