Πως να σταματήσουμε την ελίτ του παγκόσμιου διατροφικού ελέγχου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

image_pdfimage_print

Πως να σταματήσουμε την ελίτ του παγκόσμιου διατροφικού ελέγχου

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι γενετικά τροποποιημένες τροφέςεπηρεάζουν την υγεία. Ήδη οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Κίνα αναπτύσσουν τροποποιημένο καλαμπόκισόγια και πατάτες, ενώ η Αυστρία, η Ελλάδα και η Ουγγαρία δήλωσαν ότι απαγορεύουν επισήμως τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες στις χώρες τους.

Είναι όμως γνωστό ότι τα προϊόντα αυτά κινούνται στην ΕΕ και κινούνται ελεύθερα, όπως και τα ζώα στα οποία τροφοδοτούνται, οπότε θα ήταν πολύ δύσκολο για τις χώρες όπως η Ελλάδα να απαγορεύσουν τη διακίνηση των προϊόντων και είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι χώρες που ψηφίζουν κατά της έγκρισης των γενετικώς τροποποιημένων καλλιεργειών να εξακολουθούν να εισάγουν μεγάλες ποσότητες γενετικά τροποποιημένων συστατικών (ζωοτροφές) για τα ζώα τους”.

Έτσι λοιπόν η απαγόρευση αυτή είναι δώρον άδωρον αφού τα μεταλλαγμένα μπαίνουν ως δούρειος ίππος πάνω στο τραπέζι τους.
Ας θυμηθούμε Μεταλλαγμένα στη διατροφή μας 

Bayer – Monsanto: Δύο τέρατα σε συσκευασία ενός

Η ιστορία της Bayer και της Monsanto δείτε τι περιλαμβάνει:

Το 1898, η Bayer σημάδεψε την οπιούχο διακετυλομορφίνη, δίνοντάς της το όνομα ηρωίνη.
Η Bayer ήταν η πρώτη εταιρεία μαζικής παραγωγής και μαζικής αγοράς ηρωίνης παγκοσμίως.
Η εταιρεία ισχυρίστηκε ψευδώς ότι η ηρωίνη ήταν εξαιρετική για τα παιδιά ως ένα αβλαβές θεραπευτικό φάρμακο για το βήχα και τις πεπτικέςδιαταραχές τους.
Μία μικρή… γεύση Bayer, η Φαρμακευτική και τα Ανθρώπινα Πειραματόζωα του Άουσβιτς 

Η εταιρεία Monsanto έχει επίσης κατασκευάσει ή συνέβαλε στην παραγωγή επιβλαβών προϊόντων, όπως είναι η σακχαρίνη, τα PCB (πολυχλωροδιφαινύλια), τα πυρηνικά όπλα, το πολυστυρένιο, το DDT, το Agent Orange, το RoundUp (γλυφοσάτη), η αυξητική ορμόνη των βοοειδών (rGBH), η ασπαρτάμη, οι ΓΤΟ και η διοξίνη.

Εδώ, που να αρχίσει και που να τελειώσει κάποιος; Ενδεικτικά:
Εντομοκτόνο DDT: Ευλογία ή Κατάρα;
Η τρομακτική αλήθεια για το Roundup
Monsanto-ΤΕΧΝΗΤΗ Αυξητική Ορμόνη Βοοειδών (rBGH): Επιπτώσεις σε ζώα και ανθρώπους
Γιατί ασπαρτάμη και αναψυκτικά light είναι τόσο επικίνδυνα;
Τι Είναι, Που Βρίσκονται και Πόσο Επικίνδυνες είναι οι Διοξίνες

Πώς να αποφύγετε τα ΓΤ τρόφιμα.

ΓΤΟ σημαίνει γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (φυτά, ζώα, μικροοργανισμοί) με μεταμοσχευμένα γονίδια από άλλους οργανισμούς.
Οι γενετικώς τροποποιημένες τροφές είναι ανθεκτικά στα παράσιτα, ταζιζανιοκτόνα, τους μύκητες και τους ιούς και μεγαλώνουν ταχύτερα από ταβιολογικά προϊόντα.

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φαίνονται τέλεια, ΑΛΛΆ δεν είναι!

Έχουν το σωστό σχήμα, μεγαλύτερο μέγεθος και μια μεγάλη διάρκεια ζωής, επειδή τα νέα γονίδια τους επιτρέπουν να αντιστέκονται σε αρνητικές εξωτερικές επιπτώσεις. Για παράδειγμα, το γονίδιο Bacillus thuringiensis που προστίθεται στα γενετικά τροποποιημένα φυτά παράγει μια τοξίνη που δηλητηριάζει τα παράσιτα.Και ίσως μαζί με τα παράσιτα δηλητηριάζονται και όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί που τα καταναλώνουν.
Τοξίνη στα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα; Αντιμετώπιση
Και όλο και “εξελίσσονται” μέχρι που δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο: Monsanto-Ζιζανιοκτόνο dicamba: Σκοτώνει όλα τα φυτά εκτός των μεταλλαγμένων; 

“Τροφή”: Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο..
– Έχουν λέει σωστό σχήμα: Στην Φύση ΔΕΝ υπάρχει σωστό σχήμα και δεν κρίνεται η ποιότητα ενός προϊόντος από το σχήμα του. Δηλαδή μία κακο-σχηματισμένη ή μικρή σε μέγεθος ντομάτα, χάνει την αξία και την νοστιμιά της; Σε καμία περίπτωση. Ίσα – ίσα, όταν βρίσκω προϊόντα με “ατέλειες” τα εξαφανίζω από τον πάγκο!

Το παράλογο είναι να είναι όλα ΕΝΟΣ σχήματος λες και βγήκαν από καλούπι!! Και τι να την κάνω την μεγάλη διάρκεια ζωής, αν είναι να φάω ένα άνοστο, χωρίς θρεπτική αξία και πιθανότατα βλαβερό προϊόν;

Εάν λοιπόν τα λαχανικά σας τα ορέγονται τα έντομα, είναι πιθανώς οργανικά. Αν όχι τότε θα πρέπει να ανησυχείτε! Εάν είναι σημαντικό για εσάς να αποφύγετε τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, θυμηθείτε τον κατάλογο:

 • Το 78% των σπόρων σόγιας,
 • το 33% από το καλαμπόκι,
 • το 64% από το βαμβάκι και το
 • 24% από το κραμβέλαιο στον κόσμο είναι διαγονιδιακά. (γενετικά τροποποιημένα…)

Προστίθενται σε τρόφιμα όπως:

Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτές τις ελίτ του παγκόσμιου ελέγχου;

– Συλλέξετε τους σπόρους σας απο ντοπιους καρπους και αποθηκεύσετε τους σωστά.
Δωρεάν σπόροι ελληνικών ποικιλιών. Λέμε ΌΧΙ στα γενετικά τροποποιημένα 

– Βάλτε σε καραντίνα εταιρίες όπως Boycott General Hydroponics, Botanicare, Gavita και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που συνεργάζεται με την Scotts Miracle-Gro, την Monsanto ή την Bayer.

– Μην χρησιμοποιείτε το RoundUp ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν που κατασκευάζεται από την Monsanto, την Scotts Miracle-Gro ή τη Bayer.

– Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν ΓΤΟ.
Πολύ σωστά, διότι μπορεί να κοιτάμε για σήμανση ΓΤΟ, αλλά ΔΕΝ κοιτάμε εάν “απλώς” περιέχει ΚΑΙ τέτοια συστατικά, οπότε Πως θα ξέρετε εάν υπάρχουν μεταλλαγμένα συστατικά στα τρόφιμα
και Η μαύρη λίστα των εταιρειών που χρησιμοποιούν Γενετικά Μεταλλαγμένα

– Συμμετάσχετε σε ομάδες που αντιτίθενται σε εγκληματικές εταιρείες και ΓΤΟ.

– Τα Ηνωμένα Έθνη προειδοποιούν ότι η ποικιλομορφία των καλλιεργούμενων καλλιεργειών μειώθηκε κατά 75% κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα και το ένα τρίτο της σημερινής ποικιλομορφίας των καλλιεργειών θα μπορούσε να εξαφανιστεί μέχρι το 2050. Η παγκόσμια αγορά φυτοκομίας κυριαρχείται από πολυεθνικές εταιρείες όπως η Monsanto.

”Κλέβουν τη Φύση από εμάς… Πρέπει να τους σταματήσουμε.” 

Μπορείτε να δείτε ακόμη: Οι κίνδυνοι των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων που τα καθιστούν απαγορευτικά 

Πώς να προστατευτείτε από τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα 

Φάκελος Monsanto, ένας γενετικός εφιάλτης 

με αυτόν τον ρυθμό Μας απομένουν μόλις 60 χρόνια καλλιέργειας 

Έχουμε μεγάλη δύναμη στα χέρια μας και δεν την χρησιμοποιούμε: Η παραγωγή τροφίμων μπορεί να αλλάξει, καθώς εμείς οδηγούμε τις εξελίξεις  

aromaikarias.blogspot.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: