Η Φρόσω Παπουτσή με την “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

image_pdfimage_print

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δαμιανό Φαφούτη και την “ Συμμαχία Δημιουργίας”.

Ονομάζομαι Φρόσω Παπουτσή Καστανά. Ζω στην Ραφήνα τα τελευταία 15 χρόνια μαζί με τον σύζυγο μου Τέλη Καστανά το γένος Κουραπά και τις τρεις μικρές μας κόρες μας.

Η αγάπη μου για τα παιδιά, με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά. Πρόσφατα εκλέχθηκα μέλος του Δ.Σ. γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας. Βλέποντας πόσο σημαντικό είναι να μου δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσω τα παιδιά, αποφάσισα να ακολουθήσω τον Δαμιανό που στο πρόσωπο του είδα την ειλικρίνεια, την δική του αγάπη για τα παιδιά, την γνώση και την όρεξη για πρόοδο στο τόπο μας.
Θέλω να προσφέρω στο Δήμο μας, ενισχύοντας την προσπάθεια της “ Συμμαχίας Δημιουργίας” με μπροστάρη τον Δαμιανό, για να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας ποιότητα ζωής και ευκαιρίες εξέλιξης στην ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο.
Θέλουμε η Ραφήνα & το Πικέρμι να προχωρά με βάση τις αξίες της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης ,του πολιτισμού . Καλούμαστε να μετατρέψουμε τη Ραφήνα σε ένα Δήμο πρωτοπόρο και καινοτόμο. Ένα Δήμο πρότυπο να ζεις!

Βιογραφικό

Η Φρόσω Παπουτσή είναι παιδαγωγός προσχολικής αγωγής. Ειδικευμένη στο σύστημα εκπαίδευσης montessory. Έχει προϋπηρεσία 15 ετών σε ιδιωτικούς και δημόσιους παιδικούς σταθμούς. Εργάστηκε 2 χρόνια στην ομάδα παιδαγωγών που ξεκίνησαν την λειτουργία του 2ου παιδικού σταθμού Ραφήνας. Εδώ και χρόνια εργάζεται στο κεντρικό δημοτικό παιδικό σταθμό του Δήμου Σπατών – Αρτέμιδας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: