ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ posted by

Γέμισαν σημαίες το σχολείο οι συμμαθητές του νεαρού που αποβλήθηκε για τη γαλανόλευκη Πηγή: Γέμισαν σημαίες το σχολείο οι συμμαθητές του νεαρού που αποβλήθηκε για τη γαλανόλευκη

Γέμισαν σημαίες το σχολείο οι συμμαθητές του νεαρού που αποβλήθηκε για τη γαλανόλευκη  Πηγή: Γέμισαν σημαίες το σχολείο οι συμμαθητές του νεαρού που αποβλήθηκε για τη γαλανόλευκη
image_pdfimage_print

ΚΑΙ ΕΨΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ

Με μικρές ελληνικές σημαίες εμφανίστηκαν σήμερα στο σχολείο οι συμμαθητές του παιδιού που αποβλήθηκε από σχολείο της Κρήτης, επειδή την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου ύψωσε σε στύλο του σχολείου την γαλανόλευκη.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του Λυκείου βρήκαν έναν διαφορετικό τρόπο να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους από το να κάνουν κατάληψη κι έτσι  όχι μόνο εμφανιστήκαν με μικρές σημαίες στο σχολείο, αλλά «ύψωσαν» και δέκα μεγάλες ελληνικές σημαίες σε διάφορα σημεία του σχολείου.

Επίσης κατά την διάρκεια της πρωινής προσοχής, σε ένδειξη συμπαράστασης  προς τον συμμαθητής τους, τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στην αυλή και έψαλαν τον εθνικό ύμνο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο μαθητής που προχώρησε σε αυτή την πράξη είναι φιλήσυχος και καλός μαθητής.

Πηγή: Γέμισαν σημαίες το σχολείο οι συμμαθητές του νεαρού που αποβλήθηκε για τη γαλανόλευκη | iefimerida.gr


Κατηγορίες:
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Κεντρική ΠΑΙΔΕΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook CommentsΑΝΑΖΗΤΗΣΗ