Δελτίο Τύπου Ανδρέα Βασιλόπουλου για τις προγραμματισμένες συναντήσεις κατά τη διάρκεια της Τουριστικής Έκθεσης ΑΙΤ Expo 2018.

image_pdfimage_print

Δελτίο Τύπου  Ανδρέα Βασιλόπουλου

Καθηγητή ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, Υποψηφίου Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου

 τηλ.γραφείου 211–8004294

30/11/2018

 

ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2018

5η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού             è 7-9 Δεκεμβρίου 2018 – Metropolitan Expo

 

 

Σε συνέχεια των ενεργειών μας για την συμμετοχή Ραφήνας και Πικερμίου στην 5η Athens International Tourism Expo 2018, η ομάδα μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχουν προγραμματιστεί 31 συναντήσεις με επιλεγμένους επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας από 17 χώρες από όλο τον κόσμο. Οι συναντήσεις θα γίνονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των B2B Meetings της έκθεσης, στο αεροδρόμιο.

 

Βασικός μας στόχος είναι οι συναντήσεις αυτές να ανοίξουν ένα νέο κανάλι συνεργασιών, φέρνοντας τους επαγγελματίες αλλά και τους φορείς της Ραφήνας και του Πικερμίου σε απευθείας επαφή με τους ξένους τουριστικούς πράκτορες για να διευκολυνθούν εμπορικές συμφωνίες.

 

Η Athens International Tourism Expo, αποτελεί το σημείο συνάντησης των «ειδικών» του διεθνούς τουρισμού, με περισσότερους από 250 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 150 ειδικά προσκεκλημένους «αγοραστές» από 40 χώρες, οι οποίοι θα έρθουν να γνωρίσουν νέους προορισμούς για να τους συμπεριλάβουν στα προτεινόμενα πακέτα τους μετά από συναντήσεις με τους εκθέτες.

 

Η συμμετοχή της Ραφήνας και του Πικερμίου είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού φέτος για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα προβολής τους σε μία εκδήλωση διεθνούς βεληνεκούς χωρίς κανένα κόστος για την τοπική κοινωνία, δεδομένου ότι η ομάδα μας εξασφάλισε την εξ ολοκλήρου κάλυψη του κόστους συμμετοχής και προβολής στην έκθεση από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Tourismed, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

 

Η έκθεση θα γίνει 7 -8 – 9 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο με δωρεάν είσοδο και η Ραφήνα και το Πικέρμι θα βρίσκονται ως εκθέτες στο περίπτερο D33A/C38 με τίτλο: ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ «Ζήσε την εμπειρία». Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας να βιώσετε με ειδικό 3D εξοπλισμό μοναδικές εμπειρίες, αφού για πρώτη φορά μία περιοχή της χώρας μας παρουσιάζεται σφαιρικά μέσα από τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας.

 

Με εκτίμηση

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Καθηγητής ΤΕΙ Στ. Ελλάδας

Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: