Posts by Category: ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

image_pdfimage_print

ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΤΩΡΑ!

ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΤΩΡΑ!

 

Εδώ και 15 μήνες η Δημοτική Αρχή έχει ψηφίσει για την αγορά του οικοπέδου του 4ου Δημοτικού Σχολείου στο ΟΤ 1152, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες πολεοδομικές πράξεις και να παραδοθεί στην ΚΤΥΠ για να κτιστεί ένα σωστό κτήριο για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού. Όλους αυτούς τους μήνες, όταν με κάθε ευκαιρία ρωτάμε για το σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκεται η αγορά και πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, εισπράττουμε κάποιες διαδικαστικού χαρακτήρα απαντήσεις, ότι όλο και κάποια επιτροπή εξετάζει το θέμα και τη διαβεβαίωση ότι το οικόπεδο θα έχει αγοραστεί εντός του επόμενου κάθε φορά διμήνου.

 

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε, ότι το ποσό που είχε δεσμευτεί για την αγορά του οικοπέδου, αποδεσμεύτηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, την Παρασκευή 18 Μαΐου, καθώς η αγορά (που «ψήνεται» 15 μήνες) δεν είναι της παρούσης και παραπέμπεται σε ένα αόριστο μέλλον !!!!

 

Η συγκεκριμένη είδηση γεμίζει αγανάκτηση κάθε γονέα του σχολείου μας, ο οποίος χρόνια τώρα ακούει μόνο υποσχέσεις και μεγάλα λόγια !!!!!

 

Το ποτήρι ξεχείλισε!

 • Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε να κάνουν μάθημα τα παιδιά μας στα κοντέινερς;
 • Μέχρι πότε να ανεχόμαστε να προαυλίζονται  τα παιδιά μας σε ανύπαρκτο προαύλιο και να αντιστοιχεί σε κάθε ένα μαθητή 1,3 τετραγωνικά μέτρα προαύλιο;
 • Μέχρι πότε να ανεχόμαστε να έχουν αυτές τις απαράδεκτες τουαλέτες;
 • Μέχρι πότε να ανεχόμαστε να μην υπάρχει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εργαστήρια, βιβλιοθήκη, επειδή πολύ απλά δεν υπάρχει σχολείο;
 • Μέχρι πότε να ανεχόμαστε να μην υπάρχουν σωστές και ασφαλείς υποδομές άθλησης;
 • Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε να μα κοροϊδεύουν;

 

Απαιτούμε να αγοραστεί ΑΜΕΣΑ το οικόπεδο-Δεν ακούμε καμιά δικαιολογία

 

Προχωράμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τρίτη 29 Μαΐου 8.30 μμ

Παλαιό Δημαρχείο Σπάτων

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 17/5/2018

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 17/5/2018

 

 1. ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ

Ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος, διεκδικεί ίσως τον τίτλο του πλέον υποβαθμισμένου Δήμου στην Ελλάδα όσον αφορά τη σχολική στέγη. Μια συνοπτική εικόνα έχει ως εξής. Στο Δήμο υπάρχουν:

 • 12 Νηπιαγωγεία (7 στην Αρτέμιδα και 5 στα Σπάτα) τα οποία δεν είναι σε θέση να καλύψουν όλα τα προνήπια. Από αυτά, μόνο τα 3 (ένα στην Αρτέμιδα  και δυο στα Σπάτα) έχουν ιδιόκτητο κτήριο.
 • 10 Δημοτικά Σχολεία (7 στην Αρτέμιδα και 3 στα Σπάτα). Από αυτά, δεν έχουν ιδιόκτητο κτήριο τα 4 (όλα στην Αρτέμιδα), ενώ το 2ο Δημοτικό Σπάτων στεγάζεται σε ένα Παμπάλαιο και επικίνδυνο σχολείο. Το 5ο και το 6ο Δημοτικό Αρτέμιδας συστεγάζονται με το 1ο και το 2ο αντίστοιχα με αποτέλεσμα στο συγκρότημα 2ο-6ο να υπάρχει υπερπληθυσμός, να έχουν μετατραπεί σε αίθουσες διδασκαλίας όλοι οι βοηθητικοί χώροι. Το 4ο και το 7ο Αρτέμιδας στεγάζονται κυρίως σε κοντέινερς.
 • 3 Γυμνάσια (2 στην Αρτέμιδα και ένα στα Σπάτα) από τα οποία το ένα δεν έχει ιδιόκτητο κτήριο (2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας το οποίο στεγάζεται αποκλειστικά σε κοντέινερς).
 • 3 Λύκειο (2 στην Αρτέμιδα και ένα στα Σπάτα) από τα οποία το ένα δεν έχει ιδιόκτητο κτήριο.

Οι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι οι τοπικοί άρχοντες και οι κυβερνήσεις, διαχρονικά. Ο Δήμος για δεκαετίας ΔΕΝ μεριμνά για τις τοπικές πράξεις εφαρμογής στις περιπτώσεις που υπάρχουν χαρακτηρισμένοι χώροι σχολείου, η ΚΤΥΠ δεν προχωρά με γρήγορους ρυθμούς την μελέτη σε χώρους που έχει αναλάβει, ενώ το υπουργείο παιδείας «νίπτει τα χείρας του». Συνολικότερα όλοι οι αρμόδιοι επιχειρούν να κάνουν τους γονείς και τις διεκδικήσεις μας μπαλάκι, από τη μία υπηρεσία στην άλλη.

 

 1. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Σε Σπάτα & Αρτέμιδα μεταφέρονται με σχολικά λεωφορεία περίπου 1000 μαθητές, ενώ συνολικά στην Ανατολική Αττική μεταφέρονται περίπου 10.000 με συνολικό κόστος περίπου 20 εκ. ευρώ. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τη θέση της ΑΣΓΜΕ ότι οι σχολικές μεταφορές θα πρέπει να πραγματοποιούνται από έναν δημόσιο φορέα σχολικών μεταφορών, σαν την πλέον αξιόπιστη, ποιοτική και οικονομική πρόταση, η οποία δεν εισακούεται βέβαια από τις κυβερνήσεις. Θέλουμε να τονίσουμε ότι οι σχολικές μεταφορές πραγματοποιούνται από το 2015 έως σήμερα, κατ’ εξαίρεση της ΚΥΑ 24001/2013 η οποία προβλέπει ότι για να δικαιούται σχολικής μεταφοράς μαθητής θα πρέπει η συνολική καθαρή απόσταση από το σπίτι στο σχολείο (δηλαδή η απόσταση από το σπίτι έως την πλησιέστερη στάση δημόσιου μεταφορικού μέσου συν την απόσταση από το σχολείο έως την πλησιέστερη στάση δημόσιου μεταφορικού μέσου) να υπερβαίνει τα 1200 μ. για μαθητές των δημοτικών σχολείων, τα 4.000 για μαθητές των γυμνασίων και τα 5.000 για τους μαθητές των Λυκείων. Η συγκεκριμένη ΚΥΑ προφανώς εκδόθηκε για να καταργηθούν οι σχολικές μεταφορές, με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των παιδιών μας. Μετά από μεγάλους αγώνες που είχαμε το 2014 κατακτήσαμε προσωρινά την εξαίρεση της Αν. Αττικής από την ΚΥΑ του 2013 και η εξαίρεση αυτή ισχύει ως το 2019. Αυτό δε μας ικανοποιεί όμως γιατί η συγκεκριμένη ΚΥΑ παραμένει ενεργή και διεκδικούμε την κατάργησή της.

 

 1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Σε ετήσια βάση ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδας επιχορηγείται από ΚΑΠ και ΣΑΤΑ με το ποσό περίπου των 200.000 ευρώ. Αυτά είναι υποτίθεται τα χρήματα για τις συντηρήσεις και τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων. Για να υπάρχει μια αίσθηση της τάξης μεγέθους, τα σχολεία το Δήμου μας καταναλώνουν περίπου 80.000 ευρώ ετησίως για θέρμανση και 100.000 ευρώ ετησίως για τη ΔΕΗ. Κατά συνέπεια η κρατική επιχορήγηση επαρκεί ίσα-ίσα για θέρμανση, φως, νερό, τηλέφωνο, ίντερνετ και σχολικούς τροχονόμους !!!!

Σοβαρά προβλήματα συντήρησης των σχολείων μας στο Δήμο δεν υπάρχουν, επειδή περίπου άλλος ένας κρατικός προϋπολογισμός, εισπράττεται το χρόνο από τους δημότες μέσω του ΦΗΧ. Κατά συνέπεια η συντήρηση των σχολείων και τα λειτουργικά έξοδα έχουν στην πράξη βγει εκτός κρατικού προϋπολογισμού και πραγματοποιείται από την πρόσθετη φορολογία των δημοτών.

 

Σπάτα 17/5/2018

Το ΔΣ

18052018_sin_tipou_an.attikiw

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 17/5/2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βερανζέρου 22, 6ος όροφος

www.goneis.org.  E-mail: omosp.goneon.attikis@gmail.com

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

Η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής και οι Ενώσεις Γονέων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου που διοργανώνουν την Πέμπτη 17 Μαίου 2018 στις 7 μμ στο Δημαρχείο Παλλήνης, προκειμένου να ενημερώσουν τον Τύπογια τα προβλήματα της εκπαίδευσης και τα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν στην Ανατολική Αττική.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα βοηθήσει στην γνωστοποίηση των προβλημάτων και των λύσεων που προτείνουμε, στους γονείς της Ανατολικής Αττικής.

 

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» και η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, προκηρύσσουν το 5ο Σχολικό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» και η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, προκηρύσσουν το 5ο Σχολικό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι, για μαθητές και μαθήτριες Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
Οργανωτική Επιτροπή:
Μιχαηλίδης Νίκος (Αντιπρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού)
Παλαβός Παναγιώτης (Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων)
Μπουγιούκος Θοδωρής (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου)
Κατσίκα Λίτσα (Αντιπρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων)
Τραγέλη Μαρία
Διεύθυνση Αγώνων:
Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο κ. Μιχαηλίδης Νίκος (Αντιπρόεδρος Α.Ο.)
Επικεφαλής Διαιτητής:
Επικεφαλής Διαιτητής ορίζεται o κ. Παύλος Δευτεραίος (Διεθνής Διαιτητής)
Χώρος και Ημερομηνία Αγώνων:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018. Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος, Σπετσών και Θεμιστοκλέους, Αρτέμιδα.
Δικαίωμα Συμμετοχής:
έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.
Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν την αίτηση συμμετοχής τους έως και τρεις ημέρες προ της ημερομηνίας των αγώνων (Πέμπτη 10/05/2018) στα σχολεία τους, καθώς επίσης και στον Διευθυντή αγώνων στο 6984632513. Θα υπάρχει δυνατότητα να γίνουν δηλώσεις συμμετοχής και την Κυριακή 13 Μαΐου στην γραμματεία των αγώνων μέχρι τις 16:30 μ.μ.
Ώρα προσέλευσης και επιβεβαίωση συμμετοχής στη γραμματεία 15:30 μμ. μέχρι 16:30 μμ.
Όσοι προσέλθουν μετά τις 16:30 μμ θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο.
Ώρα Έναρξης: 17:00 μ.μ
Σύστημα Αγώνων:
Οι μαθητές θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο για κάθε τάξη στο Δημοτικό και σε έναν όμιλο για τα Γυμνάσια και Λύκεια αντίστοιχα, με Ελβετικό σύστημα πέντε (5) γύρων. Σε περίπτωση συμμετοχής 5 ή 6 μαθητών σε μία κατηγορία θα αγωνιστούν με απλό σύστημα Πουλ και σε περίπτωση 4 μαθητών με διπλό σύστημα Πουλ. Σε περίπτωση τριών ή λιγότερων συμμετοχών η κατηγορία συνενώνεται με την αμέσως επόμενη ηλικιακά κατηγορία. Η αρχική κατάταξη θα γίνει κατά αλφαβητική σειρά.
Οι αγώνες θα γίνουν στις εξής 9 κατηγορίες:
Μαθητές – Μαθήτριες Νηπιαγωγείων
Μαθητές – Μαθήτριες Α’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες Β’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες Γ’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες Δ’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες Ε’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες Γυμνασίου
Μαθητές – Μαθήτριες Λυκείου
Κριτήρια Άρσης Ισοβαθμίας:
A. Για ελβετικό σύστημα θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια κατά σειρά:
1. Αποτέλεσμα του τουρνουά των ισοβάθμων (εάν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους).
2. Το κριτήριο Μπούχολτζ cut-1 (βαθμοί αντιπάλων εξαιρουμένου του χαμηλότερου)
3. Το κριτήριο Μπούχολτζ (βαθμοί αντιπάλων)
4. Το κριτήριο Σόννεμπορν-Μπέργκερ (βαθμοί αντιπάλων ανάλογα με το αποτέλεσμα).
Β. Για Κυκλικό συστήμα (round robin) θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια κατά σειρά:
1. Κατάταξη βαθμών του τουρνουά μεταξύ των ισοβάθμων
2. Αριθμός νικών (προηγείται ο σκακιστής-τρια με τις περισσότερες νίκες).
3. Το σύστημα Σόννεμπορν-Μπέργκερ (βαθμοί αντιπάλων ανάλογα με το αποτέλεσμα
4. Το σύστημα Κόγια (αριθμός βαθμών εναντίων αντιπάλων με ποσοστό > 50%)
Διευκρινίζεται ότι για τον υπολογισμό του Μπούχολτζ ή του Μπέργκερ θα γίνει εφαρμογή του “virtual opponent”.
Αν μετά την εφαρμογή των παραπάνω κριτηρίων, διατηρείται η ισοβαθμία ανάμεσα σε 2 συμμετέχοντες, σε κάποια από τις 3 πρώτες θέσεις, τότε θα διεξαχθεί (έως 20 λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου γύρου) διπλός αγώνας μπαράζ μεταξύ των ισόβαθμων (τα χρώματα του 1ου αγώνα καθορίζονται με κλήρωση), με χρόνο σκέψης 5 λεπτά και επαύξηση 3 δευτερολέπτων ανά κίνηση για κάθε σκακιστή.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα διεξαχθεί αγώνας «ξαφνικού θανάτου», κατά τα πρότυπα των κανονισμών που ισχύουν για το παγκόσμιο κύπελλο της FIDE, με χρόνο σκέψης 5 λεπτά για τα λευκά και 4 λεπτά για τα μαύρα. Μετά την 60η κίνηση υπάρχει επαύξηση 3 δευτερόλεπτα ανά κίνηση για κάθε σκακιστή. Ο καθορισμός του χρώματος (λευκά ή μαύρα) γίνεται με κλήρωση (ο νικητής της κλήρωσης επιλέγει χρώμα). Αν και αυτός ο αγώνας λήξει ισόπαλος, για την άρση της ισοβαθμίας νικητής ανακηρύσσεται ο σκακιστής-στρια που αγωνίστηκε με τα μαύρα. Αν μετά την εφαρμογή των κριτηρίων α,β και γ προκύψει ισοβαθμία σε οποιαδήποτε άλλη θέση εκτός των 3 πρώτων, οι αθλητές ανακηρύσσονται ισόβαθμοι.
Χρόνος Σκέψης:
Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε δεκαπέντε (15) λεπτά της ώρας για ολόκληρη την παρτίδα για κάθε παίκτη/ παίκτρια. Σε περίπτωση, κατά την οποία δεν επαρκούν τα διαθέσιμα χρονόμετρα για όλους τους ομίλους και όλες τις παρτίδες, θα χρησιμοποιούνται στις παρτίδες, οι οποίες δε θα έχουν τελειώσει μετά από είκοσι (20) λεπτά της ώρας μετά από την έναρξη του τρέχοντος γύρου. Σε αυτή την περίπτωση, ο χρόνος σκέψης θα είναι πέντε (5) λεπτά της ώρας για την ολοκλήρωση της παρτίδας για κάθε παίκτη/ παίκτρια.
Η έναρξη του κάθε επόμενου γύρου ανά τάξη θα πραγματοποιείται αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προηγουμένου και την ανακοίνωση της κλήρωσης από τους διαιτητές. Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να μην απομακρύνονται από το χώρο αγώνων και να ανταποκρίνονται στις σχετικές ανακοινώσεις. Σκακιστης/τρια που δεν έχει προσέλθει 10 λεπτά μετά την έναρξη του γύρου θα χάνει την παρτίδα.
Διαιτησία – Ενστάσεις:
Οι διαιτητές της διοργάνωσης θα οριστούν από την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΣΝΑ.
Οι ενστάσεις εκδικάζονται από τριμελή επιτροπή που θα ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή.
Διευκρινίζεται ότι όλες οι κληρώσεις γίνονται με το εγκεκριμένο από τη FIDE πρόγραμμα κληρώσεων και κατά συνέπεια δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις που αφορούν θέματα κληρώσεων
Κανονισμοί Αγώνων
Θα ισχύσουν οι Κανονισµοί της Ε.Σ.Ο. και της FIDE.
Τονίζεται ότι ειδικά για την αντικανονική κίνηση, μηδενισμός επέρχεται μετά την τέλεση για δεύτερη φορά αντικανονικής κίνησης.
Απονομές – Βραβεύσεις – Έπαθλα
Θα βραβευθούν με μετάλλιο οι τρεις πρώτοι νικητές και το πρώτο κορίτσι κάθε τάξης.
Μαθητής/μαθήτρια που δικαιούται περισσότερων από ένα (1) μεταλλίων, βραβεύεται με όλα τα μετάλλια, των οποίων δικαιούται.
Θα απονεμηθούν αναμνηστικοί έπαινοι σε όλους / όλες τους συμμετέχοντες μαθητές/τριες.
Διάφορα:
Επισημαίνεται ότι οι μαθητές θα αγωνιστούν απομονωμένοι από τους συνοδούς τους σε ιδιαίτερο χώρο (αίθουσα διδασκαλίας) για κάθε κατηγορία ή σε κοινό χώρο για όλους τους ομίλους, στον οποίο θα απαγορεύεται η είσοδος κάθε αναρμοδίου. Με την άφιξη των μαθητών και συνοδών στο χώρο των αγώνων θα κατευθυνθούν στη Γραμματεία όπου θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους ή να δηλώσουν συμμετοχή (ως τις 16:00, εάν δεν έχουν δηλώσει). Στη συνέχεια θα γίνουν οι κληρώσεις και οι μαθητές θα οδηγηθούν στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων. Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την Προκήρυξη ή από τους Κανονισμούς της FIDE και της Ε.Σ.Ο. καθώς και για κάθε έκτακτο περιστατικό, αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο Διευθυντής των αγώνων.
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» και η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, προκηρύσσουν το 5ο Σχολικό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι.
image_pdfimage_print
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
No Comments   Aug 16, 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ:E-SYNEWS.GR
02-08-2018.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ERTOPEN RADIO
No Comments   Aug 2, 2018

02-08-2018.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ERTOPEN RADIO

ttp://wp.me/p4t5rv-ayx Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΡΤ OPEN ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ   ΠΗΓΗ :SORRAS TV

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ANAZHTΗΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ