Δελτίο Τύπου για την συμπόρευση “ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ” και “Συνεργασίας Ενεργών πολιτών”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χαιρετίζοντας την ανακοίνωση αποδοχής κοινής συμπόρευσης της Δημοτικής παράταξης “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” από την κίνηση πολιτών “Συνεργασία Ενεργών Πολιτών”, ως αποτέλεσμα ενός γόνιμου διαλόγου για το αύριο του τόπου μας, θέλουμε να σημειώσουμε ότι η απόφαση αυτή αποτελούσε μονόδρομο για όλους εμάς, αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη μόνο κοινών προγραμματικών θέσεων και οραμάτων για να δοθούν διέξοδοι στα ζητήματα που μας απασχολούν όλους .
Η προγραμματική σύγκλιση αποτέλεσε από την αρχή το μοναδικό πεδίο συζήτησης με στόχο το σχεδιασμό και τη συνέχιση υλοποίησης μιας πραγματικά σύγχρονης Πολιτείας στη διοικητική περιφέρεια του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Η υλοποίηση των αναγκαίων υποδομών, η αναβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, η ανάπτυξη και η δημιουργία θετικού πρόσημου στο μικροκλίμα της τοπικής οικονομίας και η πλήρης υλοποίηση ενός ψηφιακού δήμου με στόχο τη βέλτιστη παροχή σύγχρονων υπηρεσιών στους πολίτες, αποτέλεσαν μόνο μερικούς από τους στόχους που επιτεύχθηκαν συγκλίσεις για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα τόπο που αξίζει να ζούμε και να γίνει συνειδητή επιλογή και από άλλους αυτή η
προοπτική.
Σε αυτή την κοινή πορεία που επιλέξαμε, καλούμε όλους τους πολίτες να βρεθούν δίπλα μας, μπροστά μας, δίνοντας τους βήμα λόγου και έκφρασης, για να αντλήσουμε όλοι μαζί δύναμη στην επιλογή μας να δώσουμε μάχες για όλα αυτά που μαζί προσδοκούμε, ξεπερνώντας παραταξιακές, πολιτικές και προσωπικές επιλογές.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 σημαίνουν πολλά για τον τόπο μας. Για τον τόπο μας που θα έχουν δρομολογηθεί να γίνουν μεγάλα έργα και οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί παρόντες, στη λήψη των τελικών αποφάσεων.
Τα έργα αποχέτευσης, οδικών αξόνων, σταθερού μέσου τροχιάς, απόδοσης
παράκτιου μετώπου, αθλητισμού, παιδείας, πολιτισμού και αναβάθμισης και προστασίας περιβάλλοντος, ενίσχυσης αισθήματος ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής θα διαμορφώσουν με τη συμμετοχή όλων μας το καλύτερο αύριο που επιδιώκουμε για τα παιδιά μας.
Αποδείξαμε ότι μπορούμε και αξίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα ένταξης σε αυτό το πολυσυλλεκτικό, πολυφωνικό, αλλά με κοινό όραμα, αυτοδιοικητικό σχήμα.
Σας καλούμε να κάνουμε όλοι μαζί, την επιλογή για ένα καλύτερο αύριο, αφήνοντας πίσω αυτά που μας χωρίζουν , προτάσσοντας αυτά που μας ενώνουν. Σας καλούμε όλους μαζί να παλέψουμε για ένα ακόμα καλύτερο δήμο.

Ο Δήμαρχος


Ευάγγελος Μπουρνούς

Σχετικές δημοσιεύσεις