ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ posted by

Συναυλία “Στο Σούνιο με Πανσέληνο”

Συναυλία “Στο Σούνιο με Πανσέληνο”
image_pdfimage_print

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γραφείο  Αντιπεριφερειάρχη

Δ/νση : 17ο χλμ. Λ. Μαραθώνος

Παλλήνη,  Τ.Κ. : 15351

Τηλ.: 213 200 5103

Fax: 213 200 5105

E-mail: ant.anatolikis@patt.gov.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Στο Σούνιο με Πανσέληνο»

 

Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι φίλοι επισκέφτηκαν εχθές το βράδυ Δευτέρα 7 Αυγούστου, τον Αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου. Ένα υπέροχο σκηνικό με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι συμπλήρωνε τις καταπληκτικές μελωδίες που απολαύσαμε από την Καλλιόπη Βέττα και τον συνθέτη Γιάννη Ιωάννου.

Η καλλιτέχνης ερμήνευσε δικά της τραγούδια αλλά και ελλήνων συνθετών και η φωνή της μας ταξίδεψε, μας συγκίνησε, μας μάγεψε και έκανε τις στιγμές μοναδικές.

Στην εκδήλωσε παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Φιλίππου καλωσόρισε το κοινό που είχε κατακλύσει τον αρχαιολογικό χώρο του ναού, συνεχάρη τον Δήμο Λαυρεωτικής για τη διοργάνωση της μουσικής αυτής εκδήλωσης, καθώς και την ταλαντούχα μουσικό Καλλιόπη Βέττα και το συγκρότημά της.

Δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει πάντα τις προσπάθειες των Δήμων που αφορούν στη προβολή των αρχαιολογικών χώρων και είναι συνεχώς κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση σε θέματα πολιτισμού, για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 


Κατηγορίες:
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook CommentsΑΝΑΖΗΤΗΣΗ