Η ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

image_pdfimage_print

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:  Συνάντηση Υπουργού Ε.Ν με την Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ε.Ν.Ε.Ν ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΣΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ, ΧΑΜΗΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ε.Ν.Ε.Ν, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ Π.Ε.Ν.Ε.Ν.. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΜΙΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

ΘΑ ΑΠΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε.;

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ; ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΑΣ; ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ; ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΙΩΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ;

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

  • Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
  • ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Κ.Ο.Κ.
  • Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.
  • ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Κ.Τ.Λ. ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
  • ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΕ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
  • ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ.
  • ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΩΣΤΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΟΜΕΩΝ ΟΠΩΣ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ.

ΑΝ Η Π.Ε.Ν.Ε.Ν ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 

ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ!

Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΩΣΤΕ ΝΑ  ΛΈΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΙΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ «ΜΥΣΤΙΚΗ» ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣ  ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΚΡΑΤΟΣ».

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ; ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (Φ.Ε.Κ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ; ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ;

ΣΥΝΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ  ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αρέσει σε %d bloggers: